- 11 Mart 2009
- 210
- 88
- Konu Sahibi jasmin2604
arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce yakup beye ameliyat oldum. meme ucundan kas altı 300cc yuvarlak konuldu. 160boyunda 55kiloyum biraz meme dokum vardı ve şimdi 85C sütyen kullanıyorum. yuvarlak silikon top gibi duracak hiç doğal durmaz diye çok korkuyordum. hiiiiç dediğim gibi olmadı. hem de 3 hafta olmasına rağmen. o kadar şişliğim ödemim de olmadı. ameliyatta diren takıldı parça alındı çünkü benden patolojiye gönderildi. çok doğal duruyor ki zamanla daha da yerine oturacak. ben damla istiyordum ama şimdi iyi ki damla olmamış diyorum. dekolte kısmı da dolgun duruyor. Ankarada başka bi doktorla görüşmüştüm o damlayı gösterdi, aynada baktım hem de bilgisayar uygulamasında 3 boyutlu gösterdi, sadece alt kısmı büyüttü o kadar. Yuvarlak kas altına konulunca damlanın daha dolgun hali gibi oluyor, hiç öyle direkt çıkıntılı tas gibi görüntüsü yok. ben internetten çok araştırmıştım, sizin de içiniz rahat olsun yakup bey çok çok çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan
öncelikle geçmiş olsun, benimde dr. araştırmalarım başladı. Fiyat konusu nasıl, ne kadara yaptırdınız. ben esk de yaşıyorum burada ameliyat olma taraftarıyım. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.