- 13 Kasım 2016
- 129
- 69
- Konu Sahibi jasmin2604
Nasıl yazmışım ben öyle sıkışmış oraya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de zayıfım ama göğüs kafesim geniş .. yani şöyle diyim 161 boy 46 kg ya 325 cc taktı doktorum .. ama göğüs kafesim 78 cmdi göğüsle beraber de 79 cmdi.. şu an 78e 90 oldu ölçüm bitsedegitsekya hasan bey o şekilde uygun görmüşse en güzel ve büyük durabilecek ccyi söylemiştir size içiniz rahat olsun ..
Ben de zayıfım ama göğüs kafesim geniş .. yani şöyle diyim 161 boy 46 kg ya 325 cc taktı doktorum .. ama göğüs kafesim 78 cmdi göğüsle beraber de 79 cmdi.. şu an 78e 90 oldu ölçüm bitsedegitsekya hasan bey o şekilde uygun görmüşse en güzel ve büyük durabilecek ccyi söylemiştir size içiniz rahat olsun ..
Benim gogus alti 74 gogusle 84, 90 falan olsa iyi sanki
Bana da max 300 dedi hasan bey, tesekkurler :))
Doktorunuzla birlikte mi bu seçimi yaptınız bilmiyorum ama çok hoş durduğundan eminim. Sıfırdan bir anda 90+ tercihleri yapanları anlayamıyorum çünkü... Tabii herkesin bedeni ve tercihi kendisini bağlar ama o omurganın bir anda maruz kalacağı yükü, o ciltte yaşanacak gerilmeyi ve diğer yan etkileri çok sağlıklı bulmuyorum.Çook saol. Kas altı oldu. benim hiç dokum yoktu ameliyat öncesi göğüs altım 69 üstüde 71 gibiydi. şimdi 86 oldu. 7000 lira tuttu.
Saol canım çok teşekkür ederim güzel yorumların için. Çok haklısın. Bende zaten zayıf olduğum için fiziğime göre istediğim şekilde oldu evt. Daha büyüğü hoş durmazdı. Doktoruma dua ediyorum bol bol :))Doktorunuzla birlikte mi bu seçimi yaptınız bilmiyorum ama çok hoş durduğundan eminim. Sıfırdan bir anda 90+ tercihleri yapanları anlayamıyorum çünkü... Tabii herkesin bedeni ve tercihi kendisini bağlar ama o omurganın bir anda maruz kalacağı yükü, o ciltte yaşanacak gerilmeyi ve diğer yan etkileri çok sağlıklı bulmuyorum.
Umarım hep memnun kalırsın ve hayatın boyunca dimdik gezersin arkadaşım
miraculous damla olmasini sen mi istedin doktorun mu karar verdi. Benim doktorum direk silikon secme isini bana birak bunlar teknik isler dedi çünkü. Ben doğal olsun istiyorum. Doğal deyince damla geliyor ya akla o yuzden sordum senin doktorunun yaklasimini
Benim soyle oldu, ameliyat olmaya karar vermeden once resimlere baktim, instagramda drtavakoli diye bi dr var, istedigim meme sekli onun yaptiklariydi, ve hic dikkat etmememe ragmen meger hepsi damlaymis, dr u ma gosterdigimde bunlar damla dedi, sonra beni muayene ettiginde, sanada damla koyarsak ayni bu sekilde durur dedi. Yani muhtemelen yapimada uygun oldu diye damla konuldu, uymuyo olsa yuvarlak olurdu. Birde ben damlanin projeksiyonu( yuksekligi) daha fazla diye damla istemistim.miraculous damla olmasini sen mi istedin doktorun mu karar verdi. Benim doktorum direk silikon secme isini bana birak bunlar teknik isler dedi çünkü. Ben doğal olsun istiyorum. Doğal deyince damla geliyor ya akla o yuzden sordum senin doktorunun yaklasimini
kızlar siz ameliyattan sonra ne zaman tek başınıza duş almaya ve yan yatmaya basladınız, benim 2. haftam doldu hala annemin yardımıyla dus alıyorum birde yan yatamıyorum
miraculous damla olmasini sen mi istedin doktorun mu karar verdi. Benim doktorum direk silikon secme isini bana birak bunlar teknik isler dedi çünkü. Ben doğal olsun istiyorum. Doğal deyince damla geliyor ya akla o yuzden sordum senin doktorunun yaklasimini
Muradiye dokusu olmayanlara damla önerilmiyor canım
buyuk ihtimalle bana da kas alti yuvarlak takacak Fatih bey diye düşünüyorum ben de tiramusucum. artik haftaya ogrenicez
Arkadaşlar Eskişehir Tıp fakültesinde Dr. Yakup karabağlıya yeniden göğüs yaptıracağım. Kanser nedeniyle 2 göğsümü de kaybettim. aranızda göğüs yaptıran varmı? benimle paylaşabilirmisiniz?