Merhaba benmde ilk haftalarda göğs ucum aşiri hassaslasmiştı şuan bile oyle ama ilk zamanlardaki gibi degil. Ben hindistan cevizi yağı sürüyordum uçlarına iyi gelmişti deneyebilirsiniz.benimde olali 2 ay oldu hala göğüs ucu hassasiyetim var ve cok rahatsizim
Merhabalar tavsiyeniz icin tesekkur ederim.sizin ne kadar oldu ameliyat olali?Merhaba benmde ilk haftalarda göğs ucum aşiri hassaslasmiştı şuan bile oyle ama ilk zamanlardaki gibi degil. Ben hindistan cevizi yağı sürüyordum uçlarına iyi gelmişti deneyebilirsiniz.
Bendede cok can sikici bi hal almisti hatta gogus uclarimin acisi gogsumun icinde yumru hissi yapiyordu.ama zamanla yavas yavas azaliyor.suanda aci hissim var ama ilk zamanlardaki gbi degil.biraz azaldiBugün 10.günüm geçmedi ve sanki gittikçe artıyor gibi
Bugün tam 5 hafta oldu çok şükür.Merhabalar tavsiyeniz icin tesekkur ederim.sizin ne kadar oldu ameliyat olali?
Ne durumdasınız peki şuan? Ödem, hassasiyet yüzmüstü yatma falan. Analtır mısınız biraz benim de 2 hafta olacakBugün tam 5 hafta oldu çok şükür.
Ödemlerim bnce büyük oranda geçti çok yumuşadığını söyleyemem ama iyi durumdalar. Yan çok rahat yatıyorum ama yüzüstü hiç yatmadım. Zaten silikondan önce de bn hic yüzüstü yatmazdım. His kaybım yok. Göğüs ucu hassasiyetim ilk başlarda coktu ama o da çok çok azaldı. Ben hergün hindistancevizi yağı sürmüştüm uçlarına sanırım onun etkisi oldu.Ne durumdasınız peki şuan? Ödem, hassasiyet yüzmüstü yatma falan. Analtır mısınız biraz benim de 2 hafta olacak
MerhabalarAy çok sevindim senin adına neyse 5 haftaya az kalmış kavuşursun kızına en yakın zamandabenim kas kesilip kas altı yapıldı meme dokum da yok denecek kadar azdı ama çok şükür 4. Günüm olmasına rağmen bende hiç acı çekmiyorum. Bende de ameliyat korsesi var ama bel kısmından lastiği tam dikişlerime denk geliyor aşırı sıkıyorr cuma kontrolümde doktoruma sporcu sütyene geçsem olur mu diye sormayı düşünüyorum. Kaç gün sonra yan yattınız?
2 3 güne geçecektir. Gazlı bezle kapatmıştım ben dikiş yerlerimi doktorumun tavsiyesiyleMerhabalar
Benimde 3. Gunum sutyen dikis yerime denk geliyor. Cok canim acitiyoe. Siz ne yaptiniz?
bir tek senaryocu siz degilsiniz.Ay bende ilk bu durumda nasıl ameliyat olduğunuzu merak ettim ..çok cesursunuzönemli bir rahatsizliginiz oluşsa ortalık yogunlassa hastaneler başka hastlar için kostursa ..ben çok senaryocuyum galibaa
tebrik ederim ve geçmiş olsun
Adana riskli bölgeydi tabii.. Bizim bölgemizde şuan sokağa çıkma yasağı dahi kalktı çok şükürbir tek senaryocu siz degilsiniz.
bende ayin 17 de olacaktim ama bu virus olayi beni epeyce korkuttu. ve sonrasini dusunmeye basladim ya 15 gun ya da bir ay sonra tekrar ameliyat olmam gerekirse ve hastanelerde viruslu hastalar cogalirsa diye iptsl ettim. hem de ameliyatima saatler kala. doktorum da biraz sinirlendi tabi ☹ bende adana da ozel bir hastanede olacaktim. haatta kan vermeye gittigim gun hastanenin aciline corona supheli hasta gelmisti.
