• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

Contractubex jel var
Dermtix sigel
Kıslarr Bantları çıkardıktan sonra hangi kremi kullandınız.
Contractubex olan kremi çok iyi olduğunu sölüyorlar.dermtix sigel nasıl bilen var mı?
İzin belli olmaması için hangisi daha iyi olur bilemedim...

Contractubex jel var
Dermtix sigel
Kıslarr Bantları çıkardıktan sonra hangi kremi kullandınız.
Contractubex olan kremi çok iyi olduğunu sölüyorlar.dermtix sigel nasıl bilen var mı?
İzin belli olmaması için hangisi daha iyi olur bilemedim...

Contractubex jeli yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Daha önceden de nevüs aldırmıştım (ben) 2 tane. Birisine sürdüm hiç belli değil, diğer malesef belirgin. Doktorun ve cilt yapının önemi var bu süreçte fakat, yazılan jeli mutlaka kullan.
Yazmadıysa, Contractubex daha eski bir ürün, diğerini bende duydum ama bana bunu reçeteledi doktorum.

Contractubex jeli yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Daha önceden de nevüs aldırmıştım (ben) 2 tane. Birisine sürdüm hiç belli değil, diğer malesef belirgin. Doktorun ve cilt yapının önemi var bu süreçte fakat, yazılan jeli mutlaka kullan.
Yazmadıysa, Contractubex daha eski bir ürün, diğerini bende duydum ama bana bunu reçeteledi doktorum.

doktorum bana dermtix sigel yazdı. ama bunun hakkında bir bilgiye sahip değilim
contractubexi bir arkadaşım ve başka bir dr da önermişti. o yüzden kararsız kaldım canım.
fiyatı 60 tl civarında. bilemedim hangisi daha iyi:26:
hacercim senin ameliyat olalı ne kdr oldu. meme kesin nerede bu arada...

contractubexi bir arkadaşım ve başka bir dr da önermişti. o yüzden kararsız kaldım canım.

Bazı kremler ameliyatın hemen sonrasında çok faydalı sonradan diger kremlere geçiliyor bence önce dermatix kullanmalısın daha sonra contractubevi tercih edersin. Bazı doktorlarda birkaç kremi karıştırmayı öneriyorlar en iyisini dr bilir

Bazı kremler ameliyatın hemen sonrasında çok faydalı sonradan diger kremlere geçiliyor bence önce dermatix kullanmalısın daha sonra contractubevi tercih edersin. Bazı doktorlarda birkaç kremi karıştırmayı öneriyorlar en iyisini dr bilir

Ayyy evet ya haklısın .ben en iyisi doktoruma danışım. Sağol canım benimmm

geçen hafta sonu İlkay beyle görüşmemizi yaptık. ameliyat tarihi belirledik :52:bir aksilik olmaz ise 11 ekimde Liv hospitalda ameliyat olacağım:18:
yuvarlak ,mentor marka silikona karar verdik.kas zarı altı tekniği ile yerleştirilecek. sadece boyutu konusunda biraz kafam karıştı. :26: en fazla 275 cc uygun gördü. meme çapına göre en uygunu, doğal görüneni bu olur dedi. diğer türlü meme çapına taşar güzel görünmez dedi.doğal görünmesi öncelikli tercihim ama en azından destekli sutyen ve bikiniler takmadan rahatlıkla kullanmak istiyorum. 48 kilodayım bu boyut yeterli olur mu bilemedim:26:
arzum77 göğüslerini düşününce bana pek yeterli gelmiyor nedense:17::17:

karazeytin burnunun resimlerine baktım mükemmel olmuş. :) ben de burnumu emre beye yaptırcam ya hani. diyorum ki 2 ameliyatı aynı anda olsam liv hospital da önce emre bey burnumu yapsa sonrada dr ilkay göğüs büyütme ameliyatımı yapsa nasıl olur sence çok mu zorlanırım :/ şey bi de sen nekadar ödedin dr ilkaya

