MEME ALTI kesisi izleri...

evet Sonçiçek cim haklısın Sigaraylada ilgili olabilir Lakin hiç öle bir soru sormadı doktorum bana :26: içermisin içmez misin ne sürdün ne yaptın da böyle hızla silikleşti demedi

Protez nereden yerleştiriliyor: 

Koltukaltı:

* İz konusunda avatajlıdır.
* Kanama kontrolü zor yapılır.
* Genellikle kas altı plan için kullanılır Zor bir tekniktir.
* Meme altı hizasını ayarlamak kolay değildir.

Meme başı:

* İz iyi kamufle olur.
* 2.Süt bezlerinin içinden geçildiği için, süt bezlerinin bazıları zarar görür.
* Kapsül kontraktürü ihtimali daha fazladır.
* Kesi bölgesinde az da olsa his kaybı olur.

Meme altı:

* Meme protezinde en iyi görüşe sahiptir.
* Kanama kontrolü daha iyi yapılır Kas zarı teknik, en iyi meme altı çizgiden yapılır.
* Memenin en önemli bölgesi olan meme başında iz yoktur ancak denizde, bikini yukarı kayarsa iz görünebilir.
* Bikini ile plaj voleybolu oynamaktan çekinebilirsiniz.
* Hasta ayakta dururken, hastaya karşıdan bakan birisi bu izi göremez, sütyenin izi içinde kalır.

Fikir olsun. :)

sigara içenlerde,içmeyenlere nazaran daha geç iyileşme sağlanıyor sanırım.ve tabiki bölgenin temiz ve hijyen tutulması da çok önemli.bakalım benim izlerim nasıl olacak.

evet haklısın..sıgara ıcen bır kısıde yaranın ıyılesme suresı ve ızlerın kaybolma suresı daha uzun..
doktorlar soruyo ozellıkle sıgara kullanıyomusun dıye..narkoz almadan bellı bır sure oncede sıgara ıcmememn gerekıyo..

Kızlar benim arkadasım meme altından ameliyat olmuştu. Ama izleri şuanda meme başı ile meme altı arasında meme altına daha yakın bir erlerde. Yani karşıdan bakıldıında bile görünüyor. Diger bir hastada ise tam meme altında yani memenin altındaki o katlanma yerinde...Çoook az belli oluyor. Bu farklılığın nedeni ise tamamen planlama hatasıymış. Yani silikon koyulduktan sonra kesi yapılan yerin ne kadar yukarı kayacağının hesaplanamadıgından kaynaklanıyormuş. İki farklı doktor iki farklı hasta ve sonuç... Meme altı kesisi düşünenler lütfen doktorunu iyi seçsin...

Kızlar benim arkadasım meme altından ameliyat olmuştu. Ama izleri şuanda meme başı ile meme altı arasında meme altına daha yakın bir erlerde. Yani karşıdan bakıldıında bile görünüyor. Diger bir hastada ise tam meme altında yani memenin altındaki o katlanma yerinde...Çoook az belli oluyor. Bu farklılığın nedeni ise tamamen planlama hatasıymış. Yani silikon koyulduktan sonra kesi yapılan yerin ne kadar yukarı kayacağının hesaplanamadıgından kaynaklanıyormuş. İki farklı doktor iki farklı hasta ve sonuç... Meme altı kesisi düşünenler lütfen doktorunu iyi seçsin...
Evet bu çok önemli Benimde DoktorumElinde Mezurayla Hesap Kitap yapıp İşaretlemişti Kağıda Not Almıştı Ameliyata Girmeden Önce şaşırmıştım meğerse Bu Yüzdenmiş ve Karşıdan Bakıldığında Görünmüyor KESİ Yerlerim Tam Altına Denk Getirmiş CANImmmm DOKTORUM Zaten İzlerde İnanılmaz Derecede SİLİKLEŞTİ Çookk MutLuyuM :21:

OOh süppermiş. Sanırım bende kararımı verdim yaptırıcam ya oof! ::) Bu şey bi kere insanın aklına girince birdaha kolay kolay gitmiyoo..

Bende konuyu yeni aktif hale getireyim.

Meme altı mı koltuk altı mı? Çok kararsızım. Meme altı daha rahat ve daha az riskli sanırım. Kas kesilmiyor koltuk altı gibi ama ya o izler. O kadar silikon koydurup estetik yaptırıyoruz, ee kesi izi tüm estetiği mahfetmez mi?

X