Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme büyütme-25 eylül
- Konu Sahibi ciarasisi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Canım hadi hayırlısı, az kalmış seninde. Amelyatını önemi aldırdın? Salı oluyorum yazmışsın, sanki 20. Ekim yazmıştın diye hatırladım. Hakkında hayırlısı! Yinede az kalmış. Heyecan tavan yapıyordur.Cok tatlisiniz sekerler !
Rassig, sendemi almanyadan gittin türkiyede amelyat oldun??
Ben sali amelyat olucam cumartesi tekrar geri dönücem sorun olmaz umarim
Doktorum 4. günden sonra seyhat edebilirsin dedi. Allahtan annecigim yanimda olucak. Offf bi atlatsam bende herseyi allahin izniyle!!!
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Büyüklüğünden ve görünümünden memnunmusun cnm?sbahtan beri bır gogusum daha rahatsız ve gergın
Ağrıların gelip gidiyormu yoksa devamlımı?
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Maşallah kız sana. Atlattın bitti birde işe başlıyorsun.Evham yapma hemen..bak ben bugün calismaya baslicam
Buluşalım artık yakında..... ayrıntıları tek tek anlatırsın.
Arkadaşlar, rassigle kadınlar kulübünde tanıştık, meğer almanyada aynı şehirde yaşıyormuşuz. Tesadüf işte. Canım benim kısmetimiz burdanmış.
ne güzel bulusun tabııMaşallah kız sana. Atlattın bitti birde işe başlıyorsun.
Arkadaşlar, rassigle kadınlar kulübünde tanıştık, meğer almanyada aynı şehirde yaşıyormuşuz. Tesadüf işte. Canım benim kısmetimiz burdanmış.
buyuklugu ıyı ınerse daha iyi bı meme ucum asagıda dıgerı yukarda... aslında ıkı gogsumu esıt hıssedıyodum ama bugun sag gogsum daha gergın şiş hıssedyrm actım baktm ıkısıde aynı gıbı agrıyoda neden boyle oldu bılmıyorum telde konustum bısure acaba ondan mıdırBüyüklüğünden ve görünümünden memnunmusun cnm?
Ağrıların gelip gidiyormu yoksa devamlımı?
- 14 Eylül 2014
- 54
- 24
- 18
- 40
Canim 20 ekimdi 21 ekime aldik amelyati dün doktorumla tekrar görüstüm. 20 ekim ön muayene icin gidicem 21 ekimdede amelyat olucam zamanim kisitli oldugu icin hersey araya SIKISTIRIYOZ.Canım hadi hayırlısı, az kalmış seninde. Amelyatını önemi aldırdın? Salı oluyorum yazmışsın, sanki 20. Ekim yazmıştın diye hatırladım. Hakkında hayırlısı! Yinede az kalmış. Heyecan tavan yapıyordur.
Almamyanin neresindensiniz siz :)
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Ödem varmı? Ondandır gerginliği. Sıkma canınını iyileşeceksin, bizler sana sorduğumuzde çok iyim diyeceksin inşallah. Az kaldıbuyuklugu ıyı ınerse daha iyi bı meme ucum asagıda dıgerı yukarda... aslında ıkı gogsumu esıt hıssedıyodum ama bugun sag gogsum daha gergın şiş hıssedyrm actım baktm ıkısıde aynı gıbı agrıyoda neden boyle oldu bılmıyorum telde konustum bısure acaba ondan mıdır
ödem var tabi gügsumun %80inin dokunuca hıssetmıyorum şiş baya , inşallah ya korkum kapsül falan oluşması yoks boyle agrıyı takmamda ondan canımÖdem varmı? Ondandır gerginliği. Sıkma canınını iyileşeceksin, bizler sana sorduğumuzde çok iyim diyeceksin inşallah. Az kaldı
- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Özelden yazdım cnm.Canim 20 ekimdi 21 ekime aldik amelyati dün doktorumla tekrar görüstüm. 20 ekim ön muayene icin gidicem 21 ekimdede amelyat olucam zamanim kisitli oldugu icin hersey araya SIKISTIRIYOZ.
