Meme büyütme ameliyat günlüğüm(Prof.Dr Yakup Karabağlı)

arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce yakup beye ameliyat oldum. meme ucundan kas altı 300cc yuvarlak konuldu. 160boyunda 55kiloyum biraz meme dokum vardı ve şimdi 85C sütyen kullanıyorum. yuvarlak silikon top gibi duracak hiç doğal durmaz diye çok korkuyordum. hiiiiç dediğim gibi olmadı. hem de 3 hafta olmasına rağmen. o kadar şişliğim ödemim de olmadı. ameliyatta diren takıldı parça alındı çünkü benden patolojiye gönderildi. çok doğal duruyor ki zamanla daha da yerine oturacak. ben damla istiyordum ama şimdi iyi ki damla olmamış diyorum. dekolte kısmı da dolgun duruyor. Ankarada başka bi doktorla görüşmüştüm o damlayı gösterdi, aynada baktım hem de bilgisayar uygulamasında 3 boyutlu gösterdi, sadece alt kısmı büyüttü o kadar. Yuvarlak kas altına konulunca damlanın daha dolgun hali gibi oluyor, hiç öyle direkt çıkıntılı tas gibi görüntüsü yok. ben internetten çok araştırmıştım, sizin de içiniz rahat olsun yakup bey çok çok çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan

öncelikle geçmiş olsun, benimde dr. araştırmalarım başladı. Fiyat konusu nasıl, ne kadara yaptırdınız. ben esk de yaşıyorum burada ameliyat olma taraftarıyım. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.

öncelikle geçmiş olsun, benimde dr. araştırmalarım başladı. Fiyat konusu nasıl, ne kadara yaptırdınız. ben esk de yaşıyorum burada ameliyat olma taraftarıyım. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.

8000 TL'ye ameliyat oldum. Baki Dalyancı'dan 90TL'ye de sporcu sütyeni aldım, onun haricinde 90TL de yara izi kremine verdim. Ben Ankara'daki doktorları da araştırmıştım, hatta biriyle görüştüm 10600TL'di ama içim Yakup Bey'e ısınmıştı. Hem de farklı şehirde olunca ortalama 3-5gün sizin ağrı eşiğinize göre orada kalıp toparlanmanız gerekiyor. Dediğim gibi benim çok ağrım olmadı, ilk 5saat çok oldu ama akşamına tek başıma oturup kalkıyordum. Ona rağmen ertesi gün bir an önce eve gitmek istiyorsunuz ve yolda 10dakikalık mesafede bile dikkatli oturayım diye kasılıyorsunuz. 2-3saatlik yol çekilmez yani. Eskişehir'de iyi bir doktor olmasa tabii ki gidilir ama ben gerek görmedim. Bu arada Yakup Hoca genelde herkese yuvarlak yaparım diyor, bende damla doğal durur yuvarlak kötüdür diye bi algı vardı. Bugün 40.günüm ve daha bi şekil aldı dışardan gören silikon olduğunu anlamıyor, hem de yuvarlak olduğu için üst kısımda da bi dolgunluk var. Damla takılı olan arkadaşım var mesela onda öyle değil, o yüzden ben memnunum. Başka sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz, yardımcı olmak isterim.

8000 TL'ye ameliyat oldum. Baki Dalyancı'dan 90TL'ye de sporcu sütyeni aldım, onun haricinde 90TL de yara izi kremine verdim. Ben Ankara'daki doktorları da araştırmıştım, hatta biriyle görüştüm 10600TL'di ama içim Yakup Bey'e ısınmıştı. Hem de farklı şehirde olunca ortalama 3-5gün sizin ağrı eşiğinize göre orada kalıp toparlanmanız gerekiyor. Dediğim gibi benim çok ağrım olmadı, ilk 5saat çok oldu ama akşamına tek başıma oturup kalkıyordum. Ona rağmen ertesi gün bir an önce eve gitmek istiyorsunuz ve yolda 10dakikalık mesafede bile dikkatli oturayım diye kasılıyorsunuz. 2-3saatlik yol çekilmez yani. Eskişehir'de iyi bir doktor olmasa tabii ki gidilir ama ben gerek görmedim. Bu arada Yakup Hoca genelde herkese yuvarlak yaparım diyor, bende damla doğal durur yuvarlak kötüdür diye bi algı vardı. Bugün 40.günüm ve daha bi şekil aldı dışardan gören silikon olduğunu anlamıyor, hem de yuvarlak olduğu için üst kısımda da bi dolgunluk var. Damla takılı olan arkadaşım var mesela onda öyle değil, o yüzden ben memnunum. Başka sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz, yardımcı olmak isterim.

