- 11 Mart 2009
- 210
- 88
- 303
- Konu Sahibi jasmin2604
-
arkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce yakup beye ameliyat oldum. meme ucundan kas altı 300cc yuvarlak konuldu. 160boyunda 55kiloyum biraz meme dokum vardı ve şimdi 85C sütyen kullanıyorum. yuvarlak silikon top gibi duracak hiç doğal durmaz diye çok korkuyordum. hiiiiç dediğim gibi olmadı. hem de 3 hafta olmasına rağmen. o kadar şişliğim ödemim de olmadı. ameliyatta diren takıldı parça alındı çünkü benden patolojiye gönderildi. çok doğal duruyor ki zamanla daha da yerine oturacak. ben damla istiyordum ama şimdi iyi ki damla olmamış diyorum. dekolte kısmı da dolgun duruyor. Ankarada başka bi doktorla görüşmüştüm o damlayı gösterdi, aynada baktım hem de bilgisayar uygulamasında 3 boyutlu gösterdi, sadece alt kısmı büyüttü o kadar. Yuvarlak kas altına konulunca damlanın daha dolgun hali gibi oluyor, hiç öyle direkt çıkıntılı tas gibi görüntüsü yok. ben internetten çok araştırmıştım, sizin de içiniz rahat olsun yakup bey çok çok çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan
öncelikle geçmiş olsun, benimde dr. araştırmalarım başladı. Fiyat konusu nasıl, ne kadara yaptırdınız. ben esk de yaşıyorum burada ameliyat olma taraftarıyım. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.
8000 TL'ye ameliyat oldum. Baki Dalyancı'dan 90TL'ye de sporcu sütyeni aldım, onun haricinde 90TL de yara izi kremine verdim. Ben Ankara'daki doktorları da araştırmıştım, hatta biriyle görüştüm 10600TL'di ama içim Yakup Bey'e ısınmıştı. Hem de farklı şehirde olunca ortalama 3-5gün sizin ağrı eşiğinize göre orada kalıp toparlanmanız gerekiyor. Dediğim gibi benim çok ağrım olmadı, ilk 5saat çok oldu ama akşamına tek başıma oturup kalkıyordum. Ona rağmen ertesi gün bir an önce eve gitmek istiyorsunuz ve yolda 10dakikalık mesafede bile dikkatli oturayım diye kasılıyorsunuz. 2-3saatlik yol çekilmez yani. Eskişehir'de iyi bir doktor olmasa tabii ki gidilir ama ben gerek görmedim. Bu arada Yakup Hoca genelde herkese yuvarlak yaparım diyor, bende damla doğal durur yuvarlak kötüdür diye bi algı vardı. Bugün 40.günüm ve daha bi şekil aldı dışardan gören silikon olduğunu anlamıyor, hem de yuvarlak olduğu için üst kısımda da bi dolgunluk var. Damla takılı olan arkadaşım var mesela onda öyle değil, o yüzden ben memnunum. Başka sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz, yardımcı olmak isterim.
A afrodit-915 Yakup hoca cc konusunda ameliyatta cc' nin bir yükseğini deniyor mu? mesala 300 cc de karar kılınmış ise 325 i de deniyor mu? hep büyük istiyorum ama Yakup hoca 300-325 takıyor galiba genelde.
Bende 7.500 TL'ye oldum kas altı yuvarlak 80 c bugün 4. Günüm çok ödedim var ağrım ve göğüs altında morluklar var. Siz nezaman sırt üstü yatmaya başladınız ben oturur pozisyonda uyuyorum ameliyat sonrası öksürüğümde oldu sanırım ödemlerim ondan inmiyo
Benım henuz 5 gun oldu amelıyat olalı ve hala ağrım var biraz kollarımıda kullanamıyorum doğru durust ne zaman normal yasantıma dönebilirim bi fikrin varmıBen yakup beye göğüs büyütme yaptırdım 1 ay önce . sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum canım.
Benım henuz 5 gun oldu amelıyat olalı ve hala ağrım var biraz kollarımıda kullanamıyorum doğru durust ne zaman normal yasantıma dönebilirim bi fikrin varmı
Çok saol bin pişman oldum valla yaptırdığıma çekilecek dert değil. Kas altı 300 cc konuldu fazla büyükte değiller gerçi ama zor bir süreç allah yardımcım olsun2.hafta iyi olursun 3.haftada normale dönersin çok geçmiş olsun :)
Çok saol bin pişman oldum valla yaptırdığıma çekilecek dert değil. Kas altı 300 cc konuldu fazla büyükte değiller gerçi ama zor bir süreç allah yardımcım olsun
Hayır alper bey di doktorumun adı istanbul leventteYakup Bey'e olduğunuz değil mi? Fiyat ne kadara oldunuz acaba?
Merhaba ameliyat ücreti ne kadar tuttu ve hastanede kaç gün yattınız acaba öğrenebilir miyimarkadaşlar merhaba ben 3 hafta önce yakup beye ameliyat oldum. meme ucundan kas altı 300cc yuvarlak konuldu. 160boyunda 55kiloyum biraz meme dokum vardı ve şimdi 85C sütyen kullanıyorum. yuvarlak silikon top gibi duracak hiç doğal durmaz diye çok korkuyordum. hiiiiç dediğim gibi olmadı. hem de 3 hafta olmasına rağmen. o kadar şişliğim ödemim de olmadı. ameliyatta diren takıldı parça alındı çünkü benden patolojiye gönderildi. çok doğal duruyor ki zamanla daha da yerine oturacak. ben damla istiyordum ama şimdi iyi ki damla olmamış diyorum. dekolte kısmı da dolgun duruyor. Ankarada başka bi doktorla görüşmüştüm o damlayı gösterdi, aynada baktım hem de bilgisayar uygulamasında 3 boyutlu gösterdi, sadece alt kısmı büyüttü o kadar. Yuvarlak kas altına konulunca damlanın daha dolgun hali gibi oluyor, hiç öyle direkt çıkıntılı tas gibi görüntüsü yok. ben internetten çok araştırmıştım, sizin de içiniz rahat olsun yakup bey çok çok çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan
Kuzenim İstanbulda ameliyat oldu dolar hesabı yapıyorlarmış,yaz döneminde yaptırdı ve 11bin di. Eskişehirde de genelde 8-10bin arası değişiyor diye biliyorumSlm arkadaşlar ankarada yaşıyorum burada aml olmak istiyorum ama fiyatlar hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgi verebilirmisiniz?
Merhaba bende Yakup beye ameliyat olmak istiyorumArkadaşlar 20 gün önce Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Prof.Dr. Yakup Karabağlı'ya meme büyütme ameliyatı oldum. oraya olmak isteyip bilgi almak istediğiniz bişey olursa yardımcı olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?