- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
- Konu Sahibi mutluluk2015
Kızlar alemsiniz Wallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli olmadıgım ve ailem bildiği icin rahat konusuyorum tabi benn:)) ama eşim istemese tabi ki bende kimseye söylemezdim. Ama yılların özlemini çekiyoruz sonuçta dimiii dekolte giymek bizim de hakkımıız:))Cok cesurca... ooohhh sefan olsun valla.
Ahahaha bende meme muhabbeti yapmaya doyamıyoruum yaa arkadaşlarım isyan ediyolar artık yaptır da kurtulalım diyolarBenimki de yanımda survivor izliyor, benim de internette yazılı sorusu aradığımı sanıyor.Sizinle doyaaaa doyaaaa meme muhabbeti yaptığımı bilmiyor
Evli olmadıgım ve ailem bildiği icin rahat konusuyorum tabi benn:)) ama eşim istemese tabi ki bende kimseye söylemezdim. Ama yılların özlemini çekiyoruz sonuçta dimiii dekolte giymek bizim de hakkımıız:))
Canım benim çok yakın 2 arkadaşım artık YETERRRR dediler.yaptır sen de rahatla biz de rahatlayalım dediler.hatta biri dedi ki SEN YAPTIR, SANA ÜSTÜ AÇIK BI ARABA AYARLAYALIM, AMELIYATTAN SONRA YENI MEMELERİNLE HALKI SELAMLAYALIM .HATTA BELEDIYE YE ANONS YAPTIRALIM, HALKA SESLEN YENI MEMELERİNLE... daha neler neler gülmekten kırılıyorlar.Ahahaha bende meme muhabbeti yapmaya doyamıyoruum yaa arkadaşlarım isyan ediyolar artık yaptır da kurtulalım diyolar
Ahahahahaha aay arkadaşlarının yaratıcılığına bayıldımmCanım benim çok yakın 2 arkadaşım artık YETERRRR dediler.yaptır sen de rahatla biz de rahatlayalım dediler.hatta biri dedi ki SEN YAPTIR, SANA ÜSTÜ AÇIK BI ARABA AYARLAYALIM, AMELIYATTAN SONRA YENI MEMELERİNLE HALKI SELAMLAYALIM .HATTA BELEDIYE YE ANONS YAPTIRALIM, HALKA SESLEN YENI MEMELERİNLE... daha neler neler gülmekten kırılıyorlar.
bnmde öle akraba dısında herkez bilio erkek kız farketmioyorumların hepsini okudum çok güldüm yaa benimkini bilmeyen yok vallahi annem sagolsun herkese memesini yaptırdı diyo çıldırtyo ya beni ama tabiki sadece samimi oldugum güvediğimiz kişiler biliyor hatta iki tane erkek arkadasımda biliyo bide diyo yuzsuz yuzsuz kanka çok başarılı olmuş
bende akrabada biliyor vallahi durum vahımbnmde öle akraba dısında herkez bilio erkek kız farketmio
Benim annanem bile biliyobende akrabada biliyor vallahi durum vahım
babaannem amcam dayım yengem teyzem eniştm kuzelerim en iyi hiç saymıyımBenim annanem bile biliyo
ahahahahahah Sizin aile daha iyiymiş yaababaannem amcam dayım yengem teyzem eniştm kuzelerim en iyi hiç saymıyım
yokkk walla herkese dermbende akrabada biliyor vallahi durum vahım
bende akrabada biliyor vallahi durum vahım
yokkk walla herkese dermbende akrabada biliyor vallahi durum vahım
ayy yok herkese sölerm ama akrabaya sölemembende akrabada biliyor vallahi durum vahım
hepsi anlayıslı çok sukur yaa kımsede yaptırma demedi yanii kii babaannemden beklerdim ama oda yaptır dedi hatta dalga geçiyo bunun cucukleri hiç yok diyo duu artık var cucuklerimahahahahahah Sizin aile daha iyiymiş yaa
BİZ söylemiş bulunduk artıkyokkk walla herkese derm
yokkk walla herkese derm
ayy yok herkese sölerm ama akrabaya sölemem
ya banada kötü bsy dyen olmaz ama sncta karaba iştee açık ararlar ters bsydehepsi anlayıslı çok sukur yaa kımsede yaptırma demedi yanii kii babaannemden beklerdim ama oda yaptır dedi hatta dalga geçiyo bunun cucukleri hiç yok diyo duu artık var cucuklerim
BİZ söylemiş bulunduk artık
yok ya sanmıyorum sen bilrsin tabi ben söyledm artık geri dönusu yokya banada kötü bsy dyen olmaz ama sncta karaba iştee açık ararlar ters bsyde
gerek yok yaa herkes beni kçk memeli sanmaya devam etsn farkeden olursa sölermyok ya sanmıyorum sen bilrsin tabi ben söyledm artık geri dönusu yok