Canim sen kime oldun? Benide ekleyebilirmisin listene? Ben sali günü oluca ve 300 cc istiyorum en azindan..resimlerini görebilir miyim?canım ben 24 hazıranda oldum amelıyatı takıldı :) cokta memnunum ınanılmı doktorum goren zaten baya dolag sankı senın gıbıler dıyınce daha bı sevınıyorumdarısı başına :)
KK ailesine hoşgeldin canım öncelikle.Benim ameliyatımın üstünden 22 gün geçti ben de taze gelin sayılırım haha :) Şimdi bu yabancı cisim diye tabir etmiş olduğun protez tamamen inerttir.Ben sağlık bölümündeyim,inertin kelime anlamı vücudundaki hiçbir doku veya hücreyle etkileşime girmemesi demektir.O yüzden bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamazsın.Zaten zamanla vücudun bunu sarıp sarmalıyor ve senin orada "yabancı bir cisim" dediğin şeyin varlığını hissetmemeni sağlıyor.Ben daha 1 aylık bile değilim ama ameliyat olduğumu bile unuttum doğrusu :) Yağ ile büyütme konusunda forumda bir konu olduğunu hatırlıyorum,konulara tekrardan bir göz gezdir istersen canım.Çünkü burada hepimiz protez taktırdık ama yağ ile büyütme bildiğim kadarıyla geçici bir çözüm maalesef.. Meme protezi bence oldukça güvenli yeter ki emin ellerde ol sen.Doktor olarak da bulunduğun şehre göre hareket edebilirsin.Ben de yüzlerce insanın ameliyat olduğu insanları duydum fakat kendi şehrimde ameliyat olmayı tercih ettiğim için kendi şehrimdeki doktorlarım arasında değerlendirme yaptım.Çok isim yapmış doktor en iyi doktordur diye bir genelleme yapılmamalı,çoğu cevher dibimizdeyken kafamızın dikine gidiyoruz zaman zaman.Bence öncelikle şehrindeki doktorları araştırmakla başlamalısın.Kızlar foruma yeni üye oldum, açıkçası biraz kararsız kaldım ondan belki buralarda bir cvp bulurum umuduyla forumda bulunan arkadaşlara sormak istiyorum. Daha önce liposuction ve burun ameliyatı oldum. Üstelik aynı cerraha oldum ve memnunum. Ameliyattan korkmuyorum. Aslında ilk ameliyat tercihim kesinlikle meme büyütmek olurdu. Oldum olası en büyük isteğim memelerimin kocaman olması! Fakat çok kararsızım, çok ameliyat oldum ama sonuçta içime yabancı bir cisim hiç konmadı! Sorularm şunlar; birincisi yağ ile büyüttürenler var mı, varsa da ben göremedim. Ne dersiniz? İkincisi meme protezi ne kadar güvenli sizce? Yaptıranlar en çok kimleri tercih ediyor? Cvp veren herkese teşekkürler şimdidn. Öptümmm
Rahatlamana çok sevindim canım.Bol bol sorularını her zaman sor,artık hastalar bilinçli.Araştırarak sorarak hareket ediyorlar.Vebu çok güzel bir şey.Doktor hastasının bu bilinçte olduğunu görürse daha da bir titizlikle çalışacaktır eminim ki.O yüzden doktorunuza soru sormaktan lütfen çekinmeyin.Doktoruna resim göstermen güzel olmuş.Ameliyatından sonra kaç beden sütyen kullanmak istiyorsun?kızlar doktorla gorusmemden gelıyorum benı cok rahatlattı hatta nekadr soru soruyosun dedi :)) gosterdgım fotografla 300-325 cc diye not aldı meme dokun var dedi kas altı tercıh edıyomus mutlu ve heyecanlıyım :)
esteworld bulent tekerekoğlu tatlımkiminle konuştun canım
