• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

Direnler çıktı .şimdi çok rahat bence herşey direnler çıkana kdr.şimdi kendi bsşıma yatıp kdlkıyorum.direnler basınç yapıyormuş meğer.300 cc tskıldı çok memnunum bu hsllerinden tabi inmezlerse ama 325-350 cc bile alırmışım:)))

Esracım valla 2 gündd bile özgüvenin yerine geliyoo.ben çok mıtluyum gerekiyorsa yaptıracaksın.ama evlen çocok yap sonra.biraz mahvolsunlar öle yaptır. Destekliyorum seni cnm.birazdan taburcu olcam herşey yolunda;)

Şimdi yaptırayım evlendikten sonra yine yaparım ben bebeişimm:D:D: Fiyat söylemedin :((( özel'den de söyleyebilirsin ^_^

senin zaten öyle değilmi ya .

Yok canım yaa yani büyüklük olarak normal de benim en çok istediğim biraz sert ve daha kalkık olması sütyen giymek istemiyorum:D ben biraz pimpirikliyimdir bir şey olacaksa ya berbat olmalı ya da mükemmel.. ortam yoktur benim hiç bir konuda -_-

Vay anam vay. Bu sabah cok guzel mesajla uyandim, gozlerime inanamadim. Bizim deli kiz yaptirmis memisleri. Okuyunca sok oldum. Buz kiz gercekten kafasina koydugunu yapiyor, insallaaah darisi benim basima. Evli degilim cocugum yok, onu bekliyeyim diyorum, ama simdi o kadar cok istiyorum ki. Oooof, acil cocuk yapmam lazim benim..

Karazeytinim, Allahim senin gonlune gore versin, insallah rahatlikla atlatirsin bu donemi. Yazin giyecegin bikinileri dusun, gelsin yaz artik :)

Tekrar tekrar gecmis olsun diyorum canim benim, kocamaaan opuyorum seni yanaklarindan, kocanda memislerini opsun :)

yok canım yaa yani büyüklük olarak normal de benim en çok istediğim biraz sert ve daha kalkık olması sütyen giymek istemiyorum:d ben biraz pimpirikliyimdir bir şey olacaksa ya berbat olmalı ya da mükemmel.. Ortam yoktur benim hiç bir konuda -_-

bende hiç giymem arada giyiyorum:52::52::51:

Çok teşekkür ederim canım.herşey yolunda çok şükür.kalkıp yatarkrn kaslar biraz acıyor o kde.
300 cc için zorladım o uüzddnde sğrın biraz olur dedi doktorum
Kuvvetli ağrı kesici verdi öle rahatladım
Wc ihyiyacımı karşılayaniliyorum kendim
Geziniyorum o biraz iyi geliyor.
Sen de inşallah hayırlısıyla olursun
Doktor belirledinmi ne zmn olmayı düşünüyorsun

Şimdi daha iyisindir umarım canım. Geçmiş olsun. Baştan okudum her yazdığını ve çok cesaretlendim açıkçası.

Vay anam vay. Bu sabah cok guzel mesajla uyandim, gozlerime inanamadim. Bizim deli kiz yaptirmis memisleri. Okuyunca sok oldum. Buz kiz gercekten kafasina koydugunu yapiyor, insallaaah darisi benim basima. Evli degilim cocugum yok, onu bekliyeyim diyorum, ama simdi o kadar cok istiyorum ki. Oooof, acil cocuk yapmam lazim benim..

Karazeytinim, Allahim senin gonlune gore versin, insallah rahatlikla atlatirsin bu donemi. Yazin giyecegin bikinileri dusun, gelsin yaz artik :)

Tekrar tekrar gecmis olsun diyorum canim benim, kocamaaan opuyorum seni yanaklarindan, kocanda memislerini opsun :)
bende hiç giymem arada giyiyorum:52::52::51:
Ayy koptum sevgimm yaaa bu sene evt biraz şıöarttım kendimi.sklımda şuan bişey uok allahtan.buralara takılırsam yine çılar bişeyler sma kociş dedi da artık edtetik yasak sana diye:) tani memişlerime kavuşcak ya sesini çıkartmadı hiç başka da bişey işine yaramaz hahahaa .zaten bu memeler beni bayağı bir oyalar bumdan sonrakiler ufak dokunuşlar olur.çizgileri yok etmek gibi:)
Sevgim biraz sabret evlen bebiş olsun öle yaptır
Gerçi sönükler yada küçükse şimdide yaptırabilirsi. .sonuçta deforme olmaz.
Allah senin de gönlüne göre verdin canım.çok çok teşekkür ederim
Asmenn canım bemimde en büuük hayalim uzun süre giymeden hareket etmek istiyom
Ama uclar için aparat almam lazım sırıtıyorlar yoksa :)
Ben onunkilere ayrı hayranım.. ayyy acilenn olmam lazım bu kışş yapıcam kafaya koydum -_-
Esra ım yaptır güzelim arkandayım.dik dolgun göğüs gibidi yok ya saatlerce kendimi. İnceliyom
Mutlu olmak böle bişeyyy
Şimdi daha iyisindir umarım canım. Geçmiş olsun. Baştan okudum her yazdığını ve çok cesaretlendim açıkçası.

