• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatınızı çevreden nasıl sakladınız?

Benimki de yanımda survivor izliyor, benim de internette yazılı sorusu aradığımı sanıyor.Sizinle doyaaaa doyaaaa meme muhabbeti yaptığımı bilmiyor:KK70:
Ahahaha:KK70: bende meme muhabbeti yapmaya doyamıyoruum yaa:-) arkadaşlarım isyan ediyolar artık yaptır da kurtulalım diyolar:KK48:

Evli olmadıgım ve ailem bildiği icin rahat konusuyorum tabi benn:)) ama eşim istemese tabi ki bende kimseye söylemezdim. Ama yılların özlemini çekiyoruz sonuçta dimiii dekolte giymek bizim de hakkımıız:))

Artik dekolte ozlemimizi evde geciricez. Ama sen bekarsin sefasini sur valla. Gogsunu gere gere dolas.

Ahahaha:KK70: bende meme muhabbeti yapmaya doyamıyoruum yaa:-) arkadaşlarım isyan ediyolar artık yaptır da kurtulalım diyolar:KK48:
Canım benim çok yakın 2 arkadaşım artık YETERRRR dediler.yaptır sen de rahatla biz de rahatlayalım dediler.hatta biri dedi ki SEN YAPTIR, SANA ÜSTÜ AÇIK BI ARABA AYARLAYALIM, AMELIYATTAN SONRA YENI MEMELERİNLE HALKI SELAMLAYALIM .:KK70:HATTA BELEDIYE YE ANONS YAPTIRALIM, HALKA SESLEN YENI MEMELERİNLE... daha neler neler gülmekten kırılıyorlar.

Canım benim çok yakın 2 arkadaşım artık YETERRRR dediler.yaptır sen de rahatla biz de rahatlayalım dediler.hatta biri dedi ki SEN YAPTIR, SANA ÜSTÜ AÇIK BI ARABA AYARLAYALIM, AMELIYATTAN SONRA YENI MEMELERİNLE HALKI SELAMLAYALIM .:KK70:HATTA BELEDIYE YE ANONS YAPTIRALIM, HALKA SESLEN YENI MEMELERİNLE... daha neler neler gülmekten kırılıyorlar.
Ahahahahaha:KK70::KK70: aay arkadaşlarının yaratıcılığına bayıldımm:KK70:

Okulda yeni doğum yapan veya ev alam kişilere hayırlı olsuna gidilir,bu da okul panosuna asılan ilanla tüm öğretmenlere duyurulur.Benim kankalar" CANIM SEN MEMELERINI YAPTIR BIZ KIRKI ÇIKINCA OKUL OLARAK MÜDÜR BEYLE BERABER KÜÇÜK ALTINIMIZI ALIP SENIN IKIZLERE HAYIRLI OLSUNA GELCEZ" diyorlar:KK70:

önce şu başkaları ne der mantığından kurtulmak gerekiyor. Kendiniz için yaşayın kızlar.başkalarının ne dediği de bir yere kadar. Ben de bol destekli hatta yastıklı, yok yok en kalınından döşşekli sutyen kullandığımdan kimse fark etmedi.yalnızca iş yerimden bir arkadaşım, sanki kilo almışsın biraz, en çok da göğüslerinde toplanmış kilolar dedi. Allahın meraklısı bir şeyi de bilme yavv... gıcık kadın... yazın yakışan ne ise onu giyip salına salına meydanlarda dolaşmak, üçgenin en dar açılısından alıp deniz kenarında piyasa yapmak boynumun borcu olsun. Kahrolsun şezlongda ömür çürüttüğüm zamanlar, yaşasın dimdik memeler .heytt beee.:)))))))))

Dip not: Eşim hayran hayran bakıyor da tek sorun ellemeye korkuyor. patlar sonra diyor.... adamın dibi yawww

yorumların hepsini okudum çok güldüm yaa :KK70: benimkini bilmeyen yok vallahi annem sagolsun herkese memesini yaptırdı diyo çıldırtyo ya beni :KK70: ama tabiki sadece samimi oldugum güvediğimiz kişiler biliyor hatta iki tane erkek arkadasımda biliyo bide diyo yuzsuz yuzsuz kanka çok başarılı olmuş :KK70:
bnmde öle akraba dısında herkez bilio erkek kız farketmio :D

ahahahahahah:KK70: Sizin aile daha iyiymiş yaa:KK70:
hepsi anlayıslı çok sukur yaa kımsede yaptırma demedi yanii kii babaannemden beklerdim ama oda yaptır dedi hatta dalga geçiyo bunun cucukleri hiç yok diyo :D duu artık var cucuklerim :D
yokkk walla herkese derm

yokkk walla herkese derm

ayy yok herkese sölerm ama akrabaya sölemem :KK70:
BİZ söylemiş bulunduk artık :D

hepsi anlayıslı çok sukur yaa kımsede yaptırma demedi yanii kii babaannemden beklerdim ama oda yaptır dedi hatta dalga geçiyo bunun cucukleri hiç yok diyo :KK70: duu artık var cucuklerim :KK70:

BİZ söylemiş bulunduk artık :KK70:
ya banada kötü bsy dyen olmaz ama sncta karaba iştee açık ararlar ters bsyde :D :D

Back
X