Meme büyütme 2. Günüm

3. Hafta kontrolümde doktorum muayene etti ve sanki üzerinden 2 ay grçmiş gibi oturmuş, yumuşamış zaten masaja hiç gerek yok senin için boşver yapma dedi 😂
canım gecmiş olsun hangi şehirde kimse ve kac liraya yaptırdın ameliyatını

cok akıllılık etmişsin arkdaşım bide ben eşimi ikna etsem

Merhaba ben samsun medicana hastanesinde plastik cerrah nazlı tosuna oldum ameliyatımi. Kendisi çok ilgili ve başarılı bir doktor. Samsunda olacak olan arkadaşlara sadece gidip bi görüşmelerini tavsiye ederim zaten sonrasında ne demek istediğimi anlayacaklar. Iki ameliyatı 23bin liraya oldum. Meme 15bin burun 8bin lira.
canım gecmiş olsun burunla mem ameliyatını aynı günmü oldun

Çok teşekkür ederim 😗 evet aynı gün aynı anda oldum kombine estetik ameliyat. Olmayı düşünüyorsan tavsiye ederim ikisi bir anda halloluyor iyiki olmuşum diyorum
senin adına cok sevindim güle güle kullan... inşallah ben daha eşime söyleyemedim maddi durumda cok zengin deyiliz ne yaparım bilmem ama gögüs estigi yağtırmam şart.

senin adına cok sevindim güle güle kullan... inşallah ben daha eşime söyleyemedim maddi durumda cok zengin deyiliz ne yaparım bilmem ama gögüs estigi yağtırmam şart.
Benimde eşim başta hic istemedi ama ben güzellikle ikna ettim. Bnm için çok önemli olduğunu anlattım ona. Smdi ikimizde iyiki yaptırmışım diyoruz. Gerçekten de ben kendim için yaptırdım cnkü emzirmeden sonra memelerim bitik haldeydi 27 ay emdi benm kizim. Maddi olarak biraz külfetli evet ama devlet hastanelerine gidebilirsin. Fiyat hakkında bir bilgim yok ama daha uygun gelir diye düşünüyorum.

yaşınız kac ikisini aynı anda iyi cesaret maşallah
Ben 30 yaşımdayım canm. İkisini aynı anda olmamı doktorum tavsiye etti. Daha oncesinde bu iki ameliyatin birlikte yapılabileceğinden bile haberim yoktu. Ben doktoruma güvendim iyiki diyorum guvenmişim iyiki onu seçmişim.

Merhabalar ben cuma 11 de ameliyat oldum. 350 cc mentor high profil takıldı cuma ameliyattan cıktım ve aa bu muydu dedim gezdim kafeye indim falan ama şuan cok agrımr vr direnlerr salı cıkacak hala koyu renk

rica etsem
Ben 30 yaşımdayım canm. İkisini aynı anda olmamı doktorum tavsiye etti. Daha oncesinde bu iki ameliyatin birlikte yapılabileceğinden bile haberim yoktu. Ben doktoruma güvendim iyiki diyorum guvenmişim iyiki onu seçmişim.
ben 46 yaşındayım haliyle gencsin acıya dayanırsın onun için sordum bende cok istiyorum meme estetigi ve karın germe ama eşime söyleyemedim bile ev aldık onun kredisini ödüyoruz bide estetik nerden cıktı der bana bi akıl ver ne yapayım bide diyorumki kredi cekeyim gizli yaptırayım :)

Merhabalar ben cuma 11 de ameliyat oldum. 350 cc mentor high profil takıldı cuma ameliyattan cıktım ve aa bu muydu dedim gezdim kafeye indim falan ama şuan cok agrımr vr direnlerr salı cıkacak hala koyu renk
canım cok gecmiş olsun darısı bana nerde kimse oldunuz ücret bilgisi rica etsem

Benimde eşim başta hic istemedi ama ben güzellikle ikna ettim. Bnm için çok önemli olduğunu anlattım ona. Smdi ikimizde iyiki yaptırmışım diyoruz. Gerçekten de ben kendim için yaptırdım cnkü emzirmeden sonra memelerim bitik haldeydi 27 ay emdi benm kizim. Maddi olarak biraz külfetli evet ama devlet hastanelerine gidebilirsin. Fiyat hakkında bir bilgim yok ama daha uygun gelir diye düşünüyorum.
evet devleti araştırıyorum bakalım en azından biraz uygun olur

bi arkadaşım diyorki memem de kist var onu temziletecegim de yaptır estetik diyor :) ama cok vicdanım el vermedi onada

iyi yapmışınız ee sonuc ne oldu oldunuzmu ameliyat şimdi nasılsınız nezman oldunuz
Ben 2015de yaptırdım 5 sene oldu su an iyiyim pişman olmadım ama olumsuz taraflarını söylemek gerekirse sırt ağrılarımınartırdı 325 konuldu keske 275 filan yaptırsaydım diyorum zayıf baya kemik yapım güçsüz ayrıca benm izlerim geçmedi rengi koyulastı 2 kere dikildi üstelik ama belki benm derimle alakalıdır bilemiyorum bide meme ucunun etrafı hissiz çıkıntı yerleri hissediyorum ama etrafı pek hissedemiyorum bunuda cok sonra ewlenince farkettim

Arkadaşlar merhaba cumartesi saat 11 de ameliyat oldum. 295 cc high profil motiva marka yuvarlak kas altı protez takıldı. Çok şükür ekstra bir ağrım olmadı gayet dayanılabilir ağrılar ama 7/24 sırt üstü yatmak ölümm :kızgın: hissettiğim şey sadece göğsümde kilolarca ağırlık var gibi, bu nedenle nefes alıp vermeler çok rahat olmuyor daha 2. Günüm olması nedeniyle de dikişlerim acıyor ama değecek sanırım hepsine :KK31:ayrıca bu taktıkları medikal sütyen zırh gibi bir sıkıyor bir sıkıyor, keşke sporcu sütyeni kullandırsaydı doktorum. Ne zaman yan yatabildiniz acaba bu ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi banaa :KK39:
ameliyat öncesi covid-19 testi yapıldı mj

X