- 10 Nisan 2020
- 53
- 5
- 28
Merhaba sizin bi yazinizi okudum simdi silikonlarinizin fda onayi olmadigini ogrenip cikarmak istiyodunuz son durumunuz nedir bir de size hangi marka silikon takilmistiameliyat öncesi covid-19 testi yapıldı mj
şuan doktor görüşme aşamasındayım mr çekildim hematoloji bir çok test istedi sonuçlarımı bekliyorum daha sonra da çıkarttıracağım. allergan markaMerhaba sizin bi yazinizi okudum simdi silikonlarinizin fda onayi olmadigini ogrenip cikarmak istiyodunuz son durumunuz nedir bir de size hangi marka silikon takilmisti
Umarim hicbir sorun cikmaz cok gecmis olsunşuan doktor görüşme aşamasındayım mr çekildim hematoloji bir çok test istedi sonuçlarımı bekliyorum daha sonra da çıkarttıracağım. allergan marka
teşekkür ederimUmarim hicbir sorun cikmaz cok gecmis olsun
Merhaba geçmiş olsun diyorum geçen hafta cuma günü ameliyatımı gerçekleştirdim bende ilk kontrolüm dündü yaralarım gayet iyi durumda olduğunu söylediler çok şükür sigarada kullanıyorum çünkü korkutuyor beni bugün beşinci günüm arion yuvarlak 320 cc takıldı banada kas alti islem bugüne çok şükür ufak ufak işlerimi görüyorum kendim yatıp kalkıyorum siz ne durumdasınız suanda ödemler nezaman bitiyor meme şeklini nekadar sürede alıyor vücut şişliğim geçmiyor karnım özellikle hep gergin korse üstten inanılmaz baskı yapıyor zaten bu ay sonuna kadar korsedeyim sonrasında sporcu sutyenine geçiyorum ben yarın ilk duşumu alabilicem sabunlamaktan korkma dedi doktor bana buz uygulaması vermedi ve masajda sana suanda uygun görmüyorum dediArkadaşlar merhaba cumartesi saat 11 de ameliyat oldum. 295 cc high profil motiva marka yuvarlak kas altı protez takıldı. Çok şükür ekstra bir ağrım olmadı gayet dayanılabilir ağrılar ama 7/24 sırt üstü yatmak ölümmhissettiğim şey sadece göğsümde kilolarca ağırlık var gibi, bu nedenle nefes alıp vermeler çok rahat olmuyor daha 2. Günüm olması nedeniyle de dikişlerim acıyor ama değecek sanırım hepsine ayrıca bu taktıkları medikal sütyen zırh gibi bir sıkıyor bir sıkıyor, keşke sporcu sütyeni kullandırsaydı doktorum. Ne zaman yan yatabildiniz acaba bu ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi banaa
Ben 2015de yaptırdım 5 sene oldu su an iyiyim pişman olmadım ama olumsuz taraflarını söylemek gerekirse sırt ağrılarımınartırdı 325 konuldu keske 275 filan yaptırsaydım diyorum zayıf baya kemik yapım güçsüz ayrıca benm izlerim geçmedi rengi koyulastı 2 kere dikildi üstelik ama belki benm derimle alakalıdır bilemiyorum bide meme ucunun etrafı hissiz çıkıntı yerleri hissediyorum ama etrafı pek hissedemiyorum bunuda cok sonra ewlenince farkettim
O izlere ayrı Bi operasyon lazım sanırım ben Baska amlyt olanlar gördüm izleri asla gözüme batmadı görünmğyordu benm izler koyuntenkli ve hafif açıldı 1 cm genişliğinde nerdeyse sizinki bide lolipop daha cok iz vardır kime yaptırdınız amlytıMerhaba ben doğum sonrası lolipop şekilde meme ameliyatı oldum.göğüs ucumu hissetmiyorum. 15 ay oldu ameliyat olalı.göğüs ucu izlerim normal iken 2 aydır genişledi ve belli olmaya başladı.sütyen takmadığumda t shirt üzerinden hafif kabarık duruyor izler. Ayrıca aşağı inen düz dikilin yaklaşık 1 parmak genişliğinde.berbat gözüküyor. Rahatsızlığım ağrım sancım yok.boyutları eşit. Ama estetik oldum güyaa hiç memnun değilim dikiş izlerim berbat gözüküyor.
