• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

Kıslar bugün 4. Günüm ve kollarımı daha rahat kullanabiliyorum.yatıp kalkmam daha rahat ağrı pek olmuyor.sadece çabuk yoruluyorum. Nefes alıp vermem mi göğüs kaslarımı yoruyor bilemedim. Bazen nefes nefese kalıyorum.onun dışında pek sıkıntı yok
Öksürürken biraz acı veriyor.bir de bantlardan sıkıldım:(((
Şuan görüntü olarak da çok yukarda hissediyorum bantlardan sonra rahatlar inşallah

canım arkadasım inicek onlar öyle kalmayacak merak etme..bende 4.gun avm gezmıstım alısverıs yapmıstım ama gercekten nefes nefese kalmıstım baya yormustu benı alısverıs :) ama 1 hafta sonra yorgunluk falan gectı.senın kaszarı altı daha cabuk toparlarsın.

Kıslar bugün 4. Günüm ve kollarımı daha rahat kullanabiliyorum.yatıp kalkmam daha rahat ağrı pek olmuyor.sadece çabuk yoruluyorum. Nefes alıp vermem mi göğüs kaslarımı yoruyor bilemedim. Bazen nefes nefese kalıyorum.onun dışında pek sıkıntı yok
Öksürürken biraz acı veriyor.bir de bantlardan sıkıldım:(((
Şuan görüntü olarak da çok yukarda hissediyorum bantlardan sonra rahatlar inşallah

Cnm gün gün gelişmelerini yazman benim gibi henüz ameliyat olmayanlara çok yardımcı oluyor. Daha önce takip ettigim arkadaşlarda vardı çok isyan ediyorlardı bu kadar acıya deger mi yazmışlardı. Agrıları biraz azalınca deger demişlerdi. Ama sen onlara nazaran ya daha az acı hissettin yada gerçekten dayanıklısın. İnş bir iki güne daha da hafifler. Sporcu sutyenine geçmedin mi? Sargılar sende biraz fazla kaldı sanırım. Konuştugum doktorlar ameliyatın ertesi günü bandajı çıkarıp sporcu sutyenine geçiyoruz demişlerdi.

canım arkadasım inicek onlar öyle kalmayacak merak etme..bende 4.gun avm gezmıstım alısverıs yapmıstım ama gercekten nefes nefese kalmıstım baya yormustu benı alısverıs :) ama 1 hafta sonra yorgunluk falan gectı.senın kaszarı altı daha cabuk toparlarsın.
Evt şuan sadece çabuk yorulmam oluyor o da bayram tatilindeyim diye dert etmiyorum.bahaneyle finlrniyorum canım.öle dik durmayacaksa da dorun yok kendimi öle kasıntı biri gibi hissediyom birde şişko:)))kas zarı altı daha çabuk mu toparlıyor gerçekten.belki onun faydasıdır.doktorum saçını kuförde yıkarsın dedi ama ben kendim yıkadın kollarımı daha rahat kullanabiliyorum çok şükür.darısı yüm olmak isteyenlere:)
Cnm gün gün gelişmelerini yazman benim gibi henüz ameliyat olmayanlara çok yardımcı oluyor. Daha önce takip ettigim arkadaşlarda vardı çok isyan ediyorlardı bu kadar acıya deger mi yazmışlardı. Agrıları biraz azalınca deger demişlerdi. Ama sen onlara nazaran ya daha az acı hissettin yada gerçekten dayanıklısın. İnş bir iki güne daha da hafifler. Sporcu sutyenine geçmedin mi? Sargılar sende biraz fazla kaldı sanırım. Konuştugum doktorlar ameliyatın ertesi günü bandajı çıkarıp sporcu sutyenine geçiyoruz demişlerdi.

