Meme büyütme 2. Günüm

benimde olali 2 ay oldu hala göğüs ucu hassasiyetim var ve cok rahatsizim
Merhaba benmde ilk haftalarda göğs ucum aşiri hassaslasmiştı şuan bile oyle ama ilk zamanlardaki gibi degil. Ben hindistan cevizi yağı sürüyordum uçlarına iyi gelmişti deneyebilirsiniz.

Merhaba benmde ilk haftalarda göğs ucum aşiri hassaslasmiştı şuan bile oyle ama ilk zamanlardaki gibi degil. Ben hindistan cevizi yağı sürüyordum uçlarına iyi gelmişti deneyebilirsiniz.
Merhabalar tavsiyeniz icin tesekkur ederim.sizin ne kadar oldu ameliyat olali?

Bugün 10.günüm geçmedi ve sanki gittikçe artıyor gibi
Bendede cok can sikici bi hal almisti hatta gogus uclarimin acisi gogsumun icinde yumru hissi yapiyordu.ama zamanla yavas yavas azaliyor.suanda aci hissim var ama ilk zamanlardaki gbi degil.biraz azaldi

Ne durumdasınız peki şuan? Ödem, hassasiyet yüzmüstü yatma falan. Analtır mısınız biraz benim de 2 hafta olacak
Ödemlerim bnce büyük oranda geçti çok yumuşadığını söyleyemem ama iyi durumdalar. Yan çok rahat yatıyorum ama yüzüstü hiç yatmadım. Zaten silikondan önce de bn hic yüzüstü yatmazdım. His kaybım yok. Göğüs ucu hassasiyetim ilk başlarda coktu ama o da çok çok azaldı. Ben hergün hindistancevizi yağı sürmüştüm uçlarına sanırım onun etkisi oldu.

Merhaba bende devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama güvenmeli miyim bilmiyorum bir de fiyatı ne kadardır acaba?

Merhabalar
Benimde 3. Gunum sutyen dikis yerime denk geliyor. Cok canim acitiyoe. Siz ne yaptiniz?

Ben 1 hafta önce oldum sağ meme aşırı şiş gergin ve dikiş yerimden akıntı var doktoruma gittim seroma dedi enjektörle boşalttı ama hala akıntım geliyor hergün başına gelen oldu mu ne yapmalıyım başka doktora mı görünsem

bir tek senaryocu siz degilsiniz.
bende ayin 17 de olacaktim ama bu virus olayi beni epeyce korkuttu. ve sonrasini dusunmeye basladim ya 15 gun ya da bir ay sonra tekrar ameliyat olmam gerekirse ve hastanelerde viruslu hastalar cogalirsa diye iptsl ettim. hem de ameliyatima saatler kala. doktorum da biraz sinirlendi tabi ☹ bende adana da ozel bir hastanede olacaktim. haatta kan vermeye gittigim gun hastanenin aciline corona supheli hasta gelmisti.

Adana riskli bölgeydi tabii.. Bizim bölgemizde şuan sokağa çıkma yasağı dahi kalktı çok şükür (hatay)

