Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Aynen canim bende senin gibi dusunuyorum bekliyorum zaten mecburen insallah duzelir
Daha bir ay oldu :) cok erken aslinda saol
değişeceği kesin.. ama istediğin gibi olur mu bilemem. Birden büyümesi gözüne tuhaf gelmiştir. bence eşinde alışacak zamanla, sen de..

Kizlar ben yeni üye oldum siteyi çok iyi bilmiyorum maalesef. Sizinle ayni dertten muzdaribim(( inşaallah bir gün cesaretimi toplayabilirim

Ya burda harika bilgiler var kizlar harikasiniz iyi ki bulmusum bu siteyi . benim gogsum alttan 76 diydi galiba of olcmem lazim metre yok ama ben fotoğraf göremiyorum hic nasil bakcam yardimci olur musunuz(

Kizlar ben yeni üye oldum siteyi çok iyi bilmiyorum maalesef. Sizinle ayni dertten muzdaribim(( inşaallah bir gün cesaretimi toplayabilirim

Ya burda harika bilgiler var kizlar harikasiniz iyi ki bulmusum bu siteyi . benim gogsum alttan 76 diydi galiba of olcmem lazim metre yok ama ben fotoğraf göremiyorum hic nasil bakcam yardimci olur musunuz(

merhaba, öleyse hoşgeldiniz aramıza.. fotoğraflar için isteyen üyeler albüm yapıyor Bu albümleri ise "izlemeye aldıklarımız" görüyor sadece. Benimde albümüm var ancak güvenlik nedeniyle herkesi izlemeye alamıyoruz. Zira aramızda başka amaçlı fotoğrafları görmek isteyenlerde olabiliyor.
O yüzden sizden ricam, mevcut halinizin fotoğrafını ekleyip bi albüm yapın. ya da bana özel mesajdan gönderin. bende sizi izlemeye alayım. böylelikle kimse madur olmasın

Tamam çok tesekkur ederim ilk firsatimda yapacagim merak ettiğim cooook şey var)))

Tamam çok tesekkur ederim ilk firsatimda yapacagim merak ettiğim cooook şey var)))
fotoğrafını aldım ve samimiyetine güvenerek izlemeye alıyorum.
yalnız buradan şunu belirtmek isterim ki, bahsettiğim fotoğraf göğüs fotoğrafıdır. Yani ben nasıl göğüslerimin fotoğrafını koyuyorsam karşımdakinden de aynısını bekliyorum.

canım ne güzel anlatmışsın hatta mükemmel olmuş:)) ameliyat gününü bi kez daha yaşadım resmen benım sana sorularım olucak ameliyat olalı 6 gün oldu.göğüslerimin arasında aşırı derecede şişlik var doktorum gazlı bez koydu basınc yapsın ve bırazdaha hızlı ınsn dıye ama bu kez de sararmaya morarmaya basladı bu normal bi durum mu ve benım koltuk altlarıma dogru ara sıra acı-ağrı arası bısey oluyo yemek yerkn hala rahat olamıyorum bı sorun var ıdır sızce

teşekkür ederim canım öncelikle..
o şişlik bende de vardı, ama gazlı bezi hiç duymadım inan. sararmalar olabilir bende de olmuştu, sararma ve morarma normal gayet. zamanla geçiyor hiç sorun etme. seni izlemeye alıyımda bi bak. 1. haftada nasıl sararma ve morarma var bende de.. yani bunun gazlı bezle alakası olduğunu sanmıyorum. sonuçta doktorun önermiş.
daha 6. günde tüm bunlar çok normal. hareketlerine dikkat et ve kendini zorlama. çanta, poşet dahi taşıma bir süre

Sevgili minnos kismetse cts ben de araniza katilicam.1 hafta sonra da okullar acilacak ve ben goreve....sence 1 hafta yeterli mi dinlenme icin.az cok araba kullanip okulda ders anlatabilirmiyim aceba.
Bir de rica etsem beni de izlemeye alirmisin fotolari gormek isterim.tesekkurler

aldım yalnız, seninde beni izlemeye alman lazım.
ben 20 gün rapor aldım. o sürede hiç araba falan kullanmadım. ders falan anlatırsın ama yine de çok yorma kendini. ben 1 hafta çanta bile taşımadım. sen neden rapor almıyorsun?

Gercekten fotolar harika cok guzel olmus masallah...darisi bize.ben de sarkma da var diklestirme de olacak.zaten 1 hafta da toparlanamazsam mecburen rapor alirim.en buyuk endisem kimse farketmeden atlatmak bu donemi.annem bile bilmiyo.esim ben ve en yakin aile dostlarimiz o kadar

canm öncelikle çok geçmiş olsn artık geçmiştir de zaten :) ben fiyat olarak ne odedin onu merak ediorm bende aynı doktoru düşünüyorum okdar güzel anlatmısınkı okumak cok keyifliydi

teşekkürler canım 1 haftada baya toparlanırsın da sonuçta devlet memuruysan bedava tatil o yuzden kullan dedim. 4. günde insan içine çıkabilirsin, sadece hareketlerine dikkat ederek oturup kalkacaksın hepsi bu.

canm öncelikle çok geçmiş olsn artık geçmiştir de zaten :) ben fiyat olarak ne odedin onu merak ediorm bende aynı doktoru düşünüyorum okdar güzel anlatmısınkı okumak cok keyifliydi
özel mesajını cevapladım ama burdan da yazayım, 5500 tl alıyor ameliyat için. Bu arada bende şubat sonu-mart başı kontrole gidicem. denk gelirsek görüşelim.
randevuyu internetten alma sakın. hastaneyi ara direk. sekreteri gün veriyo. salı ve cuma bu ameliyatları yapıyor. kendini ona göre ayarla.

teşekkürler canım 1 haftada baya toparlanırsın da sonuçta devlet memuruysan bedava tatil o yuzden kullan dedim. 4. günde insan içine çıkabilirsin, sadece hareketlerine dikkat ederek oturup kalkacaksın hepsi bu.
Evet cnm bugun 72 saat gecti ameliyatimin ustundun.bugun daha iyiyim.az az kendi islerimi yapmaya basladim ama şişler hala bomba gibi.o rahatsiz ediyo

Evet cnm bugun 72 saat gecti ameliyatimin ustundun.bugun daha iyiyim.az az kendi islerimi yapmaya basladim ama şişler hala bomba gibi.o rahatsiz ediyo
Silver canım geçmiş olsun. Ben de 8 gün oldu ameliyat olalı. Dün sargılarım açıldı. Drenler çıktı sporcu sutyenine geçtim. Bayagi sıkıyo ama aliscam Artık. hergecen gün daha iyi olacaksın. Minnos beni de izlemeye alır misin. Benim fotom var albumde

geçmiş olsun canım.. her gün bir önceki günden daha iyi hissedeceksin kendini.. sorunsuz bir süreç dilerim bundan sonrası için de

Her doktor farkli bir surec izliyo sanki.su an iki goguste de gazli bezli sargi var.yarin bandaj takacak 15 gun duracakmis sonra da sporcu sutyeni.ama iyiki yaz degil.bu bandajlarla mahvolurduk sicakta

Cnm senin şisler ne durumda indi mi biraz.

Her doktor farkli bir surec izliyo sanki.su an iki goguste de gazli bezli sargi var.yarin bandaj takacak 15 gun duracakmis sonra da sporcu sutyeni.ama iyiki yaz degil.bu bandajlarla mahvolurduk sicakta
Yaz olsa ben de dayanamazdim heralde.hem sütyen in sıkmasi hem sıcak nefes alamazdim gibi geliyor. Senin kesi yerin nereydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…