Sağol filizcim.valla dayanılmıyacak ağrılar olmadı.en büyük sıkıntı yatıp kalkarkendi.4. Gün kendi başına yatıp kalkavişiyorsun kollarını rahatlıkla kullanabiliyorsun.tabi benim kas zarı altı yöntemi ile olması.diğer yöntemlerin iyileşme ve ağrı durumu farklı olur sanırım.
Ben ilk günden beri sporcu sütyenleyim cnm
Ama bantlara sarılı cicişlerim.cuma çıkarcam vantları dedi yani 1 hafta geçmiş oluyor.
Herkesin daha kısa mı sürdü bilemedim.ama bantlar sıkıcı çünkü memişlerimi hala göremedim:((
Bence herşey 4. Güne kdr sonrası normal yaşantı.bugün giydiğim kıyafetlerde o doluluğu görmek bile beni o kdr mutlu etti ki anlatamam.durup durup ellerimle cicişlerime gezdiriyom:)))darısı saba tatlımmm herşeye değer ...

Canım geçmiş olsun senn 300 ben 275 yüksek profil mentor taktrdım gayet memnunum çok şiş inmezse.. Benim tek korkum göğsümde bişi akıomuş hissinden sıkıldım sordum bişi yok dedi dr ama sende varmı böle bişi ???

Canım 350 cc ideal ama büyük istersen 400 cc yap derim pişman olmazsın.ben 300 cc taktırdım ve 350 cc bile çok güzel olurdu .ben zayıfım 48 kg büyük durur diye tırstım ama büyük durmazmış.75 beden takıyordum öncesinde 300 cc ideal oldu senin 75 den küçükse kesin 400 taktır ya da 375 .bende kendi göğüsüme ve bedenime uygun birilerini görmek istedim olmadı.ama dedim kesin 300 sşağı olmamalı.sende 350 den aşağı yaptırma cnm
Bende daha büyük olmamasını 2. Çovuk yaparım diye düşündüm
O zmn göğüs biraz deforme olurmuş onuda toparlarız dedi doktorum
Sütlede dolunca zorlar diye de fazls büuük istemedim cnm.ölçümler yapılsın hangisi uygun olursa onu taktır.inşallah herşey istediğin gibi olur cnm.

Ben büyüklükleri hic bilemiyorum yaa.. bide yöntemleri. Yaptirsam hangi ölcüde ve hangi metodla yaptircaginida bilmiyorum. Mayis ayinda insallah burnumu yaptiracagim ve senin yazilarini okudukca gögüslerede hem tirsip hemde cesaretleniyorum. Emre beye yazdim burnum icin mayis ayi hakkinda, ve bununla ilgilide yazarken gögüs konusunuda actim. Gögüs icin Ayni hastanede bir doktor önerdigini duydugumu yazdim ve Ayni günde olabilirmi iki ameliyat diye sordum. Eger öyle birsey mümkünse yaptirmak istedigimi yazdim. Emre beye yazali bir kac gün oluyor. Hâlâ cevap bekliyorum.
Eger olursa ameliyattan 10 gün sonra cocuklarimin Yanina dönecegim. Sence sorun yasarmiyim onlarin bakiminda? Bide ameliyattan 2 hafta sonra tekrar ise baslayacagim.. Zorlanirmiyim bu konuda??

Canım geçmiş olsun senn 300 ben 275 yüksek profil mentor taktrdım gayet memnunum çok şiş inmezse.. Benim tek korkum göğsümde bişi akıomuş hissinden sıkıldım sordum bişi yok dedi dr ama sende varmı böle bişi ???

