merhaba arkadaslar uzun süredir forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum.bende meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim.izmirde yasıyoruma ama burada fiyatlar cok yüksek olduğu için şehir dışında bı yerde olucam.ama merak ettiğim bişey var tek basıma gitsem ameliyat sonrası zor olurmu?benımle gelebilecek bi arkadasım yok cünkü.malum herkesin işi gücü var.
arkadaşım bence hiç fiyat düşünme.yetmiyorsa biraz daha bekle.daha sonra kontrolleri var.gidip gelmen gerekecek.elinin altında bir doktor daha ii dir diye düşünüyorum.ben edirnedeyim. istanbulda ameliyat oldum.git gel baydı beni.tek başına ameliyat olup gelen arkadaşlar var.benim yanımda kimse olmasaydı da olurmuş.hastane çok ii di.ama duygusal açıdan birilerine ihtiyaç duyuyorsun
arkadaşım bence hiç fiyat düşünme.yetmiyorsa biraz daha bekle.daha sonra kontrolleri var.gidip gelmen gerekecek.elinin altında bir doktor daha ii dir diye düşünüyorum.ben edirnedeyim. istanbulda ameliyat oldum.git gel baydı beni.tek başına ameliyat olup gelen arkadaşlar var.benim yanımda kimse olmasaydı da olurmuş.hastane çok ii di.ama duygusal açıdan birilerine ihtiyaç duyuyorsun
doğru söylüyosun ama beklemeye tahammülüm kalmadı artık benım.hem izmirde 5000 fiyat benım olacagım yerde 2500 cok farkediyor bide.kontroller ne kadar sıklıkla yapılıyorki.ameliyatı sehir dısında olup kontrolleri izmirde baska bı doktora izmirde muayene ücreti veripte yaptıabilirim heralde?
derya kime ameliyat olmuştun?
arkadaşım dr mete aksu ethica hastanesi
canım bende izmirdeyim ameliyat olalı iki hafta oldu..bence izmirde bi araştırma yap.çünkü arkadaşlarında dediği gibi kntrollerin oluyo..şehirdıışında yemek içmek,otel masrafı izmire döndüğünde kontrol ücretleri falan yine aynı hesaba gelir bi de evindeki rahatlığı hiç biryerde bulamzsın.bence ii düşün acele etme..umarım hersey gönlünce olur.:81:
canım bende izmirdeyim ameliyat olalı iki hafta oldu..bence izmirde bi araştırma yap.çünkü arkadaşlarında dediği gibi kntrollerin oluyo..şehirdıışında yemek içmek,otel masrafı izmire döndüğünde kontrol ücretleri falan yine aynı hesaba gelir bi de evindeki rahatlığı hiç biryerde bulamzsın.bence ii düşün acele etme..umarım hersey gönlünce olur.:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?