• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatınızı çevreden nasıl sakladınız?

sadece eşim biliyor.bikaçgün hiçbiryere gitmedim evdeydim ve raporluydum herkes işte olduğumu sanıyordu.ben çok zor atlattım kızlar belli etmeme gibi bir durumum olamazdı dayanamıyordum ağrılara.o yüzden bikaç gün kimseye görünmedim.ekimde ameliyat olduğumdan soğuktu saklamak kolay oldu hırka polar vs.giydim.ince bişey giysem ilk zamanlar yamuk yumuk olan memelerimin şekli anlaşılıyordu o yüzden kalın giydim.sadece şişliğimden kaynaklı kilo aldım sandılar nasıl kilo almışsın dedi herkes:)

Benim annemler başka şehirde.ameliyat olacağımı biliyordu.yanıma gelmek istiyordu ama ben tarihi biraz erkene aldım ve o dönem gelmesi imkansızdı.aklı bende kalmasın diye ona iyileşene kadar söylemedim.her gün telefonda konuşuruz.anlamasın diye ağrı kesicimi alıyordum,etki etmesini bekliyordum.en iyi halimle arıyordum.sonra söylediğimde çok kızdı tabii bana:))

Kızlar ben de Annemlerde kalacağım, evde olursam yanarım.benim gelenim gidenim çok olur, kahve içmeye geleni mi ararsın sohbet etmeye geleni mi ararsın ... Allah eksik etmesin.o yüzden 10 gün eve uğramicam, sonra eve geçince de anlamazlar sanırım;)

Benim annem de dahil kimse bilmiyodu.esim ve ailece gorustugumuz cok yakin arkadasim.cocuklarimi ona biraktim 1 gece sagolsun.cocuklara da belim agriyo belime igne yapacaklar dedim.zaten bel fitigim var.belim agriyo diye yattim bir hafta.yazik annecigim de belim agriyo diye 2 gun yemek yapip getirdi canim benim.ona onceden bahsetmistim ama hic istemedi olmami.vucuduna yabanci bisey taktirma dedi.ben de endiselenmesin diye soylemedim.komsuma da belimden yatiyorum dedim.oldu bitti....

Benim annem de dahil kimse bilmiyodu.esim ve ailece gorustugumuz cok yakin arkadasim.cocuklarimi ona biraktim 1 gece sagolsun.cocuklara da belim agriyo belime igne yapacaklar dedim.zaten bel fitigim var.belim agriyo diye yattim bir hafta.yazik annecigim de belim agriyo diye 2 gun yemek yapip getirdi canim benim.ona onceden bahsetmistim ama hic istemedi olmami.vucuduna yabanci bisey taktirma dedi.ben de endiselenmesin diye soylemedim.komsuma da belimden yatiyorum dedim.oldu bitti....
Canım beni izler misin ? Senin önceki ölçüler nasıldı? Şimdi nasıllar?

Kızlar ben de Annemlerde kalacağım, evde olursam yanarım.benim gelenim gidenim çok olur, kahve içmeye geleni mi ararsın sohbet etmeye geleni mi ararsın ... Allah eksik etmesin.o yüzden 10 gün eve uğramicam, sonra eve geçince de anlamazlar sanırım:KK66:
Canım senin sıkıntın koltuk altı olursan izler olur.yazın olacağın için onları kamufle edecek kıyafetler giymen gerekir.

Canım senin sıkıntın koltuk altı olursan izler olur.yazın olacağın için onları kamufle edecek kıyafetler giymen gerekir.
Sağol canım benim. Ben zaten yazın dışarıda çok açık giyinmiyorum. bol t shirt ve bol pamuklu salaş gömlekler kurtarır mı?ne dersin? Bi de çok kabuk mu tutuyor ?

benim de bel rahatsızlığım var iyi fikir. ben de aynısını yapabilirim. çünkü annem de pek sıcak bakmadı şöyle bi laf arasında geçmişti.
canım beni de izler misin? şu anki halime de fikir verir sin belki :)))

