Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Ama masaj kapsul icinde onemli diyorlar. Masajla erimez yaglar bence yaa.. ya da eriyosa ne guzel valla ben sabah aksam gobusume masaj yaparimki o zaman:KK55:
Sikma canini silikon yumusuycak zaten ileride bole kalacak degilya

Canım zaten benim protez yumuşadıkça ortaya çıktı. Her hareketimde protez içimde hareket ediyor, o his o kadar kötü bir his ki.. İçinde gıcır gıcır sürtünüyor resmen.. Artık eğilirken mememi tutup da eğiliyorum hissetmemek için.. Yan yatarken aynı şekilde..

Ben masaj olayını bıraktım kızlar, bi gr yağ vardı onu da erittim sanırım masajla, protezi hissediyorum her hareketimde, psikolojim bozuldu artık :KK43:
Canim masajla yaglar eriyormuymus o_O ee napacaz o zaman mecburen yapmak lazim kapsul olmamasi icin ...

Canim masajla yaglar eriyormuymus o_O ee napacaz o zaman mecburen yapmak lazim kapsul olmamasi icin ...

Ben bıraktım valla canım, moralim çok bozuk bu aralar.. Aklım hep mememde.. Meme dokun varsa sorun olacağını sanmam ama benim hiç yoktu. Aynı durum fazlanazlıda da var maalesef..

Canım zaten benim protez yumuşadıkça ortaya çıktı. Her hareketimde protez içimde hareket ediyor, o his o kadar kötü bir his ki.. İçinde gıcır gıcır sürtünüyor resmen.. Artık eğilirken mememi tutup da eğiliyorum hissetmemek için.. Yan yatarken aynı şekilde..
Canim doktora soyledinmi bunlari
O zaman yag eklettir goguslerine baska cahre varmi bilmiyorum :KK43:

Canim doktora soyledinmi bunlari
O zaman yag eklettir goguslerine baska cahre varmi bilmiyorum :KK43:

Doktorumdan çok uzağım ve en erken 2 ay sonra görüşebilirim. Protezin altı kısmını hissediyorum yani vücuduma dayanan kısmını, oraya yağ nakli nasıl olur bilmiyorum. Zaten vücudumda yağ alınacak yer de yok.

Ben bıraktım valla canım, moralim çok bozuk bu aralar.. Aklım hep mememde.. Meme dokun varsa sorun olacağını sanmam ama benim hiç yoktu. Aynı durum fazlanazlıda da var maalesef..
Allah yardim etsin size canim :KK43: insallah zamanla duzelir ama surekli dusunup canini SIKMA ya
Bu ameliati sifir gogusten yapanlar cok hepsimi boyle simdi :110:

Allah yardim etsin size canim :KK43: insallah zamanla duzelir ama surekli dusunup canini SIKMA ya
Bu ameliati sifir gogusten yapanlar cok hepsimi boyle simdi :110:

Canım düşünmeden edemiyorum çünkü o his hep orda, alışırım belki dedim ama 2 ay oldu ve arttı gittikçe..

Bende cok tecrubeli degilim, arkanizdan geliyorum malum.. bilemedim ama kilo aldiginda da duzelir o. Doktoruna bi tel ac ya da mail at, belki gecici biseydir. Farkindaysan bu gunlerde hepimiz birseylere takiyoruz kafayi:KK53:

Tikkabilla cimmmmm ay insallah gecer bu garip his. Cidden merak ettim. Doktorunu aradin mi? Boyle beklemekle olmaz. Senin icin birsey yapabilir miyim?

Canım ilgin için teşekkür ederim, 1 ay önce doktoruma whatsapptan yazmıştım, bana masaja devam etmem gerektiğini söylemişti ama bir fayda sağlamadı masaj bu konuda.. Şimdi yazsam yine masaja devam diyecek muhtemelen çünkü muayene etmeden anlayabileceğini sanmıyorum. 2 ayım kaldı memlekete gitmeme, bekleyeceğim canım..

Merhaba,

Oncelikle gecmis olsun bastan sona kadar okudum ve cok guzel detaylarla anlatmissiniz ameliatinizi ve surecinizi !
Yaklasik bir seneden berli ben bu forumu okuyorum ama bir turlu kayit olmak icin adim atamamistim su an gercekten ne istedigim den eminim...
Bende ameliat olmaya karar verdim benide izlermisiniz benim bir tane resmim var

Tikabella sizde beni eklermisiniz sizinde surecinizi cok okudum

Canım üzgünüm ama yeni üyeleri eklemiyorum inşallah anlayışla karşılarsın. Forumda vakit geçirirsen ve bu konudaki ciddiyetini anlayabilirsem izlemeye alırım tabi ki :)
Tabiki saygi duyarim cok dogal bu davranisiniz :KK66:

Tabiki once forumda vakit gecirecegim girmedigim zamanlarin acisini cikartacagim..

Merhaba,

Oncelikle gecmis olsun bastan sona kadar okudum ve cok guzel detaylarla anlatmissiniz ameliatinizi ve surecinizi !
Yaklasik bir seneden berli ben bu forumu okuyorum ama bir turlu kayit olmak icin adim atamamistim su an gercekten ne istedigim den eminim...
Bende ameliat olmaya karar verdim benide izlermisiniz benim bir tane resmim var
teşekkür ederim. baştan sona okudunuz mu gerçekten??

X