Canim motiva dan memnun mjsun bende de motiva var corse taktilar ama bn bir gafletle yanlis yaptm dogru duzgn arastrmadan suan 1 yil oldu hala tas gbi degstiricem o yuzdn sen ucret olarak ne odedin suan piyasa nasil acaba dolar baya yukseldi ama degstirtmem lazmArkadaşlar merhaba cumartesi saat 11 de ameliyat oldum. 295 cc high profil motiva marka yuvarlak kas altı protez takıldı. Çok şükür ekstra bir ağrım olmadı gayet dayanılabilir ağrılar ama 7/24 sırt üstü yatmak ölümmhissettiğim şey sadece göğsümde kilolarca ağırlık var gibi, bu nedenle nefes alıp vermeler çok rahat olmuyor daha 2. Günüm olması nedeniyle de dikişlerim acıyor ama değecek sanırım hepsine ayrıca bu taktıkları medikal sütyen zırh gibi bir sıkıyor bir sıkıyor, keşke sporcu sütyeni kullandırsaydı doktorum. Ne zaman yan yatabildiniz acaba bu ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi banaa
Aa brnim şuan 5. Ayım yumuşaklığı beni çok tatmin ediyor hiç sert değill çok memnunum. Ben 11 e yaptırmıştımCanim motiva dan memnun mjsun bende de motiva var corse taktilar ama bn bir gafletle yanlis yaptm dogru duzgn arastrmadan suan 1 yil oldu hala tas gbi degstiricem o yuzdn sen ucret olarak ne odedin suan piyasa nasil acaba dolar baya yukseldi ama degstirtmem lazm
Ayy maşallahGeçmiş olsun canımm en iyisini yapmışsın bencedee. Meme ameliyatından memnun musun kaç cc takıldı ve kaç beden oldun? Yan yatabiliyor, ağır taşıyabiliyor musun? Benim 4. Günüm bugün hiç ağrım sızım yok. Kendim kalkıyorum kendim yatıyorum yemeğimi yiyor tuvalete gidebiliyorum. Kollarımı ne zaman omuz hizamdan yukarı kaldırabilirim, yeğenimi ne zaman kucağıma alabilirim çok merak ediyorum
Hatay da oldum ameliyatımı tam 6.5 ay oldu ve hala çok memnunum. Motiva marka çipli 295 cc yuvarlak high profile takıldı bana. Minyon 1.60 50 kilo birisiyim ve çok güzel oldu. Ben kas altı meme altı kesisi ile olmasına rağmen çok rahat ve acısız geçirdim sürecimi hatta beni o kadar rahat gördükten sonra gaza gelip ameliyat olan 2 arkadaşım daha varAyy maşallahdoktorun kim canım hangi ildesin ben korkuma Yusuf Yusuf olamıyorum , Marka cc biraz bilgi verirmisin
Canım süper ya keşke bende senin gibi olabilsem , çipli ne demek biraz anlatırmısınHatay da oldum ameliyatımı tam 6.5 ay oldu ve hala çok memnunum. Motiva marka çipli 295 cc yuvarlak high profile takıldı bana. Minyon 1.60 50 kilo birisiyim ve çok güzel oldu. Ben kas altı meme altı kesisi ile olmasına rağmen çok rahat ve acısız geçirdim sürecimi hatta beni o kadar rahat gördükten sonra gaza gelip ameliyat olan 2 arkadaşım daha varmalesef benim kadar şanslı değillerdi ağrıları oldu ama dayanılmayacak gibi olmadığını pişman olmadıklarını yine olsa yaptıracaklarını söylediler
Merhaba Ben de motiva sectim. Yillardir istiyodum ama digerleri icime sinmiyodu sonra tesadufen motiva implanti bulunca cok daha rahat hissettim Ben ergonomix dusunuyorum. Ameliyatim Ekimde olucakti yurtdisindayim Covidden dolayi Araliga erteledim ama gun gectikce korkmaya basladim. Ekimde cok daha cesaretliydim, forumda hastaliklari okuyunca bi korkuyorum sonra cesaretimi toplamaya calisiyorum. Insallah guzel olurlar ama motivanin instagram sayfasindan cikamiyorum cok guzel duruyolarHatay da oldum ameliyatımı tam 6.5 ay oldu ve hala çok memnunum. Motiva marka çipli 295 cc yuvarlak high profile takıldı bana. Minyon 1.60 50 kilo birisiyim ve çok güzel oldu. Ben kas altı meme altı kesisi ile olmasına rağmen çok rahat ve acısız geçirdim sürecimi hatta beni o kadar rahat gördükten sonra gaza gelip ameliyat olan 2 arkadaşım daha varmalesef benim kadar şanslı değillerdi ağrıları oldu ama dayanılmayacak gibi olmadığını pişman olmadıklarını yine olsa yaptıracaklarını söylediler
Hatay'da hangi Dr yaptı ameliyatınızı?Hatay da oldum ameliyatımı tam 6.5 ay oldu ve hala çok memnunum. Motiva marka çipli 295 cc yuvarlak high profile takıldı bana. Minyon 1.60 50 kilo birisiyim ve çok güzel oldu. Ben kas altı meme altı kesisi ile olmasına rağmen çok rahat ve acısız geçirdim sürecimi hatta beni o kadar rahat gördükten sonra gaza gelip ameliyat olan 2 arkadaşım daha varmalesef benim kadar şanslı değillerdi ağrıları oldu ama dayanılmayacak gibi olmadığını pişman olmadıklarını yine olsa yaptıracaklarını söylediler
Gecmis olsun oncesinde spor yapiyor muydunuz? Rahat gecirmeniz aci esiginden mi spordan mi kaynakli merak ettim.Bu kesilen kas sonra kendini tedavi ediyor mu ki ya kasin kesilmesi sonrasi oyle kalmasi korkutuyo beni, benim de kas alti olacak nasipse a bi de yemek yapabiliyor musunuz su an? Kol hareketlerinizi ordan anlicamAy çok sevindim senin adına neyse 5 haftaya az kalmış kavuşursun kızına en yakın zamandabenim kas kesilip kas altı yapıldı meme dokum da yok denecek kadar azdı ama çok şükür 4. Günüm olmasına rağmen bende hiç acı çekmiyorum. Bende de ameliyat korsesi var ama bel kısmından lastiği tam dikişlerime denk geliyor aşırı sıkıyorr cuma kontrolümde doktoruma sporcu sütyene geçsem olur mu diye sormayı düşünüyorum. Kaç gün sonra yan yattınız?
Sizin düşündüğünüz araştırdığınız bir Dr var mı?Hatay'da hangi Dr yaptı ameliyatınızı?
Evet. Dr Semra NergizSizin düşündüğünüz araştırdığınız bir Dr var mı?