Sağol canım benim. Ben zaten yazın dışarıda çok açık giyinmiyorum. bol t shirt ve bol pamuklu salaş gömlekler kurtarır mı?ne dersin? Bi de çok kabuk mu tutuyor ?
Özellikle gömlekle çok rahat edersin canım.önden düğmeli olunca giymek,çıkarmak ta kolay oluyor.ben ameliyattan önce bir kaç gömlek almıştım.bir süre hep onları giydim.tişört giyince de kollarını kaldırmamaya dikkat edersin.benimkiler kabuk tutmuştu.ilk zamanlar kötü görünüyorlardı.kabuklar tamamen düşünce(3 haftaya yakın sürdü)daha iyi göründüler.

yorumların hepsini okudum çok güldüm yaa :KK70: benimkini bilmeyen yok vallahi annem sagolsun herkese memesini yaptırdı diyo çıldırtyo ya beni :KK70: ama tabiki sadece samimi oldugum güvediğimiz kişiler biliyor hatta iki tane erkek arkadasımda biliyo bide diyo yuzsuz yuzsuz kanka çok başarılı olmuş :KK70:

Bana kalsa ben de saklayamazdım herhalde:)ama eşim çok tepki gösterince tırstım:)bu özel bir şey kimsenin bilmesine gerek yok dedi.oysa ben herkese eşimden izin aldığım gün yaptırıcam diye söylüyordum zaten.şimdi dilimin ucuna geliyor,susuyorum:)

Kızlar bu forumda herkes silikon taktırdığı için, şunu sormak istiyorum. İyileşme süreci nasıl gelişiyor? Bir arkadaşımız demiş ki, 3 haftada kabuklaşıp dökülüyor kesik izi demiş. Ortalama ne kadar süre acı çekicem, kollarımı kaldıramıcam, ne kadar yatıcam, neleri yapıp neleri yapamıcam, nolur açıklayabilir misiniz. İlk elden cevap almak benim niyetim. Ve şunu da söyliyim, annem silikon taktırmamı desteklemedi. Olursam eğer ben de herkesten gizlicem. Zor bir süreç beni bekliyor...

Canım beni izler misin ? Senin önceki ölçüler nasıldı? Şimdi nasıllar?
Canim cok uzgunum ama ben esim yuzunden foto koyamiyorum.kesinlikle istemiyo ne olacaksa anlamadim gitti.
Ben full dolgulu 80B kullaniyordum.cok kucuk degillerdi ama resmen sonmus balondu.cok sarkikti.zaten cok diri ve dik degillerdi 2 cocuk emdi felakete donustu.ben cok buyuk istemedim zaten.300cc takildi.doktorum 325 de ısrar etmisti keske evet deseymisim.ilk gunler kocaman oldu diye tedirgindim ama su an tam oturdu.superler.biraz daha buyuk olsa olurmus...su an sadece penye sutyen kullaniyorum ve harika duruyorlar ..yine 80B ama bos sutyende...full dolgulu gibi duruyo.ruyamda gorsem inanmazdim buna.cok mutluyum.darisi size..

benim de bel rahatsızlığım var iyi fikir. ben de aynısını yapabilirim. çünkü annem de pek sıcak bakmadı şöyle bi laf arasında geçmişti.
canım beni de izler misin? şu anki halime de fikir verir sin belki :)))
Cnm ben de foto yok ne yazik ki esim izin vermiyo...senin gogusler dik ve meme ucu olculeri falan tam yerinde gibi gorunuyo.sadece kucuk.silikonla harika duracagina eminim..olculeri doktoruna birak bence

Bana kalsa ben de saklayamazdım herhalde:)ama eşim çok tepki gösterince tırstım:)bu özel bir şey kimsenin bilmesine gerek yok dedi.oysa ben herkese eşimden izin aldığım gün yaptırıcam diye söylüyordum zaten.şimdi dilimin ucuna geliyor,susuyorum:)

Esleri de anlamak lazim herkes bizim gibi masum dusunmuyor. Benim esim de cok tepkili kimsenin benim memelerimi konusmasini istemiyor. Ailemin bile...

Back
X