Benim ameliyatım 2.ayını doldurmak üzere ve meme altından oldum.
Sana tavsiyem doktorunun önerdiği markayı kullanman. Her iki ürünün de faydası olduğunu düşünüyorum. Lakin kullanmamazlık etmemelisin.

karazeytin burnunun resimlerine baktım mükemmel olmuş. :) ben de burnumu emre beye yaptırcam ya hani. diyorum ki 2 ameliyatı aynı anda olsam liv hospital da önce emre bey burnumu yapsa sonrada dr ilkay göğüs büyütme ameliyatımı yapsa nasıl olur sence çok mu zorlanırım :/ şey bi de sen nekadar ödedin dr ilkaya
Raziyecim çok teşekkür ederim.emre bey eminim sanada yakışacak en güzel burnu yapacaktır.kesinlikle çok memnun kalırsın
Canım ben 2 ameliyatın aynı yapılamaz düşüncesiyle sorma ihyiyacı duymamıştım bile.meğer hiç bir sakıncası yokmuş. Bence görüş emre beyle canım.
Zorlanma konusuna gelecek olursak belki benim ağrı eşiğim herkesden farklıdır.ben her iki ameliyatta da zorluk çekmedim.ağrı sızım olmadı.burun zaten çok daha kolay.meme de 4 gün sıkıntı.oda yine ağrı olmuyor.sadece haraket etmede biraz kısıtlanıyorsun oda daha çok yatarken.onun dışında hiç bir zorluk yaşamadım.bence uygun görülürse ikisini bir ol derim.tek narkoz almış olursun.çalışıyorsan tek izin😃 artıları çok .kararı sana bırakıyorum canım:16:

Benim ameliyatım 2.ayını doldurmak üzere ve meme altından oldum.
Sana tavsiyem doktorunun önerdiği markayı kullanman. Her iki ürünün de faydası olduğunu düşünüyorum. Lakin kullanmamazlık etmemelisin.

Doktoruma sordum canım .tabi ki kullanabilirsin dedi😃 inşallah iz kalmaz.hafif kalsa da zaten altta.gözüme gözükmez sanırım:1:
Teşekkürler canım öptümm:54:

ben ilkay beyi braz araştırdım facede kadınlar kulübünde internette falan pek bişey bulamadım. emre bey önerdiyse sorun yok ama :) dediğin gbi gözüm kapalı olurum . hem aynı hastanede olmaları da güzel bi avantaj .d fiyatını özelden yazabilir misin ben msj sayımı dolduramadığm için cevap yazamadım sana malesef :(

ben ilkay beyi braz araştırdım facede kadınlar kulübünde internette falan pek bişey bulamadım. emre bey önerdiyse sorun yok ama :) dediğin gbi gözüm kapalı olurum . hem aynı hastanede olmaları da güzel bi avantaj .d fiyatını özelden yazabilir misin ben msj sayımı dolduramadığm için cevap yazamadım sana malesef :(

Canım evt ilkay beyle ilgili pek birşey bulamazsın.ben hiç araştırma yapmadım. Biliyorum ki emre bey biz hastalarını gerçekten önemser ve kendisinin de bu konuda iyi gördüğü kişiği tavsiye eder.o konuda sonsuz güvenim vardır. Gerçekten ilkay bey de çok şeker ve güvenilir bir doktor.ne istediğini anlıyor ve çok ilgili.ilkay beyin de liv de ameliyatlarına başlaması avsntaj oldu.kesinlikle tavsiye ederim canım. Ama sen yine de emre bey ile görüş.ona göre planlarsın..özelden yazıyorumm

kışlar bu kapsül olayı nasıl bir şey ,nereden anlaşılıyor
masaj olayını ne zamana kdr yapacağız :26:

Kapsül ödemlerin sertleşip ceviz gibi sertleşmiş kemikleşmiş doku cnm bi arkadasimda vardi ondan biliyorum. Masaji ihmal etme benim ödemlere dokununca ses geliyo kayıyo heryerimde var baya bi çok annem dokundu korktu. Senin ölçün kaç şimdi.

