• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatım

kışlarrr şuana kdr herşey yolunda:52:
bir an önce normal sütyenlere geçmek için zamanın geçmesini bekliyorum.
20 gün sonra inşallah ben de istediğim çamaşırı giyebileceğim.:21:
şuan sporcu sütyenim üzerinde 34 C yazıyor.
20 gün sonra ne kdr şişler daha iner ve ben hangi beden alacağımı bilmiyorum.
doktorum alt kısmını ölç ona göre alırsın dedi ama ne beden olacağımı kestiremiyorum.
şuanki duruma göre almam mantıklı olmaz sanırım. ben ne ölçü verecem kıssslar yardımmm:26:
Sporcu sütyeni bedeni be cup ölçüsü ile senin kullanacağın sütyen bedeni ve cup ölçüsü farklı olabilir.Açtıgım bu konuya göz atarsan bazı sorularına cevap bulabilirsin canım ;)
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Ayrıca 75-80-85 beden senin sırt genişliğini gösterir,gögüs büyüklüğünü değil ! Cup ölçüsü senin gögüs büyüklüğünü gösterir .A cup,B cup,C cup,D cup gibi ;)
Mesela benim sırtım dar.75 beden sütyen kullanıyorum ama cup ölçüm D :nazar: Bazı sütyen kesimlerinde C cup da oluyor ama ;)
Ayrıca şu an bedenin belli olmaz çünkü daha çok değişecekler.Ayrıca sütyenlerin cup kısmına göğüslerin yerleşmez bile .O yüzden acele etme ;)

Sporcu sütyeni bedeni be cup ölçüsü ile senin kullanacağın sütyen bedeni ve cup ölçüsü farklı olabilir.Açtıgım bu konuya göz atarsan bazı sorularına cevap bulabilirsin canım ;)
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Ayrıca 75-80-85 beden senin sırt genişliğini gösterir,gögüs büyüklüğünü değil ! Cup ölçüsü senin gögüs büyüklüğünü gösterir .A cup,B cup,C cup,D cup gibi ;)
Mesela benim sırtım dar.75 beden sütyen kullanıyorum ama cup ölçüm D :nazar: Bazı sütyen kesimlerinde C cup da oluyor ama ;)
Ayrıca şu an bedenin belli olmaz çünkü daha çok değişecekler.Ayrıca sütyenlerin cup kısmına göğüslerin yerleşmez bile .O yüzden acele etme ;)

Ayy arzummm çok şekersin gerçekten.evet csnım bugüne kdr bilememişim cup olayının göğüslerin büyüklüğünü belirlediğini:17: cahallık işte . Düşünsene ben eskiden göğüslerim büyükken bile 85 beden sütyen alırdım:1:halbuki o zamanlar bile 75 almalıymışım.anam bunu bu yaşta farkettim ne güzel delmi:17: şinfi çok net anlıyorum canım çok teşekkür ederim.aynı zamanda sediğin gibi sütyen alsanda memişlerimi içine sokamam.ameliyat öncesi sütyenimi giyim dedim göğüsler havada kaldı uclar üstte falan komik durdu gerçekten.daha hazır olmadıkları ordan belli haklısın.ama işte görmemişin memişleri olmuş neye sığdıracağını bilememiş:27:birden çok heveslendim acele etmemem gerektiğini anladım.bir süre saha sporcu takılım ben en iyisimi:ssz: teşekkürler canım hemen o linki inceleyip daha geniş bilgi ediniyorum.cok cok öpüyorum seni D:nazar:cup cicişlerinede kocaman maşallah diyorum:16:

Teşekküt wderim kıslarr. Ben de ameliyattan sonra 85 takarım diye düşümüyordum:) anladığım kadarı ile göğüslerin büyük olması beden ölcüyle alakalı değilmiş. C olması önemli sanırım.peki ben 75 yada 80 beden takacam markaya göre değiştiğini de dikkate alırsak.şişler inince c den düşmem değilmi kıslar .ben bu halimi çok beğeniyorumda:)) bugüne kdr sütyen alımında ölçü bilgim yokmuş demek onu anladım.