Çok teşekkür ederim. içim biraz rahatladı. ben 37 yaşımdayım 38 yol aldım gidiyorum . iki çocuk büyüttüm. 10 yıldır içimde olan ama maddi nedenlerle sürekli ertelediğim, ancak güzel memeli hatunları hayranlıkla izlediğim bir ömür geçiyorum. son bir aydır çok araştırdım. 11 bin gibi rakamlar ama sanat eseri gibi memeler yapan dr lar var. Yakup beyin hastalarının sonuçlarını görünür değil yani sosyal medyada yayınlamıyor. Sizde olduğu gibi bende de damla takıntısı var yapay kalabilirmi endişesi yaşıyorum. siz memnun kalmışsınız. benim zaten üst bölgemde hiç doku yok tahta gibi bana da kesin yuvarlak takayım diyecek. yuvarlak silikonun tepesi çok belli olmayacak mı ozaman... (sizin nasıldı). birde sarkma var emzirmeden dolayı. artı dikleştirme yapılacak. İki sezaryen ameliyatı oldum zannımca buna da katlanırım sonuçta en fazla bir hafta acıyacak. birde yine ankara da sincan devlet hastanesi dr. Esabil Eker var oda hastanede yaparsa 4.000 tl felan diyormuş. bir iki yorumları okudum ona da iyi diyorlar. fiyat olarak uygun olması cezbedici. Ama Yakup hoca kadar tecrubesi var mı tartılışır tabiki. iki kız çocuğum var onları burada bırakıp bir hafta ankara kalmak çok kararsızlarla dolu bir zaman geçiriyorum. Çıldırmak üzereyim sürekli gece gündüz dr ları araştırıyorum. "özelden resim gönderebilirmisin. eğer sakıncası yoksa." İlgilendiğin için teşekkür ederim. bu arada en çok beğendim Haldun Hocanın sonuçları. takıldığım bir şey de ücretlerin arasında ki uçurum . ucuz olunca kötü mü olur vb. Birde sigara kullanıyorum. Bu konuda yakup hocanın tavrı nedir. siz sigara kullanıyormuydunuz.

A afrodit-915 Yakup hoca cc konusunda ameliyatta cc' nin bir yükseğini deniyor mu? mesala 300 cc de karar kılınmış ise 325 i de deniyor mu? hep büyük istiyorum ama Yakup hoca 300-325 takıyor galiba genelde.

A afrodit-915 Yakup hoca cc konusunda ameliyatta cc' nin bir yükseğini deniyor mu? mesala 300 cc de karar kılınmış ise 325 i de deniyor mu? hep büyük istiyorum ama Yakup hoca 300-325 takıyor galiba genelde.

Sırasıyla cevap vermeye çalışayım. Evet Yakup Hoca'nın sonuçlarını görmek malesef mümkün değil, ben de çok araştırmıştım çok sıkıntılı bir dönem çok iyi anlıyorum. Yuvarlağın yapay ya da doğal durması biraz da hastaya bağlı. Mesela çok zayıf, meme dokusu olmayan, derisi ve kası ince bir hastada yuvarlak yapay durabilir. Ben minyonum ama bir deri bir kemik değilim ve meme dokum biraz vardı. Ayrıca doktor bana derimin ve kasımın çok kalın olduğunu söyledi o yüzden kas altında yuvarlağın çok doğal olacağını söyledi. Deri ve kas kalınlığı olduğu için damlayı kapatmak zor olur dendi çünkü damla daha sert bir malzeme, ama yuvarlak yumuşak. Bu yumuşak ve sertlik de doğallık kriteri aslında. Damla şekil olarak doğal ama dokunuşu sert, yuvarlak ise daha yapay gibi ama dokunuş hissi yumuşak zamanla doğal meme kıvamına daha çok yaklaşıyor.
Haldun bey de çok iyi bir doktordur, ve sonuçları instagramdan paylaşıyor olması da çok güzel. Ankara'nın en iyilerinden. Kendisi damla taraftarı, sitesinde videoları da var sebeplerini çok güzel açıklıyor. Hastasına ameliyat öncesi sonrası ayrıntılı bilgiler veriyor. Ben sigara kullanmıyorum ama Haldun Hoca'nın verdiği bilgilere göre 4 hafta öncesinden sigarayı bırakmayı öneriyor. Haldun Hoca'nın asistanının numarası sitesinde olacaktı fiyatı oradan danışabilirsiniz.
Yakup Hoca ameliyatta cc deniyor, bana 300 veya 325 demişti benim ebatlarıma ancak o olurdu. Herkese genelde 300 ya da 325 demiyor hastanın boyuna kilosuna göre. Benden uzun bir arkadaşıma 350 düşünmüş mesela.
Bana özelden mesaj atabilir misiniz?