Canım çok teşekkür ederiim
Şuan daha iyiyim.kendi başıma hareket etmeye başladım
Kesinlikle gerekli olan herkese tavsiye ediyorum
Özgüven açıdından da süper.giyeceğim kıyafetleri kafamda tasarlamaya başladım bile :))
Bugüne kdr hiç böle mutlu olmamıştım .dişiliğimi hatırlattı bana yeniden:1:
Darısı sizin başınıza kıslar.yaptırın vallaa

Karazeytinim geçmiş olsun. Meme ameliyatı daha zor diyorsun ben ikisini bir düşünüyorum :18: :18: :18: tecrübelerinden faydalanacagım cnm. Kendini yorma fazla.

Gilizcim burun hareketi kısıtlMıyor ve ağrı hissetmiyorsun ya ondan daha kolay geldi bana.burunda tek sorun kötü görüntü ( şişme ve morarma) ama günlük yaşamı etkilemiyor
Memede hareket etmen çok zor .en azından 2 gün ağrı kesiciler şart.kalkıp yatarken dedtek şart
İkisini olcaksan iyice dinlenmen gerekecek.1 hafta sabredeceksin olur o zmn.burnu sseymezdin zaten memelere adapte olursun biter gider.bir seferde narkoz slmış olursun hem nölede artısı var.
Ben narkoz komudında şanslıyıö danırım hiç bulantım kusmam da olmadı.işte bü ye ile alakalı herkesde farklı oluyor
Aneztesi doktoru meme de belki kusmz yapAr defi ama yine yırttım sanıtım:)
Darısı senin başına canı .allah herkesin gönlüne göre versin.yardım için her zaman yanınızdayım.

Gilizcim burun hareketi kısıtlMıyor ve ağrı hissetmiyorsun ya ondan daha kolay geldi bana.burunda tek sorun kötü görüntü ( şişme ve morarma) ama günlük yaşamı etkilemiyor
Memede hareket etmen çok zor .en azından 2 gün ağrı kesiciler şart.kalkıp yatarken dedtek şart
İkisini olcaksan iyice dinlenmen gerekecek.1 hafta sabredeceksin olur o zmn.burnu sseymezdin zaten memelere adapte olursun biter gider.bir seferde narkoz slmış olursun hem nölede artısı var.
Ben narkoz komudında şanslıyıö danırım hiç bulantım kusmam da olmadı.işte bü ye ile alakalı herkesde farklı oluyor
Aneztesi doktoru meme de belki kusmz yapAr defi ama yine yırttım sanıtım:)
Darısı senin başına canı .allah herkesin gönlüne göre versin.yardım için her zaman yanınızdayım.

Bende senin gibi düşünüyorum iki ayrı süreç yerine ikisi bir çıksın meme daha zor evet yatıp kalkarken sıkıntısı meşakati çok ztn çıkmam dışarı dinlenirim. Yaza bomba olcaz :7: yasasınnnn

Canım çok teşekkür ederiim
Şuan daha iyiyim.kendi başıma hareket etmeye başladım
Kesinlikle gerekli olan herkese tavsiye ediyorum
Özgüven açıdından da süper.giyeceğim kıyafetleri kafamda tasarlamaya başladım bile :))
Bugüne kdr hiç böle mutlu olmamıştım .dişiliğimi hatırlattı bana yeniden:1:
Darısı sizin başınıza kıslar.yaptırın vallaa[/QUOTE]

Ayy mutlu olman en önemlisi canım bayramdan sonra bende yaptırıcam cesaret elçim sensin :9: allah ağrısız ve hemen toparlaman için sana güç versin, güzel iç çamaşırlı günlere inşallah :21:

Bende senin gibi düşünüyorum iki ayrı süreç yerine ikisi bir çıksın meme daha zor evet yatıp kalkarken sıkıntısı meşakati çok ztn çıkmam dışarı dinlenirim. Yaza bomba olcaz :7: yasasınnnn
En güzeli cnm.ikisi biranda çıksın . Sonra dediğin gibi yaza bomba oluruz:) hayırlıdı olur inşallah
Ayy mutlu olman en önemlisi canım bayramdan sonra bende yaptırıcam cesaret elçim sensin :9: allah ağrısız ve hemen toparlaman için sana güç versin, güzel iç çamaşırlı günlere inşallah :21:

Amin canım çok teşekkür ederim.senin içinde hayırlısı olur inşallah.sen evlimiydin??
Valla aklıma koydum bende burada ameliyat olmuş bir kaç kişiyle görüştüm
Defim doğru yoldasın havalar soğudun yaptır:) bol şeyler giyersem de kimse çakmaz gibi düşündüm işte:)
Her ameliyatın bir iyileşme süreci var.1 haftada toparlarız inşallah.darısı senin başına cnm.doktor seçimini yap gerisi kolay .sen nerdesin ki??

