aynen senı okadar iyi anlıyorum ki valla iş arkadaslarımdan biri biliyo zaten 3 kızız onları hıc takmam dısardan kuzenım var aklına guvendıgım ben soylemeden bana soylemestı aaa bende olacagımkı dedim nısanımda nısanlıgımı gıydıgımde 2 beden buyuten sutyenın ıcıne bıle corap koymustum okadar psikolojıyı etkılıyokı anlatamam dicem zaten sen de yasıyosun bunları ve sımdı evlenecegım adamın yanında hıc soyunmayacakmıyım allahım nasıl utanırım kendımı begenırım az buz bıse ederım :)) ama meme yok her erkek meme ıster az cok o da arkandayım nasıl mutlu olursan oyle olsun dedi ve aılemden kımse de bılmeyecek evet zahmetlı olacak daha yanımda kalacak bı arkdasımda bellı deıl toplamda etrafımda 4 kişi biliyo :) ama yapıcam bıseyler annemın demesi gıbı evlenınce buyur..cocuk yapınca buyur..kucuk meme ne guzel sarkmaz....aman hepsı yalan bende kafama koydugumu yaparım aslında evlendıkten sonra yaptırsam hem rahat hem sıkıntısız hallederdım ama balayımı falan gıyemeyecegım iç çamasırlarına bakmakla gecırmek istemedıgım için hırsım tavan yaptı :)