• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme-25 eylül

kızlar bugun 4. gün odamı temizledim tozunu aldım hareket edınce bazen ani kas kasılıyo içerden acaba zarar vermiş olabilir miyim bugun bikac kere oldu işte kanama yapabılıyomus içerde zorlayınca anlık oluyo bazen hareket edince sizdede oldumu normal mi hareketsiz durmakta imkansiz ama ne bıliyım

Canım çok zorlama daha çok yenisin, ani kasılmalar normal ben de evham yapıyordum. Ben de bayağı zorluyordum açıkçası, 1 haftalıkken yeğenimi kaldırmaya başlamıştım.

Canım çok zorlama daha çok yenisin, ani kasılmalar normal ben de evham yapıyordum. Ben de bayağı zorluyordum açıkçası, 1 haftalıkken yeğenimi kaldırmaya başlamıştım.
oyyy sen baya zorlamıssında ben toz aldım kıyafetlerimi topladım canım ama mesela uzanırken ani kasılıyor ya ondan oluyo işte biyerde okudum kanama yapıomus zorlayınca ama ıllaki
kasılcak sonucta agır bıse kaldırmıyorum biyerde de zaten hareketleriniz sizi kısıtlar neyi yapıp yapamıcagınızı yazıyodu işte insan vesvese yapıyo

oyyy sen baya zorlamıssında ben toz aldım kıyafetlerimi topladım canım ama mesela uzanırken ani kasılıyor ya ondan oluyo işte biyerde okudum kanama yapıomus zorlayınca ama ıllaki
kasılcak sonucta agır bıse kaldırmıyorum biyerde de zaten hareketleriniz sizi kısıtlar neyi yapıp yapamıcagınızı yazıyodu işte insan vesvese yapıyo

Evet kasların sürtünmesi kanama yapar diye ben de okumuştum ondan sonra korktum zaten ama bişi olmadı. Aynen hareketlerin belli eder neyi yapabileceğini neyi yapamayacağını.. :)

Evet kasların sürtünmesi kanama yapar diye ben de okumuştum ondan sonra korktum zaten ama bişi olmadı. Aynen hareketlerin belli eder neyi yapabileceğini neyi yapamayacağını.. :)
valla okadar anlık ki utuyu fişten çıkardım nasıl agırdı anlatamam inanilmz evhamlandım :)

Cok gecmis olsun sanada :) ne güzel atlattin sen! Benim 3 haftam kaldi heycan asiri var :) ve birazda korku :KK43:
darısı başına canım hıc korkma olup biteceksin bende cok korkuyodum bol bol dua oku buradakı arkadaslarlada konusup sıkıntılarını gıderebılırsin aklında ne varsa sor tatlım

Canim sen daha cok yenisin kendini kolla biraz.ben hala kollarimi zor kullaniyorum.buarada ameliyatinin iyi gecmesine cok sevindim.sen benden de iyi atlattin..insallah sefasini süreceksin artik

Cok gecmis olsun sanada :) ne güzel atlattin sen! Benim 3 haftam kaldi heycan asiri var :) ve birazda korku :KK43:
Heyecan cok normal canim..ben burada az dert yanmadim..ama hepimiz hayirlisiyla atlattik..fazla kafani karistirma artik.doktorunun önerilerine uy, o zaman hersey yolunda gider..ben 1 hafta sonra almanyaya döndüm suan hic bur problemim yok sayilir.tabiiki daha hersey kisitli ve ageili ama olacak o kadar artik

Cok tatlisiniz sekerler !
Rassig, sendemi almanyadan gittin türkiyede amelyat oldun??
Ben sali amelyat olucam cumartesi tekrar geri dönücem sorun olmaz umarim :(
Doktorum 4. günden sonra seyhat edebilirsin dedi. Allahtan annecigim yanimda olucak. Offf bi atlatsam bende herseyi allahin izniyle!!!

Canim sen daha cok yenisin kendini kolla biraz.ben hala kollarimi zor kullaniyorum.buarada ameliyatinin iyi gecmesine cok sevindim.sen benden de iyi atlattin..insallah sefasini süreceksin artik
inşallah ablacım dıyorum :) bu amelıyat sutyenı baya sıkıyo yarın ıllk banyo gunum dıkıs uzerlerinden bantlarıda ben cekecekmısım sonra krem surecekmısım bakalım bıraz tedırgınım de en zorunu atlattım valla aranızdayım :)

bu site ve buradakı arkadaslar o kadar yardımcı oluyor ki anlatamam hele ki ameliyatımdan bır gun once FAZLANAZLI arkadasımın çocugu okula bırakıp ben gelırım yanında dururum demesi beni cok duygulandırdi...hepiniz çok iyisiniz kızlar:KK15:

Masallah canim sana!
Evet Arkadaslar cok iyiler ve yardim severler sonucta hepimizin istegi ayni :)

inşallah ablacım dıyorum :) bu amelıyat sutyenı baya sıkıyo yarın ıllk banyo gunum dıkıs uzerlerinden bantlarıda ben cekecekmısım sonra krem surecekmısım bakalım bıraz tedırgınım de en zorunu atlattım valla aranızdayım :)
Beimde dikis bantlari duruyor daha.doktor kendin cikart dedi.bende krem sürecem sonra..en zoru bitti..tadini cikaralim artik dimi

Beimde dikis bantlari duruyor daha.doktor kendin cikart dedi.bende krem sürecem sonra..en zoru bitti..tadini cikaralim artik dimi
aynen bnde kendım cıkarcam banyo sonrasında sonra krem surcekmısım evet bıttı ama hala korkuyorum hareket ettırrıken agrınca dıyorum ıcerde kanama yapmasın falan :) bırde bu amelıat sutyenı koltuk altlarımı kesti hep pecete koydum 10 gun durcakmıs ustumde daha sımdıden koktu :)

aynen bnde kendım cıkarcam banyo sonrasında sonra krem surcekmısım evet bıttı ama hala korkuyorum hareket ettırrıken agrınca dıyorum ıcerde kanama yapmasın falan :) bırde bu amelıat sutyenı koltuk altlarımı kesti hep pecete koydum 10 gun durcakmıs ustumde daha sımdıden koktu :)
Benimde agriyo hareket ettirince kollarimi.doktor dikkat et ani hareketler yapma dedi..bemimde sütyen kaburgalarimi acitti iyice.birde sirtim agriyo üstüne yatmaktan inan

Benimde agriyo hareket ettirince kollarimi.doktor dikkat et ani hareketler yapma dedi..bemimde sütyen kaburgalarimi acitti iyice.birde sirtim agriyo üstüne yatmaktan inan
aynen benımde valla bnde hep yan yatardım :( ani hareket oluyo hep ne bılıyım inş bışe olmaz evham yapıyorum

Back