Kapsül ödemlerin sertleşip ceviz gibi sertleşmiş kemikleşmiş doku cnm bi arkadasimda vardi ondan biliyorum. Masaji ihmal etme benim ödemlere dokununca ses geliyo kayıyo heryerimde var baya bi çok annem dokundu korktu. Senin ölçün kaç şimdi.

en son geçen hafta ölçmüştüm canım 87 cm . bugün ölçerim evde olmadı inşallah inmemiştir.:1:
bu seviyede kalsa süper olcak. bu hallerini beğeniyorum.
şuan o dediğin gibi şeyler hissetmiyorum. sanırım oluşmadı inşallah da oluşmaz
ama masaj olayından da sıkıldım ya . aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum.
kızım geçen gördü "anneeeee memelerin şişmiş yazık sana" dedi:1:
tabi hatırlamıyooo zilli kocaman memeleri emdiğini. son hali aklında tabi. hastalandığımı düşünüyoo kanımca:19:
şuan seninkileri tahmin edebiliyorum canım çok gergin ve şişler.10 günde gerginlik gidecek merak etme

en son geçen hafta ölçmüştüm canım 87 cm . bugün ölçerim evde olmadı inşallah inmemiştir.:1:
bu seviyede kalsa süper olcak. bu hallerini beğeniyorum.
şuan o dediğin gibi şeyler hissetmiyorum. sanırım oluşmadı inşallah da oluşmaz
ama masaj olayından da sıkıldım ya . aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum.
kızım geçen gördü "anneeeee memelerin şişmiş yazık sana" dedi:1:
tabi hatırlamıyooo zilli kocaman memeleri emdiğini. son hali aklında tabi. hastalandığımı düşünüyoo kanımca:19:
şuan seninkileri tahmin edebiliyorum canım çok gergin ve şişler.10 günde gerginlik gidecek merak etme

Foto yükledim benimkide biraz küçülür ins çok şişya belki bana öyle geliyo:52: yoksa yandım sutyende bulamam :52: en ideal ölçu 90

Bugün kontrole gittim.ilkay bey her zamanki gibi çok ilgiliydi sağolsun.baktı cicişlerime 1 aylık olmalarına rağmen çok çok iyi gördüm dedi.şekli de iyi oturmuş çok az bir şişlik var o da çok etkilemez dedi.çünkü bu hallerini beğeniyorum.boyutu tam bana göre oldu.normal sütyene geçince daha iyi anlaşılıyo.görünümü de çok doğal duruyor. Dikiş yeri izlerime baktı onlarda gayet normal seyrinde iyileşiyormuş.:21:kreme devam.masaj olayına da gerek görmüyorum dedi.ben 1 hafta daha yapıp bırakacam.bu zamandan sonra kapsül falan oluşmazmış:42:
Meme operasyonu da korktuğum gibi olmadı çok şükür.:nazar:inşallah bundan sonrada bir sıkıntı oluşmazda ömür boyu kullanırım:1:
Darısı isteyenlere.özgüven açısından kesinlikle yaptırılmalı :21:

Canım seninkiler ne durumda.şişliklerin baya inmiştir sanırım.ölçtün mü tekrar:26:

Ben daha iyiyim hergün kremlerken yavaş yavaşmsj yapıyorum şimdi anlıyorum ki ilk ne kadar ödem olmuş artık su sesi duymuyorum ama hala ödemli tabi şuan 92 cm sanırım ilk 97cm di düşü ohooo demiştim aynaya bakıyorum Arzumun dedigi gibi gün geçtikçe düzeliyo sende var mi degişiklik ara ara msj yap yinede sonradan da kapsül oluşabiliyor. Dikkat etmek lzm

Back