Canım burada ameliyat olmadan önce ben de bu cup işlerini hiç anlamıyordum vallahi ama zamanla öğrendim buradaki arkadaşlarım sayesinde.Ben de şimdi sana şöyle izah edeyim bunu. Göğüs ucu ölçünden göğüs altı ölçünü çıkardığında elde ettiğin ölçü sana hangi cup aralığında olduğunu gösterir.Göğüs altı ölçün tek başına beden ölçünü verir.Yani sana şöyle örnekleyim.Benim göğüs ucum ameliyattan sonra 90 oldu.Göğüs altımsa 74.Göğüs altı ameliyattan sonra değişecek bir durum değil zaten.Bu durumda göğüs altım 74 olduğu için bedenim 75 diyebiliriz.Cup ölçüm için de 90-74=16cm olduğu için de C cup oluyorum.Bu cup ölçülerini internetten yazarak bulabilirsin.tesekkur ederim canım bu da burdaki arkadaslar sayesinde oldu .ben 80-85 takmak istiyorum dedim bu b cup mı oluyo ne biliyım aılem bilmeyecegı için cok buyuk durmaz ins fotografta bu canım
Rica ederim canım ne demek her zaman anlatırım ne istersen :)tesekkurler canım ne guzel anlattın
Canim sen kime oldun? Benide ekleyebilirmisin listene? Ben sali günü oluca ve 300 cc istiyorum en azindan..resimlerini görebilir miyim?
canım ben istanbul bagdat caddesine Cem Payaslı'ya oldum amelıyatımı...kılom 51 boyum 165 ...gogus kafesım gayet ıyı oldugundan ve dogal bır gogus ıstedgımden 300cc takmış doktorum ıyıkıde 300 takmış cunku ınanılmaz hoş ve doğal duruyor cicilerim.D aldıgım tepkılerde gayet ıyı cunku :) hadı bakalım umarım senınde cok cok cok başarılı agrısız sızısız gecer amelıyatın sonrasını dusun hersey cok guzel oluyor inan :) sen nerde kıme oluyorsun ?? ızlemye aldım seni bak resımlerıme:)
BEn izmirde ufuk bilkaya oluyorum canim..yarin muayenem varcanım ben istanbul bagdat caddesine Cem Payaslı'ya oldum amelıyatımı...kılom 51 boyum 165 ...gogus kafesım gayet ıyı oldugundan ve dogal bır gogus ıstedgımden 300cc takmış doktorum ıyıkıde 300 takmış cunku ınanılmaz hoş ve doğal duruyor cicilerim.D aldıgım tepkılerde gayet ıyı cunku :) hadı bakalım umarım senınde cok cok cok başarılı agrısız sızısız gecer amelıyatın sonrasını dusun hersey cok guzel oluyor inan :) sen nerde kıme oluyorsun ?? ızlemye aldım seni bak resımlerıme:)
Rassig sende yurtdışındandın değilmi.
Yaptıran arkadaşlara geçmiş olsu ve güle güle kullanın.
Başka bir topiktede yazdım ama arkadaşlar beni daha eklemedi. Ben görüntü olarak yuvarlak ve anatomik yaptıranları görmek isterdim. Farkı nasıl acaba. Ben damla şeklini kafama koymuştum ama burada yuvarlak taktıran arkadaşlar hep memnunuz çok doğal diyor.... bendemi kararımı değiştirsem. Yardımcı olurmusunuz? Beni resmi olan arkadaşlar izlemeye alabilirmi?
hadı hayırlısı olsun tatlım ıyı haberlerle donersın ınş. :)B
BEn izmirde ufuk bilkaya oluyorum canim..yarin muayenem var
Senin adina sevindim canim..bakalim bana ne diyecek doktor.pazartesi belli olucak..resimdeki gögüslerde güzelmis ama[/QUOTE]asisi, post:, member: 586295"]kızlar doktorla goruselıyorum benı cok rahatlattı hatta nekadr soru soruyosun dedi :)) gosterdgım fotografla 300-325 cc diye not aldı meme dokun var dedi kas altı tercıh edıyomus mutlu ve heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?