Arkadaşlar merhaba, meme büyütme ameliyatı olmak isteyenler için yaşadığım tecrübeyi her şeyiyle paylaşmak istedim. Öncelikle ağrı kişiseldir herkeste farklıdır evet ama kas altına konan silikonun ağrısının da olmadığını söyleyenler bana pek samimi gelmiyorlar bu benim görüşüm.1.72 boyunda 53 kiloyum ve doktorum hiç göğüs dokumun olmadığını söyledi uzun zamandir istiyordum ve güzel bir hastanede bu süreçten de faydalanıp aradan çıkarmak istedim iyi ki de olmuşum. 425 cc takıldı bana. Ameliyata giderken cok panikledim çünkü bir gün öncesinde kadınlar kulübünde yaptıranların yorumunu okumuştum ve inanılmaz korkuyordum. Sedyede zangir zangir titreyen bacaklarımı görünce hemen bir sakinleştirici yaptılar ve missss:) ameliyattan çıktıktan sonra 2 saat kadar odada uyumuşum uyandığımda pek kendimde değildim yani gözünüz hemen meme aramıyor bence kendime geldikçe yukardan bakmaya çalıştım ama pek de anlayamadim. Ağrı kesicilerden ve anesteziden dolayı ilk gün ağrım olmadi ancak gecesinde yüksek dozdaki ağrı kesici bile etki etmedi ve birazcık ağladım. Drenler de acitiyordu çünkü ama ben hep ağrı meditasyonu ve hastanedeki küçük hasta çocukları düşünüp bunun zevk için olduğunu ağrıların geçici olduğunu düşündüm ve psikolojik olarak kendimi rahatlattim. Olacaklara da öneririm. Ertesi gün eve geldik ağrı yine oldu tabii ki, göğsünüze taş oturmuş gibi hissediyorsunuz ve dikiş yerlerinden sıcak bir sızlama oluyor ve arada koltuk altından göğüslere bir zonklama oluyor ayy diye bağırıyordum. Benim astimim var sigara dumanında kaldığım için biraz bu süreçte nefes almam çok zor oldu ama bol bol su içerek onun da üstesinden geldim. öksürmek ve hapşırmak tam bir işkence, sanki şey gibi hissettim dikişlerim patlayacak:) sırtımda dört tane yastıkla hafif dik yani oturma pozisyonunda uyuyorum. Ben de yan yatmayı özledim. Sırtınızda ve omzunuzda ağrı oluyor. Market dönüşü ağır poşetleri yürüyerek eve tasimis gibi bir ağrı omuzlarınizdaki. Ben düz yatamıyodum dün gece düz yattım ancak pişmanım çünkü çok gerildi sanırım sabah ağrıyla uyandim yürüyerek kendime geldim bence vücudunuz hareket konusunda en iyi doktorunuz. Ölüp bitenler var bu ameliyatı olup ama ben o kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Evet zor kolay değil ama biraz da hasta psikolojisinden çıkıp kendinizi iyiyim diye telkin etmeniz gerek diye düşünüyorum.

Tuvalete dahi annem yardımıyla gittim ama 4. Gün itibariyle işlerimi kendim görmeye basladim. Saçlarımı 7. Günde topladim ancak çok yukardan değil. Kollarımı kaldirdigimda koltuk altımda ağrı oluyor çünkü ve biraz da korkuyorum sanırım. Zamanla hareketler de kendiliğinden yapılıyor ağrı hafifleyince o yüzden çok da zorlamak istemiyorum. Sütyen takıldığında baskı yapıyor doğal olarak ağrısı oluyor ama kısa bir süre sonra diğer ağrı gibi ayırt edemiyorsunuz. Ben çok kaşınıyorum böyle tatlı tatlı evde selam veren herkes borçlu çıkıyor bu sırtımı kaşısına diye kedi gibi dolanıyorum. :)

Merhaba geçmiş olsun tekrardan. Size samimi gelemeyebilir fakat ben kas altı oldum ve hiçbir şekilde ilk günümden bu yana acı çekmedim. Neden yalan söyleyeyim ki? Evet kısıtlandım, saçımı bir iki gün toplayamadım ellerimi havaya kaldıramadım, dediğiniz gibi göğüse taş bağlamış hissi yaşadım. Ama acı ağrı yaşamadım. Kimden saklayacağız ki ağrılı olsa tabiki ağrılıydı derdim

gecmiş olsun kac liaraya oldunuz ameliyatı rica etsem fiyat veririmisiniz bende olucam da.

Göğüs dokunuz var mıydı peki est. insanlar yalancı anlamında yazmadım. Ben ameliyata girmeden önce beni o kadar korkuttular ki bayilcaktim. Ameliyattan sonra dayanamayacak ağrım olmadi belirttim zaten sadece bazı yorumlar çok fazla ya da az hisli geliyor anlatabildim mi bilmiyorum

Açıkcası yok denecek kadar azdı 13 14 yaşındaki bir kızın göğüsleri gibiydi. Beni de çok korkutmuşlardı. Sırf ameliyat somrası süreç korlumdan dolayı 1 yıldır erteleyip duruyordum, sonra ne olacaksa olsun artık yaptırıcam dedim ve ertesi günü hastaneye gittim şuan iyi kiiii diyorum yaptırmışım korkacak hiçbir şey yokmuş

Ben de öyle hâlâ kollarımı dümdüz kaldıramıyorum ama aynaya baktıkça oh ne diyorum tamamlanmis hissediyorum isteyen imkanı olan herkes yaptırır umarım siz masaj yaptınız mı yaptiysaniz da kaçıncı günden sonra yaptınız

3. Hafta kontrolümde doktorum muayene etti ve sanki üzerinden 2 ay grçmiş gibi oturmuş, yumuşamış zaten masaja hiç gerek yok senin için boşver yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…