• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ameliyatım

Öncelikle protezin büyüklüğünü (cc) yi doktora bırakmak gerekliymiş bunu anladım.Göğüs yapısına göre takılacak olan protez boyutu da değişiyor.Bende doktoruma giderken kafamda hep büyük olsun istiyordum fakat doktorumla görüştüğümde,göğüs kafesimim dar olduğunu eğer büyük protez koyarsa yanlardan dışarıya doğru taşacağını ve memnun kalmayacağımı anlattı.Doktorum bana ameliyatı anlatırken okadar sakin,işini bilen bir duruşu vardı ki, bende doktora karşı bir güven oluşturdu.Ameliyat günümü aldım.23,05,2014 cuma günü ameliyatımı oldum,325 cc mentormarka protezim. Bir akşam hastahanede kaldım oda ameliyat bölgesinde kanama olursa diye takılan direnlerden dolayı.Cumartesi günü sabah doktorum geldi direnlerimi çekti ve taburcu oldum.Ameliyatım meme dokum olduğu için kasın zarının altına protez konularak gerçekleştirilmiş.Yara izim de meme altında 3_4 cm bir kesik.Ağrım çok az oldu hastahanede serumun içersine bir ilaç koyuyorlar süper bişey geceyi de rahat geçirdim.Eve geldikten sonra doktorumun bana verdiği ağrı kesici yeterli oluyor sadece sızlama tarzında ağrılarım oldu ve pazartesi iş başı yapabildim.Doktorumun verdiği südyeni kullanıyorum ve hayatımdan çok memnunum.İyiki kararı doktoruma bırakmışım sizede protez büyüklüğünü doktorunuza bırakmanızı tavsiye ederim.Doktorum Fatih Pekere de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum asistanı Sinan beyide unutmamalıyım süper insanlar sizleri çok seviyorum.

Nergisgvn mrb canim :)
Oncelikle ameliyatin hayirli olsun ;)A caba ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarini gorme sansimiz var mi ?
Mail olarakta atmak istersen adresimide hemen yazayim svcnkms@hotmail.com

inan bu duyguyu bende tatmak istiyorum :)

O dolgulu bikinilerden bıktım artık ... Canım benim için fiyatta önemli , onu burdan yazabilir misin acaba ? bazi doktorlar sadece muayene olduktan sonra fiyat veriyorlar yüksek bi fiyata yaptırdıysan eğer boşu boşuna gitmek istemem :(

nerde yaptırmayı düşünüyosun bilmiyorum ama ben izmirde cenk tokat a olucam. fiyat 5250 tl

Com teşekkür ediyorum..suan 70 b kullanıyorum..buda sıvı süngerli...düşünün artık..biliyorum..acı çekecegim ama..2 defa sezeryan ile doğum yaptım..ondan daHa mi kötü acaba ..onu bilsem..

kızlar 06/06/2014 de göğüs ameliyatımı oldum..ertesi gün öğlende taburcu oldum, ancak akşam üstü 5 gibi sağ göğsümde ödem oldu, hematom oldum..kanama yapmış dokularım , apar topar aç olmadığım için lokal anestezi ile amliyata aldılar , 2 saat sürdü, kanı boşalttılar , diren taktılar..çok acı çektim .o gece yine hast de yattım..ertesi gün direnimle taburcu oldum, 3 gün üstümde kaldı,sonra rahatladım..şimdi mutluyum çok şükür kendime güvenim geldi..nike ı sporcu sütyenini kullanıyorum 2-3 tane aldım değişmeli kullanıyrum..6 hafta takacaksın dedi dr.275 cc takmış.büyk istememiştim..ancak merakım, şuan çok yapmacık geliyor , his yok..nezaman normale döneceğim.. ve bir şey daha , karnımda inanılmaz şişlik oldu ameliyat sonrası ,,anesteziden kaynaklı ödem karnımızda da olabiliyo rmu acaba? tüm ameliyat olmayı düşünenlere sıkıntılı dönemler yaşadıysamda olamlarını öneriyorum,, sonuç güzel olunca çekilen sıkıntılara değiyor...şimdiden herkese geçmiş olsun diliyorum..

kızlar 06/06/2014 de göğüs ameliyatımı oldum..ertesi gün öğlende taburcu oldum, ancak akşam üstü 5 gibi sağ göğsümde ödem oldu, hematom oldum..kanama yapmış dokularım , apar topar aç olmadığım için lokal anestezi ile amliyata aldılar , 2 saat sürdü, kanı boşalttılar , diren taktılar..çok acı çektim .o gece yine hast de yattım..ertesi gün direnimle taburcu oldum, 3 gün üstümde kaldı,sonra rahatladım..şimdi mutluyum çok şükür kendime güvenim geldi..nike ı sporcu sütyenini kullanıyorum 2-3 tane aldım değişmeli kullanıyrum..6 hafta takacaksın dedi dr.275 cc takmış.büyk istememiştim..ancak merakım, şuan çok yapmacık geliyor , his yok..nezaman normale döneceğim.. ve bir şey daha , karnımda inanılmaz şişlik oldu ameliyat sonrası ,,anesteziden kaynaklı ödem karnımızda da olabiliyo rmu acaba? tüm ameliyat olmayı düşünenlere sıkıntılı dönemler yaşadıysamda olamlarını öneriyorum,, sonuç güzel olunca çekilen sıkıntılara değiyor...şimdiden herkese geçmiş olsun diliyorum..