Cnm teşekkür ederim.sen ne zmn oldun benim daha çok yeni bugün 6 gün.ve şuana kdr birşey akıyormuş hissi olmadı.benim babtlar henüz çıkmadı.yarın çıkacak.bayrama denk geldi ondan sanırım.bende sadece içinde titreme oluyordu cnm.oda kesik olduğu için sanırım sıcak tutmak lazım .şuana kdr iyiyim hiç sıkıntım yok yarın ola hayrola:) sen de durumlar nasıl ben boyutundan memnunum sma 350 cc de gözüm kaldı:))) sen kime oldun canım:26:

Canım geçmiş olsun senn 300 ben 275 yüksek profil mentor taktrdım gay

Ben büyüklükleri hic bilemiyorum yaa.. bide yöntemleri. Yaptirsam hangi ölcüde ve hangi metodla yaptircaginida bilmiyorum. Mayis ayinda insallah burnumu yaptiracagim ve senin yazilarini okudukca gögüslerede hem tirsip hemde cesaretleniyorum. Emre beye yazdim burnum icin mayis ayi hakkinda, ve bununla ilgilide yazarken gögüs konusunuda actim. Gögüs icin Ayni hastanede bir doktor önerdigini duydugumu yazdim ve Ayni günde olabilirmi iki ameliyat diye sordum. Eger öyle birsey mümkünse yaptirmak istedigimi yazdim. Emre beye yazali bir kac gün oluyor. Hâlâ cevap bekliyorum.
Eger olursa ameliyattan 10 gün sonra cocuklarimin Yanina dönecegim. Sence sorun yasarmiyim onlarin bakiminda? Bide ameliyattan 2 hafta sonra tekrar ise baslayacagim.. Zorlanirmiyim bu konuda??

Canım bayram tatili girdi ya belki ondan dönmemiştir.olmadı srayıp konşman daha iyi olur.aynı ana denk getirmek nasıl olur be synı anda yapılmayı kabul eder mi bileyırum.kontroller olacak ya belki o riske girmek istemeyebilir.sonuçta memeyi bir bsşkası yapacak.bellide hiç sorun değil diyip dr önerisinde bulunabilir.benim ayrı zamanlarda olduğu için bana önerdi güvenerek girdim ameliyata.bence görüş cnm.sana ameliyat günü verilirse sen de ona göre kendini ayarlarsın. Sizin için bir sakıncası varmı diye sorarsınız.birde aynı anda yapılan ameliyatlarda hangisi önce yapılıyor sence biliyormusun:26:bu konusa hiç fikrim yok ama meme büyütme 1,5 saatte bitiyor diye biliyorum.senin burun ilk ameliyatın mı revizyonsa aynı anda olması zor olur sanki .revizyonlarda saat belli olmuyor çünkü...ama meme büyütme 4 gün sıkıntı sonrası kolay .ama çocuk kaldıramıyorsun.kızımı kaldıramadım kaslarım acıdı hemen .bazı kısıtladığı hareketler var sonuçta yara var kaslar da kendine gelmedi...

Canım ben de senle aynı gün oldum necdet uçar inş memnun kalırız ikidebr tşk ederim msjın için biraz endişelndim ;)

Canım geçmiş olsun senn 300 ben 275 yüksek profil mentor taktrdım gay

Canım bayram tatili girdi ya belki ondan dönmemiştir.olmadı srayıp konşman daha iyi olur.aynı ana denk getirmek nasıl olur be synı anda yapılmayı kabul eder mi bileyırum.kontroller olacak ya belki o riske girmek istemeyebilir.sonuçta memeyi bir bsşkası yapacak.bellide hiç sorun değil diyip dr önerisinde bulunabilir.benim ayrı zamanlarda olduğu için bana önerdi güvenerek girdim ameliyata.bence görüş cnm.sana ameliyat günü verilirse sen de ona göre kendini ayarlarsın. Sizin için bir sakıncası varmı diye sorarsınız.birde aynı anda yapılan ameliyatlarda hangisi önce yapılıyor sence biliyormusun:26:bu konusa hiç fikrim yok ama meme büyütme 1,5 saatte bitiyor diye biliyorum.senin burun ilk ameliyatın mı revizyonsa aynı anda olması zor olur sanki .revizyonlarda saat belli olmuyor çünkü...ama meme büyütme 4 gün sıkıntı sonrası kolay .ama çocuk kaldıramıyorsun.kızımı kaldıramadım kaslarım acıdı hemen .bazı kısıtladığı hareketler var sonuçta yara var kaslar da kendine gelmedi...

