Öncelikle protezin büyüklüğünü (cc) yi doktora bırakmak gerekliymiş bunu anladım.Göğüs yapısına göre takılacak olan protez boyutu da değişiyor.Bende doktoruma giderken kafamda hep büyük olsun istiyordum fakat doktorumla görüştüğümde,göğüs kafesimim dar olduğunu eğer büyük protez koyarsa yanlardan dışarıya doğru taşacağını ve memnun kalmayacağımı anlattı.Doktorum bana ameliyatı anlatırken okadar sakin,işini bilen bir duruşu vardı ki, bende doktora karşı bir güven oluşturdu.Ameliyat günümü aldım.23,05,2014 cuma günü ameliyatımı oldum,325 cc mentormarka protezim. Bir akşam hastahanede kaldım oda ameliyat bölgesinde kanama olursa diye takılan direnlerden dolayı.Cumartesi günü sabah doktorum geldi direnlerimi çekti ve taburcu oldum.Ameliyatım meme dokum olduğu için kasın zarının altına protez konularak gerçekleştirilmiş.Yara izim de meme altında 3_4 cm bir kesik.Ağrım çok az oldu hastahanede serumun içersine bir ilaç koyuyorlar süper bişey geceyi de rahat geçirdim.Eve geldikten sonra doktorumun bana verdiği ağrı kesici yeterli oluyor sadece sızlama tarzında ağrılarım oldu ve pazartesi iş başı yapabildim.Doktorumun verdiği südyeni kullanıyorum ve hayatımdan çok memnunum.İyiki kararı doktoruma bırakmışım sizede protez büyüklüğünü doktorunuza bırakmanızı tavsiye ederim.Doktorum Fatih Pekere de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum asistanı Sinan beyide unutmamalıyım süper insanlar sizleri çok seviyorum.
Nergisgvn mrb canim :)
Oncelikle ameliyatin hayirli olsun A caba ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarini gorme sansimiz var mi ?
Mail olarakta atmak istersen adresimide hemen yazayim svcnkms@hotmail.com