Çok haklısın için içine sığmıyor sonuçta :1: Evet dedikleri gibi biraz daha bekle en güzelleri zaten senin olacaktır. :21:

:1: aynen insan bir an önce cicişlerini süslemek istiyoo:21:
sabırla bekliyecem artık o kdr beklemişim.
sen ne zmn olacaksın belli mi yöntem marka ölçü falan :26:

😊 biz 4 arkadas gidecegiz 2 kisi 16 aralik 2 kisi 17 aralik amelyat olacagiz. Inan zor bekliyorum amelyat gününü. Doktorla konustum memislerimi d cup yapacak herhalde mentor kullanir ;) meme ucundan girip silikonlari yerlestirecek ;)

😊 biz 4 arkadas gidecegiz 2 kisi 16 aralik 2 kisi 17 aralik amelyat olacagiz. Inan zor bekliyorum amelyat gününü. Doktorla konustum memislerimi d cup yapacak herhalde mentor kullanir ;) meme ucundan girip silikonlari yerlestirecek ;)

çok iyi canım inşallah hayırlısıyla olur sizde cicişlerinize kavuşursunuz. zaman daha varmış. ama onunla yaşamak bile mutluluk veriyo insana. doktorunuz kimdi canım.dolu dolu olsun valla hiç pişman olmazsınız emin olun...

Ayy arzummm çok şekersin gerçekten.evet csnım bugüne kdr bilememişim cup olayının göğüslerin büyüklüğünü belirlediğini:17: cahallık işte . Düşünsene ben eskiden göğüslerim büyükken bile 85 beden sütyen alırdım:1:halbuki o zamanlar bile 75 almalıymışım.anam bunu bu yaşta farkettim ne güzel delmi:17: şinfi çok net anlıyorum canım çok teşekkür ederim.aynı zamanda sediğin gibi sütyen alsanda memişlerimi içine sokamam.ameliyat öncesi sütyenimi giyim dedim göğüsler havada kaldı uclar üstte falan komik durdu gerçekten.daha hazır olmadıkları ordan belli haklısın.ama işte görmemişin memişleri olmuş neye sığdıracağını bilememiş:27:birden çok heveslendim acele etmemem gerektiğini anladım.bir süre saha sporcu takılım ben en iyisimi:ssz: teşekkürler canım hemen o linki inceleyip daha geniş bilgi ediniyorum.cok cok öpüyorum seni D:nazar:cup cicişlerinede kocaman maşallah diyorum:16:
Bende önceden 85 beden sütyenleri alırdım :P Bol gelirdi,cup kısımlarını bile doldurmazdı,boşluk olurdu..Ama oluyor oluyor,90 olmama az kaldı diye kendimi kandırırdım :D psikolojik bozukluk işte :((
Şimdi 75 D cup isterken gurur duyuyorum.İnce fizik,dolgun gögüsler :16:

Bende önceden 85 beden sütyenleri alırdım :P Bol gelirdi,cup kısımlarını bile doldurmazdı,boşluk olurdu..Ama oluyor oluyor,90 olmama az kaldı diye kendimi kandırırdım :D psikolojik bozukluk işte :((
Şimdi 75 D cup isterken gurur duyuyorum.İnce fizik,dolgun gögüsler :16:

evet evet maşallah :40: ben de 75 aldığım zaman utanırdım sanıyordum ki ölçüm bu :)) şimdi senin gibi gururla alışveriş yapabilirim. tabi 75 C cup isterken :46:
yazında okumuştum 90-60-90 olayını... şimdi bana ne kdr itici geliyooo iyi ki de mankenler gibi 90 beden değilmişim :1:

evet evet maşallah :40: ben de 75 aldığım zaman utanırdım sanıyordum ki ölçüm bu :)) şimdi senin gibi gururla alışveriş yapabilirim. tabi 75 C cup isterken :46:
yazında okumuştum 90-60-90 olayını... şimdi bana ne kdr itici geliyooo iyi ki de mankenler gibi 90 beden değilmişim :1:
Mankenlerin gögüs ölçüsü meme ucundan yapılan ölçüm sonucu oluyor canım ;) Yani sütyen bedeni değil..Öyle olması imkansız zaten,çünkü çok zayıflar..Meme ucundan yapılan ölçüm yani o 90 ;))

