meme ameliyatım

Kader arkadaşlarım mrb :)

Bende ameliyat olmak istiyorum ancak doktor konusunda fikirlerinizi almak isterim . Ayrıca fiyatta çok önemli tabi. Ameliyat olan arkadaşlarım doktor ismi ve fiyat bilgisini verebilirler mi ? özelden de olabilir :) ben 25 msjı doldurmadığım için özel msj atamıyorumda

Selam kizlar,

Hepiniz istanbul'da misiniz, bu islemi Ankara'da yaptiran var mi, tavsiye edeceginzi biri var mi?

Bir de gogusleriniz ne kadar kucuk, cup olculeriniz nedir mesela? Kendim buyuk muyum, kucuk muyum merak ettim

''nergisgvn '' arkadaşım bana özelden bilgi verebilir misin acaba . Bende ameliyat olmak istiyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var :18:

Selamlar ameliyatta protez kas altına koyulacaksa seyehat biraz zor olabilir,kas üstü kasın zarının altına konulacaksa bir hafta içinde seyehat etmesinde sakınca olmuyormuş.südyeni doktorlar getiriyor veya size söylüyolar siz alıyorsunuz.İz içinde doktorun önerisi önemli.Bence yuvarlak model daha doğal mentor marka protez.Banada mentor yuvarlak protez kasın zarının altına takıldı,çok rahat atlattım süreci.bence siz rahat olun ameliyatın yapılacağı hastahane de hemşireler size yardımcı olurlar.

merhaba benim doktorum Fatih Peker bir görüş istersen.Bnde özel mesaj atamıyorum yeni üyeyim.Ameliyatım ve sonrası çok rahat geçti. Çok memnunum memişlerimden,bu yaz dolgulu bikiniler kullanmıcam çantamda artık bikini taşımak zorunda kalmıcam.Süper bişeyyyy.

inan bu duyguyu bende tatmak istiyorum :)

O dolgulu bikinilerden bıktım artık ... Canım benim için fiyatta önemli , onu burdan yazabilir misin acaba ? bazi doktorlar sadece muayene olduktan sonra fiyat veriyorlar yüksek bi fiyata yaptırdıysan eğer boşu boşuna gitmek istemem

Çok teşekkür ederim bilgiler için... ve geçmiş olsun ne güzel halletmişsiniz ameliyat sürecini...
Protezin nereye konulacağı ameliyat öncesi son kontrolde ortaya çıkacak. Umarım seyahatine engel olmaz.
Sütyeni belirttiğiniz gibi doktor ayarlıyormuş zaten... Dr söyledi protezler üretici firmadan zaten sütyeni ile birlikte geliyormuş... Ayrıca alınması ve ücret ödenmesi gibi bir durum yokmuş. Oysa ki ben forumlarda alındığını okumuştum :)

Bir sürü başlık okudum ve evet mentor, yuvarlak, high profile de olabilir en iyisi deniliyor. Doktor ile iletişimde olan benim. Kullanacağı marka oymuş...

Cc kısmı bir tek muallak... Senelerce dolgulu sütyen sıkıntısı, deniz sonrası çaktırmadan suyunu sıkma derdi ile uğraşmış olduğundan ya küçük olursa derdiyle büyük olsun diyor... Doğal olsun da kaç olursa olsun diyemiyor... Evet doğal tercih mutlaka ama 85 b civarı istiyor.

Bakalım eğer doku yapısı izin verirse bu durumda ona göre ayarlanacaktır.

Ameliyat günü aslında en kolayı... Öncesinde zaman varken ne oluyor ne olacak diye bakmak daha zorluymuş... Umarım sizin kadar kolay atlatır süreci...

Herkesin gönlünden geçirdiği sonuçları almasını dilerim... Sevgiler

nergisgvn , cicişlerini nekadara yaptırdın çok merak ediyorum :)

Mutlu sonmu yoksa nasıl son desem bilmiyorum ..akşam üstü 17:00 ameliyat oldum.sırt üstu yatmaktam sirtim kopuyor..Nezaman yan yaticam..sanki üstüme beton döktüler..morale ihtiyacım var...kalkıp oturmalimiyim..yurumelimiyim...

sen hangi doktora olucan bursada mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…