Hmm anladim. Bayram tatili ne kadar sürüyor orada? Haftaya arayip sorayim. Ona göre kendimi hazirlarim dedigin gibi. Sen öyle yazinca evet biraz zor gibi gözüyor. Ama yinede sormakta fayda var tabi. Naapalim ozaman öncelik burun, gögüste bakalim ne zamana kismet olursa. Kizini kaldiramaman biraz kötü olmus, insallah kisa zamanda agrilardan kurtulursun. Kac yasinda kizin? Benimkiler 2 ve 4 o yüzden birazda onlardan korkuyorum :=))

Hmm anladim. Bayram tatili ne kadar sürüyor orada? Haftaya arayip sorayim. Ona göre kendimi hazirlarim dedigin gibi. Sen öyle yazinca evet biraz zor gibi gözüyor. Ama yinede sormakta fayda var tabi. Naapalim ozaman öncelik burun, gögüste bakalim ne zamana kismet olursa. Kizini kaldiramaman biraz kötü olmus, insallah kisa zamanda agrilardan kurtulursun. Kac yasinda kizin? Benimkiler 2 ve 4 o yüzden birazda onlardan korkuyorum :=))

Pazartesiden sonra ararsın canım.kızım 4 yaşında . Aileden kimse bilmiyor ya onlar vsrken pat diye kucağıma atlıyor o zmn çakyırmayım diye o acıya katlanıyorum.birde şu sabunluğu sıkmayı hala rahat yağamıyom ya çok ilginç:) bugünde kot giyorum düğmesini iliklerken canım yandı her iki koldan çekip yapıyorsun ya kaslar zırlanıyor .tabi bunlar basit şeyler anlık acılar o uüzden sorun etmiyorum canım.önemli olan ilk 4 gün .sonrası kolay geçiyor.senin içinde hayırlısı olur inşallah.

Pazartesiden sonra ararsın canım.kızım 4 yaşında . Aileden kimse bilmiyor ya onlar vsrken pat diye kucağıma atlıyor o zmn çakyırmayım diye o acıya katlanıyorum.birde şu sabunluğu sıkmayı hala rahat yağamıyom ya çok ilginç:) bugünde kot giyorum düğmesini iliklerken canım yandı her iki koldan çekip yapıyorsun ya kaslar zırlanıyor .tabi bunlar basit şeyler anlık acılar o uüzden sorun etmiyorum canım.önemli olan ilk 4 gün .sonrası kolay geçiyor.senin içinde hayırlısı olur inşallah.

Anladim canim gecmis olsun. Ben ailemden saklamayi düsünmüyorum, sadece babama söylemem oda arada gelip torunlari en fazla yarim saat sevip gidiyor. O arada da zaten cocuklar beni unutup ona yükleniyorlar. Benim tek düsüncem 2 hafta sonra ise baslayacak olmam ;)) Gerci isim rahat ama yinede biraz tereddüt ediyorum eger hem burun hem gögüs olursa belki agir gelir diye :) Ayyy insallah ikisini bir halledebilirim yaa cok istiyorum. Pazartesi arar konusurum. Insallah simdiden rezervasyon yapabilirim. Is yerinden izin icin konustum.

Ritik;32316296Anladim canim gecmis olsun. Ben ailemden saklamayi düsünmüyorum, sadece babama söylemem oda arada gelip torunlari en fazla yarim saat sevip gidiyor. O arada da zaten cocuklar beni unutup ona yükleniyorlar. Benim tek düsüncem 2 hafta sonra ise baslayacak olmam ;)) Gerci isim rahat ama yinede biraz tereddüt ediyorum eger hem burun hem gögüs olursa belki agir gelir diye :) Ayyy insallah ikisini bir halledebilirim yaa cok istiyorum. Pazartesi arar konusurum. Insallah simdiden rezervasyon yapabilirim. Is yerinden izin icin konustum.

