Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Canım ben de senin izmir maceranı aylar önce okumuştum.o zamanlar pek yazmıyordum.okuyan taraftımyazdıkların,anlatımın o kadar hoşuma gitmişti kiyazın izmir e gittik ve dolaşırken senin yazdıkların aklıma geldi.tasvirlerin gerçekten çok başarılı.bunu da şimdi söylemek istedim

amelyatı yaşattı resmen samimi üslubu sayesinde :):) darısı bize inşallah minnoş :)

amelyatı yaşattı resmen samimi üslubu sayesinde :):) darısı bize inşallah minnoş :)

Tesekkur ederim kizlar yaa cok simariyorum siz bole soyledikce yazmayi seviyorum ve belki de bu yuzden yazilarimi uzattikca uzatiyorum siz okumaktan sıkılmiyorsaniz bence sorun yok.. sayfalarca yazabilirim. kucak dolusu sevgilerimle..

Merak etme bişey olmuyor bende 10. günümden beri kucağımda taşıyorum mecbur merdiven de falan benim de ağrım oldu korkudan doktorumu aradım ilk kaldirdigimda yanlış hatırlamıyorsam minnos ada sormuştum morluk şişlik yoksa bişey olmaz çok fazla zorlama demişti ve halada taşıyorum

ahahah okudum tekrar okuyorum ya minnos kitap yazmaya başla :))))))

Ameliyatımın 3. ayı

İstediğim sutyeni alabileceğim diye gün saydığım o 3. aya bugün itibariyle ulaşmış bulunuyorum. Ne mutlu bugünlerime…

Sizlere şimdi 3. Ayda göğüslerimde yaşadığım değişimden ve hislerimden bahsedicem biraz.

Öncelikle görünümden başlayalım öleyse: Zaman geçtikçe şekli daha da bir oturdu. Silikon üstlerden indi ve aşağıya doğru yerleşti.

Yumuşakliğa gelince; bu 3 ay içerisinde farkı bariz görebileceğim şekilde bir yumuşama gerçekleşti. Hele bir de 2 dk bi masajdan sonra daha da yumuşuyorlar. Size silikonsuz memeyle kıyas yaparak şunu söyleyebilirim. Silikonsuz meme, elbette daha yumuşak, parmağınızla bastırdığınızda boş bir balon hissini veriyor. Size kendi göğüslerimdeki yumuşaklığı nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Silikonsuz memeye kıyasla “diri” tabiri benim için daha uygun sanırım. Dokunduğunuzda içi dolu bir balon gibi diyebiliriz. Kendi adıma söyliyim, daha fazla yumuşamasına ihtiyacım yok. Dokunduğumda silikonu hissettiğimde yok. Tek bilmek istediğim, bu sertliğin karşımdaki kişiye yapay gelip gelmiyor olması. Bilmem anlatabildim mi

İlk günlerde göğsümün alt kısmının hissiz olduğundan bahsetmiştim. Yalnız tabirime dikkat edin, meme ucu hissizliğinden bahsetmiyorum, meme ucu altında kalan bölgenin daha hissiz olduğunu anlatıyorum. Yani şöyle açıklıyım. Mememin üstüne iğne batırsam ve bu acıyı 5 olarak tanımlarsam, meme altıma aynı iğne 3 şiddetinde kendini gösterir. İşte bu olay 3. Ayımda epey normale dönse de hala alt kısmın, üst kısımdaki hisle arasındaki fark kaybolmadı. Rahatsızlık veren veya düzelmesini beklediğim bir durum değil. Mememi elimle tutup yukarı kaldırdığımda silikonların ağırlığını ilk günlere göre daha az hissediyorum.

Doktorun söylediğine göre 3. ayda ödemlerin tamamenen gittiği söylenebilirmiş. Ama şekil oturmaya devam edermiş. Sizlere bu süreçte buhar banyosunu tavsiye ederim. Hamamdan sonra göğüslerimde bir kaşınma başladı. İlk günlerde ödem atarken kaşındıklarından bahsediyordum ya, hah işte o kaşıntı.. Bana sıcak suda masaj ödemi atmaya yardımcı oldu gidi düşündürdü ama yine de net bir şey söyleyemem. Bunlar sadece benim gözlemlerim…

Kas altı, yuvarlak, 350 cc.. benim için en uygun silikon buymuş, 3. ayda onu anladım. Önceleri, daha büyük yapsa da sorun olmaz derdim. Ama artık öle düşünmüyorum. Ne aşağısında aklım var ne de yukarısında.. Bu arada, ben bu zamana kadar hiç silikonumun markasını söyledim mi size hatırlayamadım. Silikon markam “Mentor cohesive 1” yani mentorun en yumuşağı. Bu önemli ayrıntıdan sonraa..

Gelelim kesi izlerine… Kesi izimin yerini size göstermek için, mümkün olduğunca en net fotoğrafı çekmeye çalışıyorum. Yine de istediğim görüntüyü elde edemiyorum. Çünkü çekim biraz buğulansa, aa hiç iz kalmamış dersiniz. Ama var, var… İtiraf edeyim hala düzelmesini beklediğim yerler var. Aslında kesi izim daha düzgün olabilirdi. Ama silikonu yerleştirirken, o kenarlara sürtüyomuş ta, ondan öle oluyomuş falan fişman. Doktorun yalancısıyım ne bilim çok ta takılmadım. Olan olmuş sonuçta. Tahtada ders anlatan hocayı dinleyen bir öğrenci gibi “anladım” mahiyetinde kafamı salladım. İçimdense “ne anlarım ben tıpın “t”sinden, neyse ne işte..” demedim değil..

