Meme büyütme 2. Günüm

Cerenayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
202
343
26
Arkadaşlar merhaba cumartesi saat 11 de ameliyat oldum. 295 cc high profil motiva marka yuvarlak kas altı protez takıldı. Çok şükür ekstra bir ağrım olmadı gayet dayanılabilir ağrılar ama 7/24 sırt üstü yatmak ölümm hissettiğim şey sadece göğsümde kilolarca ağırlık var gibi, bu nedenle nefes alıp vermeler çok rahat olmuyor daha 2. Günüm olması nedeniyle de dikişlerim acıyor ama değecek sanırım hepsine ayrıca bu taktıkları medikal sütyen zırh gibi bir sıkıyor bir sıkıyor, keşke sporcu sütyeni kullandırsaydı doktorum. Ne zaman yan yatabildiniz acaba bu ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi banaa

Geçmiş olsun fakat bu salgında ameliyat nasıl oldunuz onu merak ettim bildiğim kadarıyla drlar ameliyatları durdurdu mesela benim drum yapmıcagıni söyledi salgın bitene kadar...sizin nasıl oldu?

Geçmiş olsun fakat bu salgında ameliyat nasıl oldunuz onu merak ettim bildiğim kadarıyla drlar ameliyatları durdurdu mesela benim drum yapmıcagıni söyledi salgın bitene kadar...sizin nasıl oldu?
Hatayda yaşıyorum toplam vaka sayısı 22 ve özel bir hastanede oldum süreklii dezenfekte ediliyordu ve hastane kapısında içeriye dezenfekte sıkmadan maske takmayan insanları almıyorlardı. Odalar sürekli kapı camlara kadar temizleniyor günde 3 defa çarşaf değiştiriliyordu. Açıkcası içim benimde biraz rahattı. Doktorum hiçbir problem olmayacağını söyledi hemen yapsa daha iyi bu karantina sürecinde evde iyileşeceğimi söyledi bende yaptırdım. Zaten hastane ile ilgili herhangi bir risk olsa kendisi de bu ameliyatı yapmazdı diye düşünüyorum

bazılarına bandaj veriyorlar emin olun o daha kötü
ben de sadece medikal sütyen kullandım
10 gün yatıp kalkarken ağlamıştım diye hatırlıyorum
15 günden sonra yan yatabilmiştim sanırım
eski mesajlarımda eminim detaylıca anlatmışımdır bir yerlerde ama şuan hatırlamıyorum
geçmiş olsun

Ay bende ilk bu durumda nasıl ameliyat olduğunuzu merak ettim ..çok cesursunuz önemli bir rahatsizliginiz oluşsa ortalık yogunlassa hastaneler başka hastlar için kostursa ..ben çok senaryocuyum galibaa
tebrik ederim ve geçmiş olsun

Çok Tez canlı bir insanım hemen olsun bitsin istedim aslında bir yandan da eşimi ikna etmişken araya zaman girsin istemedim fikrini falan değiştirir

Bnde 19 mart günü hem meme hemde burun estetiği aynı anda oldum. Bu salgında doktorum banada güvence verdi ve çok skür yarın tam bir ay oluyor bir skinti çıkmadı. Bnce hastane ve doktorunuza güvendikten sonra bir skinti olmaz

İki estetiği aynı anda düşünen arkadaşlar varsa eğer kesinlikle öneriyorum. Tek seferde hepsi hallolmuş oluyor. İyileşme süreci daha kısa. Her acıdan avantajlı.

İki estetiği aynı anda düşünen arkadaşlar varsa eğer kesinlikle öneriyorum. Tek seferde hepsi hallolmuş oluyor. İyileşme süreci daha kısa. Her acıdan avantajlı.
Geçmiş olsun canımm en iyisini yapmışsın bencedee. Meme ameliyatından memnun musun kaç cc takıldı ve kaç beden oldun? Yan yatabiliyor, ağır taşıyabiliyor musun? Benim 4. Günüm bugün hiç ağrım sızım yok. Kendim kalkıyorum kendim yatıyorum yemeğimi yiyor tuvalete gidebiliyorum. Kollarımı ne zaman omuz hizamdan yukarı kaldırabilirim, yeğenimi ne zaman kucağıma alabilirim çok merak ediyorum

Teşekkür ediyorum canm sanada cook geçmiş olsun. Benm emzirmeden sonra memelerim çok deforme olmuştu resmen içi boşalmıştı. Meme dokum olduğu için kas zarı altı oldum 400cc motiva marka protez kullandı doktorum. Yan yatabiliyorum hicbir skinti yok. 5hafta ağır kaldırmamak gerekiyor 2.5 yaşında kzim var daha kucağımda taşımadım. Ameliyattan ciktigimdan beri pek ağrım sızım olmadı benmde. Benimki kas zarı altı olduğu için kollarımı rahatca kaldırabiliyorum hic kol ağrısı çekmedim. Şuan kaç beden olduğumu bilmiyorum ama ödemlerim baya geçti şuanki görüntü baya iyi bn zaten büyük istemiştim hala korse kullanıyorum başka sütyen denemedim malum salgından dolayı alışverişe de cikamadim

Yalnız benm ameliyatimdan sonra bir aksilik yaşandı. Sağ memem diren olduğu halde içeriden kanama yaptı ve o kadar çok şişti ki memem sırtıma kadar şişti diyebilirim. Bir gün sonra tekrar operasyon geçirdim sağ memeyi açıp icerideki kan pıhtılarını boşaltılıp tekrar kapattı doktorum ve direnler 5 gün sağ mememde kaldi. O sureç baya sıkıntılı geçti ama nadir olan bir durummuş bana denk geldi. Doktorum bile böyle bir durumla en son asistanlık zamanında karsilasmiş

Yarindan sonra daha rahat edersin.

Ay çok sevindim senin adına neyse 5 haftaya az kalmış kavuşursun kızına en yakın zamanda benim kas kesilip kas altı yapıldı meme dokum da yok denecek kadar azdı ama çok şükür 4. Günüm olmasına rağmen bende hiç acı çekmiyorum. Bende de ameliyat korsesi var ama bel kısmından lastiği tam dikişlerime denk geliyor aşırı sıkıyorr cuma kontrolümde doktoruma sporcu sütyene geçsem olur mu diye sormayı düşünüyorum. Kaç gün sonra yan yattınız?

Yaklaşık bir hafta sonra yatmaya başladım. Zaman çabuk geçiyor benm 4 hafta oldu sanki dün gbi. Inşallah seninde çabucak geçecek. Zamamla daha da rahatlayacaksın. Beni şuan hic engellemiyor hatta unutuyorum bile bazen

benimde olali 2 ay oldu hala göğüs ucu hassasiyetim var ve cok rahatsizim

Mrb hangi doktor nerde oldunuz bende düşünüyorum bide fiyat bilgisi biraz verirmsnz

Mrb hangi doktor nerde oldunuz bende düşünüyorum bide fiyat bilgisi biraz verirmsnz
Merhaba ben samsun medicana hastanesinde plastik cerrah nazlı tosuna oldum ameliyatımi. Kendisi çok ilgili ve başarılı bir doktor. Samsunda olacak olan arkadaşlara sadece gidip bi görüşmelerini tavsiye ederim zaten sonrasında ne demek istediğimi anlayacaklar. Iki ameliyatı 23bin liraya oldum. Meme 15bin burun 8bin lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…