Mankenlerin gögüs ölçüsü meme ucundan yapılan ölçüm sonucu oluyor canım ;) Yani sütyen bedeni değil..Öyle olması imkansız zaten,çünkü çok zayıflar..Meme ucundan yapılan ölçüm yani o 90 ;))

Hahahaaaa ben de çok komiğim :)) ben de şaştım he ya 90 cm olursa ne iri olurlar dimi:) varsın öle ölçsünler ben 75 C cup kalim başka bişey istemim:)) :21:

Karazeytincim nasıl gidiyo var mı agrı sızı bakıyorumda şimdiden minnoşlara cici bakıyosun.
Canım çok teşekkür ederim.şimdi yacsş yavsş şımartmaya başladım onları gerginliklerini üzerlerinden atıyorlar çok şükür:)) ama filizcim ne talan sölim kesinlikle 350 cc beni daha çok mutlu ederdi.kısmet işte.yine arzum sayesinde 300 oldu yoksa 275 olcaktı.keşke daha çok sıkıştırsaydı beni de 350 cc taktırsaydım .gerçi takarmıydı de bilmiyorum . 325 çok taşardı demişti çünkü:( ama mutsuz değilimde insan yaptırmışken dolu dolu olsun istiyo.daha fazla inmezlerse sıkıntı yok...onun dışında ağrım sızım yok çok şükür.normal hayata devam.işyerindekilerde farketmedi şimdilik bol şeyler takılıyom:))
Tatlim doktorumuz ercan karacaoglu ;) günleri artik tek tek sayacagiz 😊

Evt tatlım sayarız hep birliktw zaman akıp gider ve dolu dolu göğüslere sahip olursun.hadi hayırlısı:)

Oh ne güzel cnm bende iki hafta sonra olacagım dikleştirme yapmam gerekebilir dedi lolipop gibi iz olcak offfff inş gerek kalmaz diyorum kendimi teselli ediyorum

Oh ne güzel cnm bende iki hafta sonra olacagım dikleştirme yapmam gerekebilir dedi lolipop gibi iz olcak offfff inş gerek kalmaz diyorum kendimi teselli ediyorum

Dert etme canım sonuç güzel olcaksa değer bence.seninkiler maşallahı car salmış kendini demek:) dokun oluncada böle aksilikler oluyo.tskma canım az zmn kalmış tez zamanda toparlarsın.burunu aynı anda mı olacaksın yoksa sonraya mı erteledin bu arada..

Dert etme canım sonuç güzel olcaksa değer bence.seninkiler maşallahı car salmış kendini demek:) dokun oluncada böle aksilikler oluyo.tskma canım az zmn kalmış tez zamanda toparlarsın.burunu aynı anda mı olacaksın yoksa sonraya mı erteledin bu arada..

İkisini bir olcam cnm meme ölçümleri yaptı dün meme başın olması gerektigi yerde dedi 20 cm ölçtü sanırım sagdan soldan ölçü 11 cm çıktı ben dedimki şöyle dik olsunlar falan deyince slikonu koyunca bakcam dedi gerek duyarsam gevşek dokudan alırım dedi belkide gerek kalmaz dedi ameliyatta belli olurmuş olmaz inşallah.

karazeytin seni okuyunca özendim ne yalan söyleyeyim..
burun ameliyatı olacağım yakında acaba bunu da mı sıkıştırsam araya diye düşünüy oldum, burnu Emre İlhana yaptırmayı düşünüyorum.
yanlız 2. bir çocuk düşünürsem acaba göğüs ameliyatı sıkıntı yaratır mı? yani şöyle sorayım daha doğrusu bir tanesinde göğüslerim deforme olduğu için bunda da acab öyle birşey olur mu diye korkuyorum, o kadar emek ve para vereeğiz sonuçta:S

burun ameliyatı olacağım yakında acaba bunu da mı sıkıştırsam araya diye düşünüy oldum, burnu Emre İlhana yaptırmayı düşünüyorum.
yanlız 2. bir çocuk düşünürsem acaba göğüs ameliyatı sıkıntı yaratır mı? yani şöyle sorayım daha doğrusu bir tanesinde göğüslerim deforme olduğu için bunda da acab öyle birşey olur mu diye korkuyorum, o kadar emek ve para vereeğiz sonuçta:S

