Selam kizlar,
Hepiniz istanbul'da misiniz, bu islemi Ankara'da yaptiran var mi, tavsiye edeceginzi biri var mi?
Bir de gogusleriniz ne kadar kucuk, cup olculeriniz nedir mesela? Kendim buyuk muyum, kucuk muyum merak ettim
Herkese Merhaba :92: Yardımınıza, yönlendirmelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var...
Ama öncelikle gami35 geçmiş olsun ve tebrikler, umarım hayal ettiğiniz kadar iyi olmuştur... Şimdi bu sayfada gördüm yeni operasyon olduğunuzu..
Uzun süredir KK forumdayım ama tüp bebek başlığında... Herkesin öncelikleri farklı olunca o başlığa gidiyor doğal olarak
En yakın arkadaşım nihayet meme büyütme ameliyatına kararını verdi. Geç kalınmış kararını acele verdi bana göre o da ayrı...
Çünkü şu anda 1 yıl süreyle yurtdışında kalacak. 1 haftalık boşluğu var gitmeden önce konuştuğu ve tarihini ayarladığı üzere bu 1 hafta içinde ameliyat olup tekrar geriye dönecek... Bu kadar sürenin buradan okuduklarıma göre yetmeyeceğini söylesem de doktoru sorun olmayacağını söylemiş.
Bilgilenmek için bir çok mesajı okudum... En önemlisinin meme dokusuna bağlı olarak cc'si, ameliyatın yeri, protezin markası olduğunu düşünüyorum? Operasyon süresince refakatçisi ben olacağım ve bu konuyla ilgili hiçbir detayı bilmiyorum.
1.65 boyunda, 59 kg, beyaz tenli, geniş omuzlu, 70-75 beden sütyen kullanıyor... Büyümesini ancak kesinlikle doğala yakın durmasını istiyor...
Herkesten rica ederim, önerileriniz varsa çok sevinirim:
Nasıl bir şey istediğine dair resimlerin çıktılarını alıp götüreceğiz :)
-Protez markası? Mentor, .....................
-Damla, yuvarlak model?
-CC önerileri (benzer vücut ölçülerine göre?)
-Kas altı - kas üstü (sanırım bu meme dokusuna göre karar veriliyor?)
-Kesi yeri meme altı? meme başı? koltuk altı? (genelde meme altı tercih edilmiş sanırım)
-Yara izi için iz önleyici krem önerileri?
-Medikal sütyen önerileri?
-Dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğünüz diğer detaylar?
Herhangi alerjisi yok, antibiyotik veya asprin kullanmıyor, en az 6 saatlik açlık durumu yaratılacak.
Özel hastanede olacağı için hastane için özel bir hazırlığı gerekmiyor sanırım. Sadece kollarını kaldırmaması için önden açılabilen kıyafet, üşümeye karşı şal yeterli olacaktır sanırım?
Şimdiden çok teşekkürler, ben de onun kadar heyecanlıyım...
Ameliyat olan veya olmak üzere gün sayan herkese sıhhatli günler ve hayal ettiğiniz güzelliklerin gerçek olmasını dilerim, sevgiler
Kader arkadaşlarım mrb :)
Bende ameliyat olmak istiyorum ancak doktor konusunda fikirlerinizi almak isterim . Ayrıca fiyatta çok önemli tabi. Ameliyat olan arkadaşlarım doktor ismi ve fiyat bilgisini verebilirler mi ? özelden de olabilir :) ben 25 msjı doldurmadığım için özel msj atamıyorumda
Selamlar ameliyatta protez kas altına koyulacaksa seyehat biraz zor olabilir,kas üstü kasın zarının altına konulacaksa bir hafta içinde seyehat etmesinde sakınca olmuyormuş.südyeni doktorlar getiriyor veya size söylüyolar siz alıyorsunuz.İz içinde doktorun önerisi önemli.Bence yuvarlak model daha doğal mentor marka protez.Banada mentor yuvarlak protez kasın zarının altına takıldı,çok rahat atlattım süreci.bence siz rahat olun ameliyatın yapılacağı hastahane de hemşireler size yardımcı olurlar.
Sevcan0286 özelden nasıl Msj yatabiliyoruz bilmiyorum bende yeniyim
Benim olmuştur 25 Msj ama nasıl nerdenatiliyor
Selamlar ameliyatta protez kas altına koyulacaksa seyehat biraz zor olabilir,kas üstü kasın zarının altına konulacaksa bir hafta içinde seyehat etmesinde sakınca olmuyormuş.südyeni doktorlar getiriyor veya size söylüyolar siz alıyorsunuz.İz içinde doktorun önerisi önemli.Bence yuvarlak model daha doğal mentor marka protez.Banada mentor yuvarlak protez kasın zarının altına takıldı,çok rahat atlattım süreci.bence siz rahat olun ameliyatın yapılacağı hastahane de hemşireler size yardımcı olurlar.
nergisgvn , cicişlerini nekadara yaptırdın çok merak ediyorum :)[
buradan nekadar doğruki fiyat vermemiz;6000 tl
Bir şey daha..meme ucundan yapılacak kesinin avantaj ve dezavantajlarini bilen...varmi
size de çok geçmiş olsun. bende ameliyat için ay sayıyorum, bir an önce olsun da bitsin ne güzel.
benim de göğüs dokum biraz var, doktor bana da orta pro. 300 cc önerdi. kas zarı üstüne koyacak. aynı senin gibi..
o yüzden sormak istiyorum, göğüs ölçünüz, kaçtı önceden? sonra kaç oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?