bence de bir görüş canım. belki olabilecek bir durumdur.hakkında hayırlısı olur inşallah.
benim de bugün 10. günüm. çok şükür bir sıkıntım yok. sadece cicişlerim çok sert kıvama gelmesini bekliyorum:17:

Son düzenleme:
kışlarrr şuana kdr herşey yolunda:52:
bir an önce normal sütyenlere geçmek için zamanın geçmesini bekliyorum.
20 gün sonra inşallah ben de istediğim çamaşırı giyebileceğim.:21:
şuan sporcu sütyenim üzerinde 34 C yazıyor.
20 gün sonra ne kdr şişler daha iner ve ben hangi beden alacağımı bilmiyorum.
doktorum alt kısmını ölç ona göre alırsın dedi ama ne beden olacağımı kestiremiyorum.
şuanki duruma göre almam mantıklı olmaz sanırım. ben ne ölçü verecem kıssslar yardımmm:26:

Son düzenleme:
inanki canim bu konuda benimde hiçççbir fikrim yok ameliyat oldugumda bende ayni sorunu yuksek ihtimalle yasiycam bence arzuma sor o kesinn biliordur sana yardim eder canim toparlandigini cok sevindim insallah su 20gunluk surecte gecer :)) daha mutlu olursun öptüm cnm

doktorum alt kısmını ölç ona göre alırsın dedi ama ne beden olacağımı kestiremiyorum.
şuanki duruma göre almam mantıklı olmaz sanırım. ben ne ölçü verecem kıssslar yardımmm:26:

inanki canim bu konuda benimde hiçççbir fikrim yok ameliyat oldugumda bende ayni sorunu yuksek ihtimalle yasiycam bence arzuma sor o kesinn biliordur sana yardim eder canim toparlandigini cok sevindim insallah su 20gunluk surecte gecer :)) daha mutlu olursun öptüm cnm

teşekkür ederim canım. darısı senin başına artık. arzumm duy sesimi tatlımm:48:

isallah canim cok istiyorum bende zamana ihtiyacim var para durumunu toparladigimda insallah olucam suan butceden dolayi erteledim malesef onada canim cok sikildi ister istemez baya uzuldumde yapicak bisiy yok mejbur bekliorum

teşekkür ederim canım. darısı senin başına artık. arzumm duy sesimi tatlımm:48:

En zorunu atlattın valla geçecek zaman hiç merak etme :) Benim duyduğum 34C 75 beden ama bazı sütyen markalarının 80 bedenide olur. Denemek istediğin sütyenin hem 75 ini hemde 80 ini istemelisin :16:

Canimmm ben de 34 c kullaniyordum ameliyattan sonraki hafta..sislikler inince 75 c kullanmaya basladim.alt beden olcune gore alabilirsin cunku sislik ustte ve yanda oluyor.ama en dogrusu biraz daha bekleyip ole alisverise cikmak tatlim :-)

En zorunu atlattın valla geçecek zaman hiç merak etme :) Benim duyduğum 34C 75 beden ama bazı sütyen markalarının 80 bedenide olur. Denemek istediğin sütyenin hem 75 ini hemde 80 ini istemelisin :16:

Canimmm ben de 34 c kullaniyordum ameliyattan sonraki hafta..sislikler inince 75 c kullanmaya basladim.alt beden olcune gore alabilirsin cunku sislik ustte ve yanda oluyor.ama en dogrusu biraz daha bekleyip ole alisverise cikmak tatlim :-)

Teşekküt wderim kıslarr. Ben de ameliyattan sonra 85 takarım diye düşümüyordum:) anladığım kadarı ile göğüslerin büyük olması beden ölcüyle alakalı değilmiş. C olması önemli sanırım.peki ben 75 yada 80 beden takacam markaya göre değiştiğini de dikkate alırsak.şişler inince c den düşmem değilmi kıslar .ben bu halimi çok beğeniyorumda:)) bugüne kdr sütyen alımında ölçü bilgim yokmuş demek onu anladım.

Back