Bende 7.500 TL'ye oldum kas altı yuvarlak 80 c bugün 4. Günüm çok ödedim var ağrım ve göğüs altında morluklar var. Siz nezaman sırt üstü yatmaya başladınız ben oturur pozisyonda uyuyorum ameliyat sonrası öksürüğümde oldu sanırım ödemlerim ondan inmiyo.

Bende 7.500 TL'ye oldum kas altı yuvarlak 80 c bugün 4. Günüm çok ödedim var ağrım ve göğüs altında morluklar var. Siz nezaman sırt üstü yatmaya başladınız ben oturur pozisyonda uyuyorum ameliyat sonrası öksürüğümde oldu sanırım ödemlerim ondan inmiyo

Bende 7.500 TL'ye oldum kas altı yuvarlak 80 c bugün 4. Günüm çok ödedim var ağrım ve göğüs altında morluklar var. Siz nezaman sırt üstü yatmaya başladınız ben oturur pozisyonda uyuyorum ameliyat sonrası öksürüğümde oldu sanırım ödemlerim ondan inmiyo

Kaç cc takıldı size? Morluklar bende de vardı, 3hafta sonra normale döndü. 4.güne kadar günde 5-6tane parol içtim ama sonra kullanmadım. Ben oturur pozisyonda 2hafta yattım, sonraları yatakta tek başınıza geri geri gidemiyorsunuz geriliyor o yüzden annem yardımcı oldu. 3.haftadan sonra kendiniz yatıp kalkabiliyorsunuz. Ameliyattan sonra anestezi yüzünden kusma ve bulantım vardı, öksürmenin kusmanın zarar vereceğini sanmıyorum. Benim de ödemim 1aydan sonra geçmeye başladı.

Şubat ayı gibi ameliyat günü aldım. En son meme büyütme operasyonu yaptıran arkadaşlar bana ulaşabilirlermi acaba? İş ciddiye bindikçe korkmaya başladım çünkü. Ve kendi araştırmalarım sonucu öğrendiğim tüm bilgilerin tersi çıktı Yakup hocayla konuştuktan sonra. Mesela damla model meme altı kesi ile kas altına yerleştirilen silikonların daha doğal durduğu söyleniyor heryerde ama Yakup bey yuvarlak model ve meme ucundan girilerek yapılması taraftarı, süt bezlerine asla zararı olmadığını söyledi. Hocamın tecrübelerine kesinlikle güveniyorum ama bu denli farklı düşünceler aklımı karıştırmadı değil. Bu yüzden en son operasyon geçiren kişilerden yardım istiyorum :)

Evet hanımlar bende uzun arastirma sonrasi karar verip doktorum ile konustum ve 27 sinde operasyon icin randevulastik antalyada olucam m.ulvi kayaliya doktorum gogus payimin oldugunu soyledi brnde yaptirmisken buyuk 9lsun istedim ve 400-450 cc yuvarlak high olsun dedim bakalim buyuk heyecan ile gunumu bekliyorum

arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce yakup beye ameliyat oldum. meme ucundan kas altı 300cc yuvarlak konuldu. 160boyunda 55kiloyum biraz meme dokum vardı ve şimdi 85C sütyen kullanıyorum. yuvarlak silikon top gibi duracak hiç doğal durmaz diye çok korkuyordum. hiiiiç dediğim gibi olmadı. hem de 3 hafta olmasına rağmen. o kadar şişliğim ödemim de olmadı. ameliyatta diren takıldı parça alındı çünkü benden patolojiye gönderildi. çok doğal duruyor ki zamanla daha da yerine oturacak. ben damla istiyordum ama şimdi iyi ki damla olmamış diyorum. dekolte kısmı da dolgun duruyor. Ankarada başka bi doktorla görüşmüştüm o damlayı gösterdi, aynada baktım hem de bilgisayar uygulamasında 3 boyutlu gösterdi, sadece alt kısmı büyüttü o kadar. Yuvarlak kas altına konulunca damlanın daha dolgun hali gibi oluyor, hiç öyle direkt çıkıntılı tas gibi görüntüsü yok. ben internetten çok araştırmıştım, sizin de içiniz rahat olsun yakup bey çok çok çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan
Merhaba ameliyat ücreti ne kadar tuttu ve hastanede kaç gün yattınız acaba öğrenebilir miyim

Slm arkadaşlar ankarada yaşıyorum burada aml olmak istiyorum ama fiyatlar hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgi verebilirmisiniz?

Slm arkadaşlar ankarada yaşıyorum burada aml olmak istiyorum ama fiyatlar hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgi verebilirmisiniz?
Kuzenim İstanbulda ameliyat oldu dolar hesabı yapıyorlarmış,yaz döneminde yaptırdı ve 11bin di. Eskişehirde de genelde 8-10bin arası değişiyor diye biliyorum

X