• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatınızı çevreden nasıl sakladınız?

valla 2 beden büyüten sutyenler var ama o kadar da büyük gelmedi bana. markası magicform du. nete yaz, çıkar. (magicform sıvı dolgulu sutyen) ben son zamanlarda gerçekten 2 tane dolgulu sutyeni üst üste takmıştım. hafifte bol giyinirsen aradaki açığı kapartırsın.
Teşekkürler. Hemen googledan araştıracağım. Online alışveriş olabiliyorsa, eve sipariş verip denemek isterim çok.
Ya 2 beden büyük gösteren sutyenlerde, göğsüm içinde kaybolmayacak mı? Çatal bile görünmeyecek.

Teşekkürler. Hemen googledan araştıracağım. Online alışveriş olabiliyorsa, eve sipariş verip denemek isterim çok.
Ya 2 beden büyük gösteren sutyenlerde, göğsüm içinde kaybolmayacak mı? Çatal bile görünmeyecek.
bende netten almıştım zaten. fiyatı biraz pahalı, 70 tl falandı. aslında ameliyattan önce keşfedip giyseydim o paraya değerdi gerçekten. çünkü süngerliler gibi terletme yapmıyor.
2 beden diyolarda öle abartı bişi değil, yani bana kalırsa 2 beden büyüttüğü falan yok.
bu bahsettiğim sutyen bende çok güzel çatal göstermişti. çünkü yanlardan sıkıştırıp tüm göğsünüzü ortada topluyor. bir de arkadan bağladınız mı tamam, o zamn daha süper görünüyor. böle anlatmakla olmuycak, ben size bir foto bulup atıyorum hemen..
9mg2040_az.jpg 9mg2069_az.jpg

Canım öncelikle teşekkür ediyorum yardımcı açıklamaların için. Fotoğraf da eklemişsin. Sitesine baktım. Böyle bir sutyen buldum. Ama arka askısını gösteren bir foto bulamadım. Arkası çapraz askı olup olmaması önemli mi?
Adsız.jpg

bende netten almıştım zaten. fiyatı biraz pahalı, 70 tl falandı. aslında ameliyattan önce keşfedip giyseydim o paraya değerdi gerçekten. çünkü süngerliler gibi terletme yapmıyor.
2 beden diyolarda öle abartı bişi değil, yani bana kalırsa 2 beden büyüttüğü falan yok.
bu bahsettiğim sutyen bende çok güzel çatal göstermişti. çünkü yanlardan sıkıştırıp tüm göğsünüzü ortada topluyor. bir de arkadan bağladınız mı tamam, o zamn daha süper görünüyor. böle anlatmakla olmuycak, ben size bir foto bulup atıyorum hemen..
Eki Görüntüle 1487744 Eki Görüntüle 1487745
"Bir de arkadan bağladınız mı tamam, o zaman daha süper görünüyor." demişsin ya, arkadan bağlamak derken? Normal kopçasından mı bahsediyorsun?

"Bir de arkadan bağladınız mı tamam, o zaman daha süper görünüyor." demişsin ya, arkadan bağlamak derken? Normal kopçasından mı bahsediyorsun?
yok normal kopça değil, bak fotoğraf ekledim ya dikkat et yukarıda bi çapraz bağlama var. arkadan onu da bağladığınızda önden göğüslere dekolte yaptırıyor.

yok normal kopça değil, bak fotoğraf ekledim ya dikkat et yukarıda bi çapraz bağlama var. arkadan onu da bağladığınızda önden göğüslere dekolte yaptırıyor.

bu model, dolgulu mu?
Canım evet, bu eklediğim sutyenler sıvı dolgulu olarak geçiyor. Ben sipariş vermiştim siyah olanını. Geldi. Hiç memnun kalmadım. Çünkü iki göğüs arası aralıklı, çok mesafeli. Ve böyle olunca göğüs çatalımı bile oluşturamadı. Göğüsler birleşmedi. Geri gönderme şansı var mı magicform da bilmiyorum. Araştırmaya fırsatım olamadı daha. Ama senin dediğin çapraz bağlı askılardan olan sutyenleri de göremedim ben sitesinde.

Back
X