En güzeli cnm.ikisi biranda çıksın . Sonra dediğin gibi yaza bomba oluruz:) hayırlıdı olur inşallah

Amin canım çok teşekkür ederim.senin içinde hayırlısı olur inşallah.sen evlimiydin??
Valla aklıma koydum bende burada ameliyat olmuş bir kaç kişiyle görüştüm
Defim doğru yoldasın havalar soğudun yaptır:) bol şeyler giyersem de kimse çakmaz gibi düşündüm işte:)
Her ameliyatın bir iyileşme süreci var.1 haftada toparlarız inşallah.darısı senin başına cnm.doktor seçimini yap gerisi kolay .sen nerdesin ki??

İnşallah canım teşekkürler. Ankara'dayım ben ve evli değilim aynen bende dedim hava soğudu yaza kadar toparlar kendini vücudum şişlikler gözükmez bol kıyafetlerden :) Saol canım darısı tüm isteyenlerin başına herkes yaptırsın valla :) Protez markası olarak Nagor Koheziv Jel tavsiye ediyorlar yumuşak bi dokusu varmış sert değilmiş. Seninki mentor sanırım memnun musun? Doktorun Nagor'dan hiç bahsetti mi? Ayrıca hızla iyileşiyosundur umarım iyi misin?

İnşallah canım teşekkürler. Ankara'dayım ben ve evli değilim aynen bende dedim hava soğudu yaza kadar toparlar kendini vücudum şişlikler gözükmez bol kıyafetlerden :) Saol canım darısı tüm isteyenlerin başına herkes yaptırsın valla :) Protez markası olarak Nagor Koheziv Jel tavsiye ediyorlar yumuşak bi dokusu varmış sert değilmiş. Seninki mentor sanırım memnun musun? Doktorun Nagor'dan hiç bahsetti mi? Ayrıca hızla iyileşiyosundur umarım iyi misin?

Canım ben de araştırdım en olumlu yorumlar mentor markaydı
Meme dokumuza en uygun oymuş.benim daha çok yeni ya şiş falan.zamanla kıvama grlmesi için öasaj verecek
Ama burada çoğu kişi mentor marka taktırmış ve çok memnunlar
Doktorumda allahtan aynı markayı kullanıyormuş.kitapçığınıda verdi bana .bir göz stacam
Benim mentor marka high profil ,yuvarlak kullandı
Uygulama yöntemi kas zarı altı .
Mutlaka yüksek profil olsun.uygulama yöntemi doktorunun önerisine göre değerlendir.
Mesela benim dr meme ucu kesisi ile pek yapmıyormuş .yapan dr var ve başarılı.ama bilen dr yPtırmak gerek riskleri var çünkü.
Tercihini doktorun uygulayacağı yönteme göre şekillendirirsin cnm.

Çok teşekkür ederim canım.herşey yolunda çok şükür.kalkıp yatarkrn kaslar biraz acıyor o kde.
300 cc için zorladım o uüzddnde sğrın biraz olur dedi doktorum
Kuvvetli ağrı kesici verdi öle rahatladım
Wc ihyiyacımı karşılayaniliyorum kendim
Geziniyorum o biraz iyi geliyor.
Sen de inşallah hayırlısıyla olursun
Doktor belirledinmi ne zmn olmayı düşünüyorsun

canım 3 gündür nete giremiyorum ama aklım hep sendeydi valla.. bugün ameliyatı var.. bugün 1.günü, bugün 3 günü oldu bile diye sürekli düşündüm seni... hayırlı olsun sende olup kurtuldun maşallah iyiymişsin de ee daha ne olsun.. gelsin memişli keyifli günler..

:72:
canım 3 gündür nete giremiyorum ama aklım hep sendeydi valla.. bugün ameliyatı var.. bugün 1.günü, bugün 3 günü oldu bile diye sürekli düşündüm seni... hayırlı olsun sende olup kurtuldun maşallah iyiymişsin de ee daha ne olsun.. gelsin memişli keyifli günler..

Ayy canım çok teşekkür ederim.düşünmem yeter.evt kurtuldum çok şükür ama yatıp kalkarken hala çok zorlanıyorum
Göğüsler şişti şiştikçe kaslara baskı yapıyor sanırım:(
Hangi tarafa yatarsam o taraf hemen uyuşuyo
Aysktayken sorun yok ama yatma olayı biraz can sıkıcı.
Cuma bantlardan kurtulacam hayırlısıyla.çıplak göremedim memişlerimi henüz
Kavuşmak istiyorum artık özledim hihihiiii

Back