- 13 Kasım 2016
- 129
- 69
-
- Konu Sahibi jasmin2604
Ben yakup beye göğüs büyütme yaptırdım 1 ay önce . sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum canım.Arkadaşlar Eskişehir Tıp fakültesinde Dr. Yakup karabağlıya yeniden göğüs yaptıracağım. Kanser nedeniyle 2 göğsümü de kaybettim. aranızda göğüs yaptıran varmı? benimle paylaşabilirmisiniz?
2,3 ay kadar sanırım o sporcu sütyeni takılıyor öyle biliyorm.Kızlar ameliyattan ne kadar süre sonra normal südyene geçiyoruz
Merhaba bende salı günü Yakup beye karın germe ve meme büyütme ameliyatı olacağım. Çok korkuyorum vazgeçesim geliyor Bana 7 gün sonra işe dönebileceğimi söyledi fakat ben pek sanmıyorum 15 gün rapor yazacak ama hala endişeliyim Tecrübelerinden yararlanmak isterimBen yakup beye göğüs büyütme yaptırdım 1 ay önce . sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum canım.
Hiç endişe etme ilk günler biraz zor oluyor bi 4,5 gün sıkıntılı sonra geçiyor yavaş yavaş. Bide 15 gün yazmış rapor iyi olursun o zamana kadar merak etme. Doktorun eli çok hafif zaten. Sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa yardımcı olurum canım.Merhaba bende salı günü Yakup beye karın germe ve meme büyütme ameliyatı olacağım. Çok korkuyorum vazgeçesim geliyor Bana 7 gün sonra işe dönebileceğimi söyledi fakat ben pek sanmıyorum 15 gün rapor yazacak ama hala endişeliyim Tecrübelerinden yararlanmak isterim
Bence çok normal göğüs ucu kesisi ile mi olmuştu? Bepanthen sür istersen hassaslık için o acıma için iyi geliyor yazmıştı bi doktor ben onu kullanıyorm.Ameliyat olali uc hafta oldu. Normal süreci yaşıyorum sanırım. Ama şöyle bir sıkıntım var. Göğüs ucuma dokunamıyorum. Oğlumu emzirirken bu kadar canım yanmamıştı. Masaj yaparken ya da kazara dokunacak olsam offffff çok acıyor. Normal halinden daha dışarıda tabi ama bu kadar hassas olması normal mi?
Göğüs altı kesisi ile oldu. Bir de onu deneyeyimBence çok normal göğüs ucu kesisi ile mi olmuştu? Bepanthen sür istersen hassaslık için o acıma için iyi geliyor yazmıştı bi doktor ben onu kullanıyorm.
Senin kesinde meme ucunda mı? Uyandığında çok ağrın oldu mu? Birde kollarını kullanırken çok kısıtladı mı seni hareketlerin falan?Hiç endişe etme ilk günler biraz zor oluyor bi 4,5 gün sıkıntılı sonra geçiyor yavaş yavaş. Bide 15 gün yazmış rapor iyi olursun o zamana kadar merak etme. Doktorun eli çok hafif zaten. Sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa yardımcı olurum canım.
Benim meme altı kesisiyle oldu. Evt baya ağrılıydı uyandığımda. Ilk 5 gün biraz zor oluyor da sonra yavaş yavaş geçiyor sıkıntılar. Kollar da aynı şekilde bi kaç gün biraz kısıtlıyor yormamak gerekiyor. Bir haftadan sonra baya rahatlanıyor ama.Senin kesinde meme ucunda mı? Uyandığında çok ağrın oldu mu? Birde kollarını kullanırken çok kısıtladı mı seni hareketlerin falan?
Yakup beyin genellikle meme ucundan yaptığını duymuştum benimki de öyle olacak..yarın sabah 7.30 da orada olacağım çok korkuyorum..bu kadar araştırıp uğraştıktan sonra vazgeçmesem bariBenim meme altı kesisiyle oldu. Evt baya ağrılıydı uyandığımda. Ilk 5 gün biraz zor oluyor da sonra yavaş yavaş geçiyor sıkıntılar. Kollar da aynı şekilde bi kaç gün biraz kısıtlıyor yormamak gerekiyor. Bir haftadan sonra baya rahatlanıyor ama.
Vazgeçme canım çok iyi olacak inşallah. Yine konuşuruz süreçte merak ettiklerin konusunda yardımcı olurum. Ama eli hafif yani merak etme. Benim hiç dokum yoktu o yüzden meme altı oldu. Senin biraz varsa daha kolay olur.Yakup beyin genellikle meme ucundan yaptığını duymuştum benimki de öyle olacak..yarın sabah 7.30 da orada olacağım çok korkuyorum..bu kadar araştırıp uğraştıktan sonra vazgeçmesem bari
Aaaa yarın mı işlem.. Vazgecmek yok. Herşey cok guzel olacak. Simdiden cok geçmiş olsun.Yakup beyin genellikle meme ucundan yaptığını duymuştum benimki de öyle olacak..yarın sabah 7.30 da orada olacağım çok korkuyorum..bu kadar araştırıp uğraştıktan sonra vazgeçmesem bari
Ayy canım çok sevindim:) Hadi geçmiş olsun. Sağlıkla kullan inşallah. Nasılsın çok ağrın var mıEvet kızlarfindukser jasmin2604 ameliyatımı oldum sabah eve geldim çok şükür bunu da atlattım darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına :)
Çok sağol canım Allah razı olsun:) evet var ilk gün anestezi ve bol bol ağrı kesicilerin etkisiyle hiç ağrı hissetmedim.ama dün gecem çok ağrılı geçti. Öksürük geliyor o çok sıkıntı..ama göğüs ağrım daha az karnımında ağrı varAyy canım çok sevindim:) Hadi geçmiş olsun. Sağlıkla kullan inşallah. Nasılsın çok ağrın var mı
Supeeeeeeer cok sevindim.. Hadi gözün aydın bununla geçmiş olsun :)Evet kızlarfindukser jasmin2604 ameliyatımı oldum sabah eve geldim çok şükür bunu da atlattım darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına :)
Zaman ve sabırla bunlarda geçecek inşallah.. DayanÇok sağol canım Allah razı olsun:) evet var ilk gün anestezi ve bol bol ağrı kesicilerin etkisiyle hiç ağrı hissetmedim.ama dün gecem çok ağrılı geçti. Öksürük geliyor o çok sıkıntı..ama göğüs ağrım daha az karnımında ağrı var
Çok çok geçmiş olsun canım bi kaç gün biraz sıkıntılı oluyor boyle, evt öksürük B'nde de vardı bilmez miyimÇok sağol canım Allah razı olsun:) evet var ilk gün anestezi ve bol bol ağrı kesicilerin etkisiyle hiç ağrı hissetmedim.ama dün gecem çok ağrılı geçti. Öksürük geliyor o çok sıkıntı..ama göğüs ağrım daha az karnımında ağrı var