benimde sol gögüsten aşşa karın bölgesi şişti. tek tarflı kocman oldu. bende korkup drumu ardım normal dedi. hatta şişlik dahada aşağı indi.
sabırla bekliyorum düzelmelerini. geçmiş olsun:49:

merhaba,
ameliyat olalı bugün 16 gün oldu. operasyondan 1 hafta sonra işe başladım.
ağrı sızı hiç bişiy hissetmedim. 325 cc kas altı protez takıldı. bekarım. çocuğum yok.
Kurumsal bi yerde çalışıyorum.
a kup bile doldurmayan göğüslerim vardı. şuan 90 b zor girdim ( aslında ckup ancak c kup sütyen bulamadım , şişlikjlerin inmesi ile birlikte pahalı marka sütyen alacağım .) :) şişlikler inince 85 olacağım sanırım.

sporcu sütyenlerini normal kıyafet ile giyebiliyorsunuz. Ben şuan takmıyorum doktorum çıkartmamı söyledi.
iş yerimde anlayanlar oldu tabi. ben çok takıntılı biri değilim soranlara söyledim silikon diye.
Çünkü bariz bir ufaklıktan düşünsenize bir büyüklük .. dikkatli insanlar anlayacaktır. dert ertmeyin. sonuçta göğüs sizin.
laf edenler insanların kıskanç hemcins olduğunu düşünün sadece :)

merhaba ben bu hafta randevu alıcam ameliyat için ama damlaya karar vermişken yuvarlağa dönmüş gibiyim sizde yuvarlak yaptırmışsınız ve çok memnunsunuz sanırım.doğal diyorsunuz ki bu bnem .içinde çok öenmli doğal ve büyük olsun istiyorum .siz istanbulda mı yaptırdınz

slm prof dr tahir gürler e ..çok memnunum..iyiki bu ameliyatı oldum..ne istesem giyebiliyorum artık :)
tavsiye ederim.

Tahir Bey çok iyi bir doktor. Bizzat dudak yaptiran gördüm mükemmeldi..Tahir Bey İzmir de hocalarin hocasidir..Ege Uni. ne kadar prof varsa ondan gecmiştir..Bu güven verici lakin fiyatları biraz daha uygun yapsa çok iyi olacak.

Son düzenleme:
slm prof dr tahir gürler e ..çok memnunum..iyiki bu ameliyatı oldum..ne istesem giyebiliyorum artık :)
tavsiye ederim.
canim bende dktor ariyorum meme büyütme olmak icin..sen tahir gürlere olmussun sanirim..ben kedinin internet sayfasini filan bulamiyorum.nasil ulasirim kendisine.

0232-463 9150 den rand alırsın..
başka hyere gitme
suan bende buldum netten numarasini ve asistani mail adresini verdi bana..resim gönderdim cevap bekliyorum..baska bir yere gitme derken?sen tecrübelerini paylasirmisin benimle biraz canim..cok yeniyim burada..özelden yazabilirsin istersen

suan bende buldum netten numarasini ve asistani mail adresini verdi bana..resim gönderdim cevap bekliyorum..baska bir yere gitme derken?sen tecrübelerini paylasirmisin benimle biraz canim..cok yeniyim burada..özelden yazabilirsin istersen

bende bu sitede acemiyimm özelden nasıl msj atılıyor bilmiyorum..06 haziranda ameliyat oldum..3 ay oldu tam..ben hiç başka yere muayene olmadım ..bir akrabamın tavsiyesi üzerine gittim..direk derdimi anlattım..başka yere gidip de kafamı karıştırmadım.. gerek yok..gitmeden mail ile dönermi bilmiyorum..izmirde yaşıyorsanız gidin..ve kafanıza koyduysanız ertelemeye gerek yok..sadece günlerce sprcu sütyeni takmak sıkıntı veriyor benim tam sıcakalra denk geldi..sabredemedim kış olmasını..ama sonra normale dönünce çok mutlu olacaksınız...alışveriş bile keyif verecek..

bende bu sitede acemiyimm özelden nasıl msj atılıyor bilmiyorum..06 haziranda ameliyat oldum..3 ay oldu tam..ben hiç başka yere muayene olmadım ..bir akrabamın tavsiyesi üzerine gittim..direk derdimi anlattım..başka yere gidip de kafamı karıştırmadım.. gerek yok..gitmeden mail ile dönermi bilmiyorum..izmirde yaşıyorsanız gidin..ve kafanıza koyduysanız ertelemeye gerek yok..sadece günlerce sprcu sütyeni takmak sıkıntı veriyor benim tam sıcakalra denk geldi..sabredemedim kış olmasını..ama sonra normale dönünce çok mutlu olacaksınız...alışveriş bile keyif verecek..
resimlerin varmi canim? sana hangi marka takildi? yuvarlakmi yoksa damlami?hangi cc ?cok soru soruyorum kusura bakma

resimlerin varmi canim? sana hangi marka takildi? yuvarlakmi yoksa damlami?hangi cc ?cok soru soruyorum kusura bakma
doktora güvenmek çok önemli ..ben markasını bile sormadım..275 cc..büyük istemedim doğal olsun istedim..yuvarlak protez. malesef buraya resim koyamam :( kusura bakma ok. izmirdemi yaşıyorsunuz?

doktora güvenmek çok önemli ..ben markasını bile sormadım..275 cc..büyük istemedim doğal olsun istedim..yuvarlak protez. malesef buraya resim koyamam :KK43: kusura bakma ok. izmirdemi yaşıyorsunuz?
hayir canim avusturya..onun icin zaten zor benim icin doktor secmek..ben biraz büyük istiyorum olmusken.su an 75 a kullaniyorum..C cup olsun diyorum..tahir bey dogalliktan yanasa yaparmi o kadar acaba?

benimde karnım çok şiştiii. bende onu merak ediyordum. olabiliyormuş demekki

Back