- Konu Sahibi mutluluk2015
Erkek kardeşim bi gün çamaşırların içinde sütyenimi gördü,"abla bunun sütyen olduğundan emin misin?" Dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım beni izler misin ? Senin önceki ölçüler nasıldı? Şimdi nasıllar?Benim annem de dahil kimse bilmiyodu.esim ve ailece gorustugumuz cok yakin arkadasim.cocuklarimi ona biraktim 1 gece sagolsun.cocuklara da belim agriyo belime igne yapacaklar dedim.zaten bel fitigim var.belim agriyo diye yattim bir hafta.yazik annecigim de belim agriyo diye 2 gun yemek yapip getirdi canim benim.ona onceden bahsetmistim ama hic istemedi olmami.vucuduna yabanci bisey taktirma dedi.ben de endiselenmesin diye soylemedim.komsuma da belimden yatiyorum dedim.oldu bitti....
Canım senin sıkıntın koltuk altı olursan izler olur.yazın olacağın için onları kamufle edecek kıyafetler giymen gerekir.Kızlar ben de Annemlerde kalacağım, evde olursam yanarım.benim gelenim gidenim çok olur, kahve içmeye geleni mi ararsın sohbet etmeye geleni mi ararsın ... Allah eksik etmesin.o yüzden 10 gün eve uğramicam, sonra eve geçince de anlamazlar sanırım
Sağol canım benim. Ben zaten yazın dışarıda çok açık giyinmiyorum. bol t shirt ve bol pamuklu salaş gömlekler kurtarır mı?ne dersin? Bi de çok kabuk mu tutuyor ?Canım senin sıkıntın koltuk altı olursan izler olur.yazın olacağın için onları kamufle edecek kıyafetler giymen gerekir.
Benim annem de dahil kimse bilmiyodu.esim ve ailece gorustugumuz cok yakin arkadasim.cocuklarimi ona biraktim 1 gece sagolsun.cocuklara da belim agriyo belime igne yapacaklar dedim.zaten bel fitigim var.belim agriyo diye yattim bir hafta.yazik annecigim de belim agriyo diye 2 gun yemek yapip getirdi canim benim.ona onceden bahsetmistim ama hic istemedi olmami.vucuduna yabanci bisey taktirma dedi.ben de endiselenmesin diye soylemedim.komsuma da belimden yatiyorum dedim.oldu bitti....
Özellikle gömlekle çok rahat edersin canım.önden düğmeli olunca giymek,çıkarmak ta kolay oluyor.ben ameliyattan önce bir kaç gömlek almıştım.bir süre hep onları giydim.tişört giyince de kollarını kaldırmamaya dikkat edersin.benimkiler kabuk tutmuştu.ilk zamanlar kötü görünüyorlardı.kabuklar tamamen düşünce(3 haftaya yakın sürdü)daha iyi göründüler.Sağol canım benim. Ben zaten yazın dışarıda çok açık giyinmiyorum. bol t shirt ve bol pamuklu salaş gömlekler kurtarır mı?ne dersin? Bi de çok kabuk mu tutuyor ?
Canim cok uzgunum ama ben esim yuzunden foto koyamiyorum.kesinlikle istemiyo ne olacaksa anlamadim gitti.Canım beni izler misin ? Senin önceki ölçüler nasıldı? Şimdi nasıllar?
Cnm ben de foto yok ne yazik ki esim izin vermiyo...senin gogusler dik ve meme ucu olculeri falan tam yerinde gibi gorunuyo.sadece kucuk.silikonla harika duracagina eminim..olculeri doktoruna birak bencebenim de bel rahatsızlığım var iyi fikir. ben de aynısını yapabilirim. çünkü annem de pek sıcak bakmadı şöyle bi laf arasında geçmişti.
canım beni de izler misin? şu anki halime de fikir verir sin belki :)))
Bana kalsa ben de saklayamazdım herhalde:)ama eşim çok tepki gösterince tırstım:)bu özel bir şey kimsenin bilmesine gerek yok dedi.oysa ben herkese eşimden izin aldığım gün yaptırıcam diye söylüyordum zaten.şimdi dilimin ucuna geliyor,susuyorum:)
Yaaa ben bi olıyııım hiç kimseden gizlemeye niyetim yoook. Gayet göğüslerimi belli eden şeyler giymeyi düşünüyoruum şimdiden herkese söyledim bile nisanda ameliyat olcam diyee