Albümümü görenler kesi izlerimin son halini de görecekler zaten ve gördüğünüz gibi hızla iyileşiyor ve normale dönüyorlar. Meme altındaki izin kaybolmaması ihtimalini bile göze alan ben, meme ucundan ameliyat olmakla ne iyi etmişim. Size tek celsede, meme ucu kesisini tavsiye ederim. İtiraf etmeliyim ki masajı doktorun söylediği kadar yapamadım. Ama izler için sürdüğüm kremi hiç aksatmadım. Kremim "Dermatix Si".. Hala bitmedi, ne bereketliymiş maşallah

Son olarak ta, hislerime değinecek olursak, bu mutluluk başka bir his. Hala sıkılmadan bu yazımı okuyorsanız beni anlarsınız diye düşünüyorum. Hayatta aldığım en doğru kararlardan biriydi. Bazıları ”vücuduma yabancı bir madde” ile başlayan cümleler kuruyor da anlamıyorum. Hangi yabancı madde? İçimde benimle yaşayan bir mutluluk, neden bana yabancı kalsın ki? Kıyafetlerimin içinden bile bana inanılmaz güven veriyor. Günlük hayatta sutyen kullanmıyorum. Sadece göğüs uçlarımı kapatsın diye yarım büstiyer giyiyorum.

Dolgusuyla böğrüme oturan, teli çıkan, kopçası kopan sutyenlere; ya sutyenim askısı görünüyo, ama bu da kıyafetimden belli oluyo dediğim günlere, sefam olsun...

minnos26 her zamanki gibi harikasın
Benimkiler de mentor cohesive 1 ve aynen dediğin şekilde yumuşadılar.gerçek memeye göre daha diri ama sertte değil.öyle aşırı yumuşak meme sevmiyorum.halimden memnunum

Sefan olsun minnos26 yine okumaktan zevk aldim senin surecini canim bende ideal boyutta senin protezler bir sey soracagim canim senin protezin tabani kac cm ? Birde gogus altin kac cm gozden kacirdim sanirim eger yazdiysan affet

teşekkürler tatlıım evet kesinlikle sert değil. ve aynen söylediğin gibi, bende bu halinden oldukça memnunum.

Sefan olsun minnos26 yine okumaktan zevk aldim senin surecini canim bende ideal boyutta senin protezler bir sey soracagim canim senin protezin tabani kac cm ? Birde gogus altin kac cm gozden kacirdim sanirim eger yazdiysan affet
sağol canımmm tabanı kaç cm ezbere bilmiyorum. bi mentorun kataloğuna bakayım..
evet buraya göre 11.7 cm miş. göğüs altımda 75 cm. göğüs üzeri de en son 93-94 cm arası bişiydi. Epeydir ölçüm yapmıyorum aslında iyi aklıma getirdin. Yarın bi ölçeyim. Ameliyattan önce de 85 cm'di göğüs üstüm.

Benim gogus altim 78 gogus ustu 94
Simdi benim tabanim 13 cm yuksekligi 5,3 ve 450cc
Ben simdi diklestirme yaparsam daha ufak protez koymak isterim aslinda peki bu protez genisligi her zaman aynimi kaliyor onu anliyamadim ?

Benim gogus altim 78 gogus ustu 94
Simdi benim tabanim 13 cm yuksekligi 5,3 ve 450cc
Ben simdi diklestirme yaparsam daha ufak protez koymak isterim aslinda peki bu protez genisligi her zaman aynimi kaliyor onu anliyamadim ?
ileride dikleştirme mi düşünüorsun? Sorunu tam anlayamadım aslında ama..? istersen protez taban genişliği aynı kalır yüksekliği düşürürsün. senin göğüslerin çok güzel oldu ama.. neden küçülsünler ki.

Canim ben doktordan max 400 cc istedim oda 450 cc koydu ve bana buyuk geliyor esim de buyuk sevmiyor ve buyuk protez oldugu halde diklesmedi gogusum hala meme uclarim ayni sekilde asagida hic degisim yok belki ilerde protez asagi inince belki yukari cikar biraz... duzelmez ise yeniden ameliyat olmayi dusunuyorum diklestirme ve kucuk protez .. Simdi ben 300 den fazla istemiyorum ama 300 cc nin tabanlari da ufak su anki tabana gore onu anlamadim
13 olan tabanlar hep buyuk protezler nasil kucuk protez olacak anlamadim

anladım canım. o zaman yüksek profil değil de, orta veya orta üzeri profil falan kullanacak doktorun. O zaman taban artar ama yükseliği azalır.
sende normalde de göğüs dokusu da var. o zaman normal dokundan alacak mı biraz?
yine de benim düşüncem biraz zamana bırakman. Daha ne kadarcık oldu ki ameliyat olalı..

Aynen canim bende senin gibi dusunuyorum bekliyorum zaten mecburen insallah duzelir
Daha bir ay oldu :) cok erken aslinda saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…