- Konu Sahibi karazeytin
Karazeytinim geçmiş olsun. Meme ameliyatı daha zor diyorsun ben ikisini bir düşünüyorum :18: :18: :18: tecrübelerinden faydalanacagım cnm. Kendini yorma fazla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direnler çıktı .şimdi çok rahat bence herşey direnler çıkana kdr.şimdi kendi bsşıma yatıp kdlkıyorum.direnler basınç yapıyormuş meğer.300 cc tskıldı çok memnunum bu hsllerinden tabi inmezlerse ama 325-350 cc bile alırmışım:)))
Esracım valla 2 gündd bile özgüvenin yerine geliyoo.ben çok mıtluyum gerekiyorsa yaptıracaksın.ama evlen çocok yap sonra.biraz mahvolsunlar öle yaptır. Destekliyorum seni cnm.birazdan taburcu olcam herşey yolunda
hahaha kızzz memişlerime protez taktırıcamm para bile biriktiriyorum hiç eksik kalırmıyımmm dolgun ve dik göğüsler için herşey yaparım:d:dd:
senin zaten öyle değilmi ya .
yok canım yaa yani büyüklük olarak normal de benim en çok istediğim biraz sert ve daha kalkık olması sütyen giymek istemiyorum:d ben biraz pimpirikliyimdir bir şey olacaksa ya berbat olmalı ya da mükemmel.. Ortam yoktur benim hiç bir konuda -_-
bende hiç giymem arada giyiyorum
ne güzel işte, memelere özgürlük:d:d:::d
rahatım ya arzununki gibi gerek yok
Çok teşekkür ederim canım.herşey yolunda çok şükür.kalkıp yatarkrn kaslar biraz acıyor o kde.
300 cc için zorladım o uüzddnde sğrın biraz olur dedi doktorum
Kuvvetli ağrı kesici verdi öle rahatladım
Wc ihyiyacımı karşılayaniliyorum kendim
Geziniyorum o biraz iyi geliyor.
Sen de inşallah hayırlısıyla olursun
Doktor belirledinmi ne zmn olmayı düşünüyorsun
Vay anam vay. Bu sabah cok guzel mesajla uyandim, gozlerime inanamadim. Bizim deli kiz yaptirmis memisleri. Okuyunca sok oldum. Buz kiz gercekten kafasina koydugunu yapiyor, insallaaah darisi benim basima. Evli degilim cocugum yok, onu bekliyeyim diyorum, ama simdi o kadar cok istiyorum ki. Oooof, acil cocuk yapmam lazim benim..
Karazeytinim, Allahim senin gonlune gore versin, insallah rahatlikla atlatirsin bu donemi. Yazin giyecegin bikinileri dusun, gelsin yaz artik :)
Tekrar tekrar gecmis olsun diyorum canim benim, kocamaaan opuyorum seni yanaklarindan, kocanda memislerini opsun :)
Ayy koptum sevgimm yaaa bu sene evt biraz şıöarttım kendimi.sklımda şuan bişey uok allahtan.buralara takılırsam yine çılar bişeyler sma kociş dedi da artık edtetik yasak sana diye:) tani memişlerime kavuşcak ya sesini çıkartmadı hiç başka da bişey işine yaramaz hahahaa .zaten bu memeler beni bayağı bir oyalar bumdan sonrakiler ufak dokunuşlar olur.çizgileri yok etmek gibi:)bende hiç giymem arada giyiyorum
Esra ım yaptır güzelim arkandayım.dik dolgun göğüs gibidi yok ya saatlerce kendimi. İnceliyomBen onunkilere ayrı hayranım.. ayyy acilenn olmam lazım bu kışş yapıcam kafaya koydum -_-
Şimdi daha iyisindir umarım canım. Geçmiş olsun. Baştan okudum her yazdığını ve çok cesaretlendim açıkçası.
