aynen aynenn . kimse destek cikmio. simdi öyle birseyki bide her önüne gelenede söylüyemiorsun. hani hpimizin vardir ya sikca görüstü insanlar yani ister istemez is arkadasi olsun ne biliyim gittin yerde hep görüp sohbet ettin biri ama samimiyetini kafanda ölcemesin. ne tepki gelir seni kiracak bi sey mi söyler kalkip diye bende öyle kisiler varcevremde.. gurban oldugum tek bi arkadasim var oda dioki eger hayalinse yaptir umarim mutlu olursun ogün aslinda üniversitede olmak zorunda oldugu halde ben gelirim seninle girip cikana kadar beklerim sonra yaninda kalirim kalabildigim kadar dedi. okadarda yakin degil mesela .kendisi ile ayda yilda bi bulusur takiliriz. okadar sevindim duygulandimki. böyle arkadaslar cok nadir. iki en yakin arkadasim var cok karsilar. aylarca dil döke döke . amaaaa yok ben odunumun parasi misali
ölsemde vazgecmem allah vazgcmem . hep böyleydim saten . onlarda iste naparsan yap karismayiz desteklemeyiz dediler. ama hastaneden almaya geliriz! aileme saten katiyen laffini bile edemem . cok tutucu bir ailedenim. o yüzden simdi birde trde olsaydim istanbulda falan daha beter olucakti belki ordakiler hele bi duysatopa tutarlar beni herhalde