Almamyanin neresindensiniz siz :)
Az kalmış senin yinede. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
Aynsisi bendede oluyor..birde ben bir hafta önce oldumödem var tabi gügsumun %80inin dokunuca hıssetmıyorum şiş baya , inşallah ya korkum kapsül falan oluşması yoks boyle agrıyı takmamda ondan canım
Evet canim bulusma zamani geldi.yaz bana cepten..izmirdeki kizlarda bulusuyor benim bildigim..canli canli görürsün dimi ya...seni burada ayni yerden oldugunu ögrenince ne kadar sevinmistim..sanki yakin akraba bulmus gibi canimMaşallah kız sana. Atlattın bitti birde işe başlıyorsun.
evet geçse su ıyılesme donemi de tadını çıkarsakAynsisi bendede oluyor..birde ben bir hafta önce oldum
Arkadaşlar benim de ameliyat sonrası 5. günüm, benim üstler şiş meme uçları aşağıda. Doktorum zamanla protezin daha aşağı ineceğini, meme uçlarının daha yukarı hizalanacağını söyledi. Yani karşıdan bakınca iyi ama yandan bakınca çok tuhaf duruyorlar. Sizlerin de böyle mi?
Bir de arada sol memeden barsak gaz hareketleri gibi sesler geliyor. Bunu forumda birkaç başlıkta yaşayan okudum ama normal ve beklenen bir durum mu tam anlayamadım?
Bir de arada sol memeden barsak gaz hareketleri gibi sesler geliyor. Bunu forumda birkaç başlıkta yaşayan okudum ama normal ve beklenen bir durum mu tam anlayamadım?
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
aynen bnde kendım cıkarcam banyo sonrasında sonra krem surcekmısım evet bıttı ama hala korkuyorum hareket ettırrıken agrınca dıyorum ıcerde kanama yapmasın falan :) bırde bu amelıat sutyenı koltuk altlarımı kesti hep pecete koydum 10 gun durcakmıs ustumde daha sımdıden koktu :)
Canım arada elde yıka, saç kurutma makinesi ile vs kurut ve giy. Ben haftada 1 öyle yapıyordum.
Arkadaşlar benim de ameliyat sonrası 5. günüm, benim üstler şiş meme uçları aşağıda. Doktorum zamanla protezin daha aşağı ineceğini, meme uçlarının daha yukarı hizalanacağını söyledi. Yani karşıdan bakınca iyi ama yandan bakınca çok tuhaf duruyorlar. Sizlerin de böyle mi?
Canım çooook normal o görüntü, benim de öyleydi, gözüme çirkin geliyordu, şimdi düzeldiler çok şükür :)
Tikkabilla canım cevabın için çok teşekkür ederim. Ameliyatın ilk günü ameliyat olduğuma olacağıma pişman oldum ağrılardan ama zaman geçtikçe ağrılar azaldıkça gerekli gördüm ve oldum diyorum. Bir de şunu fark ettim, abartı derecede kolları kaldıracak hareketler olmadığı sürece hareketli olmak iyi geliyor.
benimde bılık bılık ses gelıyo :) ya bi gögsum benımde agrıyo daha gergın diğeri oyle deıl bugun doktor normal dedi korkuyorum onda baska tepkıler verıcek diye şu donemide atlatsak bi aynı gun olmusuz canım hangı yontemle kaç cc takıldı hayırlı olsun tatlımArkadaşlar benim de ameliyat sonrası 5. günüm, benim üstler şiş meme uçları aşağıda. Doktorum zamanla protezin daha aşağı ineceğini, meme uçlarının daha yukarı hizalanacağını söyledi. Yani karşıdan bakınca iyi ama yandan bakınca çok tuhaf duruyorlar. Sizlerin de böyle mi?
hehe bi dahakıne yıkayayım onngun daha berabermişiz madem :)Canım arada elde yıka, saç kurutma makinesi ile vs kurut ve giy. Ben haftada 1 öyle yapıyordum.
Canım çooook normal o görüntü, benim de öyleydi, gözüme çirkin geliyordu, şimdi düzeldiler çok şükür :)
Kasaltı, 300 oldu. Teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. Bandajlar çıktı mı sizin? Yani sadece doktorun giydirdiği sutyen mi var, ekstra sarılı mı başka bir şeyle?benimde bılık bılık ses gelıyo :) ya bi gögsum benımde agrıyo daha gergın diğeri oyle deıl bugun doktor normal dedi korkuyorum onda baska tepkıler verıcek diye şu donemide atlatsak bi aynı gun olmusuz canım hangı yontemle kaç cc takıldı hayırlı olsun tatlım