Bence 2. cocuk düsünüyorsan bekle. Benim simdi iki oldu ve dahada düsünmüyorum. Burun ameliyati icin parami hazirladim simdide gögüs arastiriyorum. Dedigin gibi onuda arada halledeyim diye düsünüyorum. Sekreterle görüstüm, iki ameliyati birarada yapabilecegimi söyledi. gögüs ameliyatida burun ameliyati gibi 7000tl ama seneye fiyat yükselecekmis. Ne kadara yükselecegini ögrenemedim. Mayis ayi icin aradim 1 ay sonra aramami söyle, mayis ayinda 2 hafta doktorun olmayacagini o yüzden randevu veremeyecegini söyledi simdiden. Ben 12-22 arasi düsünüyordum insallah uyar..

İkisini bir olcam cnm meme ölçümleri yaptı dün meme başın olması gerektigi yerde dedi 20 cm ölçtü sanırım sagdan soldan ölçü 11 cm çıktı ben dedimki şöyle dik olsunlar falan deyince slikonu koyunca bakcam dedi gerek duyarsam gevşek dokudan alırım dedi belkide gerek kalmaz dedi ameliyatta belli olurmuş olmaz inşallah.
Hadi hayırlısı canım benim.inşallah tam istediğin gibi olur dik olsunlar dolu dolu olsunlar valla.hayalindeki gibi göğüslere kavuşmanı çok isterim.bir bayanın en büyük mutluluğu sanırım.tez zamanda sen de ol kurtul yeni civişlerine kavuş cnm öptümmm
Evt cnm takip ediyorum seni ben de :) ben de burun araştırırken karar vermiştim göğüs ameliyatıda olmaya.ama ikisi bir arada olacağını bilmediğimden ayrı zamanlara yaymıştım.birde göğüs ameliyatını kışa sakladım.sporcu sütyenle bir ay gezinmek de zor olurdu sıcaklarda.hayırlısıyla ikisini de bu sene hallettim.burundan da memeden de çok memnun kaldım.
Ben de 2 . Cocuk yaparım öle olurum diye düşünürken dedim şuanı yaşayım.araştırdım engel değilmiş sadece az bir deforme olursa onuda sonra toparlarız sorun olmaz dedi.ben de şuan istediğim gibi kullanayım dedim.ama tarif edilemez bir duygu insn.kim istemez ki dolu dolu her daim dik duran göğüsler.kıyafeti çok iyi tsşıyorsun.özgüven duygusu bambaşka bişey. Cıplakken ki görüntüden mutluluk duyuyorsun desteksiz duran görüntü :)) daha gergin yeni olmasına rsğmen muthiş kesinlikle tavsiye ederim cnm.sürekli foto çekiyorum:1: görüntü süper:))
Bence 2. cocuk düsünüyorsan bekle. Benim simdi iki oldu ve dahada düsünmüyorum. Burun ameliyati icin parami hazirladim simdide gögüs arastiriyorum. Dedigin gibi onuda arada halledeyim diye düsünüyorum. Sekreterle görüstüm, iki ameliyati birarada yapabilecegimi söyledi. gögüs ameliyatida burun ameliyati gibi 7000tl ama seneye fiyat yükselecekmis. Ne kadara yükselecegini ögrenemedim. Mayis ayi icin aradim 1 ay sonra aramami söyle, mayis ayinda 2 hafta doktorun olmayacagini o yüzden randevu veremeyecegini söyledi simdiden. Ben 12-22 arasi düsünüyordum insallah uyar..

Aaa çok iyi . Bence ikisini arada çıkartman iyi olur. Çok nazlı bir hasta değilsen çabuk toparlarsın cnm.senin adına çok sevindim.hadi hayırlısı tatlım.ihtiyacın varsa hiç düşünme bile..

Back