- Konu Sahibi mutluluk2015
-
Aynen ben bilen herkese de tembih ettim sakın eşimin yanında bu konudan bahsetmeyin diye.tahamül edemez çünkü.Esleri de anlamak lazim herkes bizim gibi masum dusunmuyor. Benim esim de cok tepkili kimsenin benim memelerimi konusmasini istemiyor. Ailemin bile...
Aynen ben bilen herkese de tembih ettim sakın eşimin yanında bu konudan bahsetmeyin diye.tahamül edemez çünkü.
Aynen yaa:))eşim diyor ki yaz için bol kıyafetler alacakmışım,kapalı bir bikini alacakmışım.bu yaz nasıl geçecek çok merak ediyorumAhhh kaderdasim :)) yaptiricaz ama kimseyle paylasamicaz. Dar giyemicez. Hatta simdiki halimizden daha fazla kapali giyinicez....
Canım ben yaptıriiiim çuval giymeye razıyım
Aynen yaa:))eşim diyor ki yaz için bol kıyafetler alacakmışım,kapalı bir bikini alacakmışım.bu yaz nasıl geçecek çok merak ediyorum
Hani bi arkadaşımı anlatmıştım ya , düğünde takılan altınlarla balayında herkesten gizlice silikon taktırdı diye .İşte o da hep kapalı mayolar giyerdi, öyle üçgen bikini falan giyemezdi.Kocası istemiyordu.Ama benimki de giydirmez, silikonlu da oldun.Ne baktırıyorsun kendine der?
Ama haklılar arkadaşlar, göğüsler o kadar güzel duruyor ki yapılınca ... Ben bile bakıyorum sahilde ... Gerçi ben her yerde bakıyorum ya neyse
Ayyy ben yaptırdım da sanki bi de kocayı ürkütmemesi kaldı
Hele bir açık giyineyim,elleriyle söker çıkarır herhaldeArkadaşlar o zaman strateji geliştirelim: kocaların gözü alışana kadar ( ki bu belki 1 yıl falan sürer) tatilde bile olsa edepli kıyafetler giyip çatışma yaşamayacağız..
Hele bir açık giyineyim,elleriyle söker çıkarır herhalde
Aynı benim kocam, vallahi söker alırHele bir açık giyineyim,elleriyle söker çıkarır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?