- 19 Eylül 2010
- 739
- 20
- Konu Sahibi percussion
evet Sonçiçek cim haklısın Sigaraylada ilgili olabilir Lakin hiç öle bir soru sormadı doktorum bana :26: içermisin içmez misin ne sürdün ne yaptın da böyle hızla silikleşti demedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sigara içenlerde,içmeyenlere nazaran daha geç iyileşme sağlanıyor sanırım.ve tabiki bölgenin temiz ve hijyen tutulması da çok önemli.bakalım benim izlerim nasıl olacak.
Evet bu çok önemli Benimde DoktorumElinde Mezurayla Hesap Kitap yapıp İşaretlemişti Kağıda Not Almıştı Ameliyata Girmeden Önce şaşırmıştım meğerse Bu Yüzdenmiş ve Karşıdan Bakıldığında Görünmüyor KESİ Yerlerim Tam Altına Denk Getirmiş CANImmmm DOKTORUM Zaten İzlerde İnanılmaz Derecede SİLİKLEŞTİ Çookk MutLuyuMKızlar benim arkadasım meme altından ameliyat olmuştu. Ama izleri şuanda meme başı ile meme altı arasında meme altına daha yakın bir erlerde. Yani karşıdan bakıldıında bile görünüyor. Diger bir hastada ise tam meme altında yani memenin altındaki o katlanma yerinde...Çoook az belli oluyor. Bu farklılığın nedeni ise tamamen planlama hatasıymış. Yani silikon koyulduktan sonra kesi yapılan yerin ne kadar yukarı kayacağının hesaplanamadıgından kaynaklanıyormuş. İki farklı doktor iki farklı hasta ve sonuç... Meme altı kesisi düşünenler lütfen doktorunu iyi seçsin...
Kesinlikle Kızlara katılıyorum Benimde meme altı Kesisi oldu izler silikleşti küçüldü 2 ci ayımdayım...