Merhaba geçmiş olsun tekrardan. Size samimi gelemeyebilir fakat ben kas altı oldum ve hiçbir şekilde ilk günümden bu yana acı çekmedim. Neden yalan söyleyeyim ki? Evet kısıtlandım, saçımı bir iki gün toplayamadım ellerimi havaya kaldıramadım, dediğiniz gibi göğüse taş bağlamış hissi yaşadım. Ama acı ağrı yaşamadım. Kimden saklayacağız ki ağrılı olsa tabiki ağrılıydı derdimTuvalete dahi annem yardımıyla gittim ama 4. Gün itibariyle işlerimi kendim görmeye basladim. Saçlarımı 7. Günde topladim ancak çok yukardan değil. Kollarımı kaldirdigimda koltuk altımda ağrı oluyor çünkü ve biraz da korkuyorum sanırım. Zamanla hareketler de kendiliğinden yapılıyor ağrı hafifleyince o yüzden çok da zorlamak istemiyorum. Sütyen takıldığında baskı yapıyor doğal olarak ağrısı oluyor ama kısa bir süre sonra diğer ağrı gibi ayırt edemiyorsunuz. Ben çok kaşınıyorum böyle tatlı tatlı evde selam veren herkes borçlu çıkıyor bu sırtımı kaşısına diye kedi gibi dolanıyorum. :)
gecmiş olsun kac liaraya oldunuz ameliyatı rica etsem fiyat veririmisiniz bende olucam da.Teşekkür ediyorum canmsanada cook geçmiş olsun. Benm emzirmeden sonra memelerim çok deforme olmuştu resmen içi boşalmıştı. Meme dokum olduğu için kas zarı altı oldum 400cc motiva marka protez kullandı doktorum. Yan yatabiliyorum hicbir skinti yok. 5hafta ağır kaldırmamak gerekiyor 2.5 yaşında kzim var daha kucağımda taşımadım. Ameliyattan ciktigimdan beri pek ağrım sızım olmadı benmde. Benimki kas zarı altı olduğu için kollarımı rahatca kaldırabiliyorum hic kol ağrısı çekmedim. Şuan kaç beden olduğumu bilmiyorum ama ödemlerim baya geçti şuanki görüntü baya iyi bn zaten büyük istemiştim hala korse kullanıyorum başka sütyen denemedim malum salgından dolayı alışverişe de cikamadim
Göğüs dokunuz var mıydı peki est. insanlar yalancı anlamında yazmadım. Ben ameliyata girmeden önce beni o kadar korkuttular ki bayilcaktim. Ameliyattan sonra dayanamayacak ağrım olmadi belirttim zaten sadece bazı yorumlar çok fazla ya da az hisli geliyor anlatabildim mi bilmiyorumMerhaba geçmiş olsun tekrardan. Size samimi gelemeyebilir fakat ben kas altı oldum ve hiçbir şekilde ilk günümden bu yana acı çekmedim. Neden yalan söyleyeyim ki? Evet kısıtlandım, saçımı bir iki gün toplayamadım ellerimi havaya kaldıramadım, dediğiniz gibi göğüse taş bağlamış hissi yaşadım. Ama acı ağrı yaşamadım. Kimden saklayacağız ki ağrılı olsa tabiki ağrılıydı derdim
Açıkcası yok denecek kadar azdı 13 14 yaşındaki bir kızın göğüsleri gibiydi. Beni de çok korkutmuşlardı. Sırf ameliyat somrası süreç korlumdan dolayı 1 yıldır erteleyip duruyordum, sonra ne olacaksa olsun artık yaptırıcam dedim ve ertesi günü hastaneye gittimGöğüs dokunuz var mıydı peki est. insanlar yalancı anlamında yazmadım. Ben ameliyata girmeden önce beni o kadar korkuttular ki bayilcaktim. Ameliyattan sonra dayanamayacak ağrım olmadi belirttim zaten sadece bazı yorumlar çok fazla ya da az hisli geliyor anlatabildim mi bilmiyorum
Ben de öyle hâlâ kollarımı dümdüz kaldıramıyorum ama aynaya baktıkça oh ne diyorum tamamlanmis hissediyorum isteyen imkanı olan herkes yaptırır umarımAçıkcası yok denecek kadar azdı 13 14 yaşındaki bir kızın göğüsleri gibiydi. Beni de çok korkutmuşlardı. Sırf ameliyat somrası süreç korlumdan dolayı 1 yıldır erteleyip duruyordum, sonra ne olacaksa olsun artık yaptırıcam dedim ve ertesi günü hastaneye gittimşuan iyi kiiii diyorum yaptırmışım korkacak hiçbir şey yokmuş