Karazeytinim geçmiş olsun. Meme ameliyatı daha zor diyorsun ben ikisini bir düşünüyorum :18: :18: :18: tecrübelerinden faydalanacagım cnm. Kendini yorma fazla.
Gilizcim burun hareketi kısıtlMıyor ve ağrı hissetmiyorsun ya ondan daha kolay geldi bana.burunda tek sorun kötü görüntü ( şişme ve morarma) ama günlük yaşamı etkilemiyor
Memede hareket etmen çok zor .en azından 2 gün ağrı kesiciler şart.kalkıp yatarken dedtek şart
İkisini olcaksan iyice dinlenmen gerekecek.1 hafta sabredeceksin olur o zmn.burnu sseymezdin zaten memelere adapte olursun biter gider.bir seferde narkoz slmış olursun hem nölede artısı var.
Ben narkoz komudında şanslıyıö danırım hiç bulantım kusmam da olmadı.işte bü ye ile alakalı herkesde farklı oluyor
Aneztesi doktoru meme de belki kusmz yapAr defi ama yine yırttım sanıtım:)
Darısı senin başına canı .allah herkesin gönlüne göre versin.yardım için her zaman yanınızdayım.
En güzeli cnm.ikisi biranda çıksın . Sonra dediğin gibi yaza bomba oluruz:) hayırlıdı olur inşallahBende senin gibi düşünüyorum iki ayrı süreç yerine ikisi bir çıksın meme daha zor evet yatıp kalkarken sıkıntısı meşakati çok ztn çıkmam dışarı dinlenirim. Yaza bomba olcaz yasasınnnn
Ayy mutlu olman en önemlisi canım bayramdan sonra bende yaptırıcam cesaret elçim sensin allah ağrısız ve hemen toparlaman için sana güç versin, güzel iç çamaşırlı günlere inşallah
En güzeli cnm.ikisi biranda çıksın . Sonra dediğin gibi yaza bomba oluruz:) hayırlıdı olur inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim.senin içinde hayırlısı olur inşallah.sen evlimiydin??
Valla aklıma koydum bende burada ameliyat olmuş bir kaç kişiyle görüştüm
Defim doğru yoldasın havalar soğudun yaptır:) bol şeyler giyersem de kimse çakmaz gibi düşündüm işte:)
Her ameliyatın bir iyileşme süreci var.1 haftada toparlarız inşallah.darısı senin başına cnm.doktor seçimini yap gerisi kolay .sen nerdesin ki??
İnşallah canım teşekkürler. Ankara'dayım ben ve evli değilim aynen bende dedim hava soğudu yaza kadar toparlar kendini vücudum şişlikler gözükmez bol kıyafetlerden :) Saol canım darısı tüm isteyenlerin başına herkes yaptırsın valla :) Protez markası olarak Nagor Koheziv Jel tavsiye ediyorlar yumuşak bi dokusu varmış sert değilmiş. Seninki mentor sanırım memnun musun? Doktorun Nagor'dan hiç bahsetti mi? Ayrıca hızla iyileşiyosundur umarım iyi misin?
Çok teşekkür ederim canım.herşey yolunda çok şükür.kalkıp yatarkrn kaslar biraz acıyor o kde.
300 cc için zorladım o uüzddnde sğrın biraz olur dedi doktorum
Kuvvetli ağrı kesici verdi öle rahatladım
Wc ihyiyacımı karşılayaniliyorum kendim
Geziniyorum o biraz iyi geliyor.
Sen de inşallah hayırlısıyla olursun
Doktor belirledinmi ne zmn olmayı düşünüyorsun
canım 3 gündür nete giremiyorum ama aklım hep sendeydi valla.. bugün ameliyatı var.. bugün 1.günü, bugün 3 günü oldu bile diye sürekli düşündüm seni... hayırlı olsun sende olup kurtuldun maşallah iyiymişsin de ee daha ne olsun.. gelsin memişli keyifli günler..