• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meltoo'nun evi..

gerçekten müthiş güzel bi ev Allah mutlu mesut oturmanızı nasip etsin..
yalnız bi sorum olacak size evinizi döşerken bir iç mimardan mı yardım aldınız
yani bana öyle geldi yani sanki biraz :) CADIARZU
ama süperötesi yani elinize sağlık a.s

yok şekerimsırnaşık şey annemin ve benim zevkim dekorasyon
çok teşekkür ederim dileklerin için amin canım:asigim:

meltoo evinde sana has detaylar çok fazla..birçoğumuzun evinden farklı ve değişik..çok zevklisin canım...mutlu günlerde kullan esyalarını...ben yatak odanın halısının markasını sorucaktım canım çok şirin...çocuk odama düşünüyoruma.s.

Oyy cok guzel canım bebısının odasına bayıldım en cok ta...
Pembe ruya gıbıı :)) mutlu mesut oturun ınsallah bır omur saglıkla..

gerçekten hoşmuş eviniz:)
salon çok güzel cıvıl cıvıl bebek odası da rüya gibi olmuş çok şanslı bi bebek olucak rüya gibi bir odası oldugundan:)

çok güzel eviniz güle güle oturun...bu arada bebek odası süper olmuşş..allah analı babalı büyütsün inşallahh..

harika bi ev valla dicek bişey bulamıorm bu kadar zevkli olunmazki ya şakkıdı allah bebişinizle mutlu huzurlu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm.

ben de çok beğendim evini canım...güle güle otur, sağlıkla huzurla inşallahhh...

bu arada koridor halılarımız aynııı galiba..Saray di mi??

Kızlaar buda mutfağımm

DSC07722.jpg

DSC07723.jpg

DSC07724.jpg

Son düzenleme:
Oyy cok guzel canım bebısının odasına bayıldım en cok ta...
Pembe ruya gıbıı :)) mutlu mesut oturun ınsallah bır omur saglıkla..

gerçekten hoşmuş eviniz:)
salon çok güzel cıvıl cıvıl bebek odası da rüya gibi olmuş çok şanslı bi bebek olucak rüya gibi bir odası oldugundan:)

çok güzel eviniz güle güle oturun...bu arada bebek odası süper olmuşş..allah analı babalı büyütsün inşallahh..

harika bi ev valla dicek bişey bulamıorm bu kadar zevkli olunmazki ya şakkıdı allah bebişinizle mutlu huzurlu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm.

evin çok şık
belli süslüsün sen :)))
ağız tadıyla oturun inşallah

masal gibi bir ev canım güle güle sağlıkla huzurla oturun canım.çok beğendım evınızı.:nazar:

güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çooooooooook teşekkür ediyoruz kızımla:CüvCüv:
Allah daha iyilerini olmayanlara nasip etsin inşallaha.s.

huzurlu yasamlar ailenizle kücük kraliceye hürmetlerimle ;-)

eve bayıldım!!
bu evin de bir karakteri var, çok değişik, çok özgün.
sıradışı olmuş bu nedenle çook sevdim:hooray:
minik bebişin odası çok tatlı..
yatak odasına bayıldım!! çok ağır, şıkır şıkır aşk dolu sanki kaydirigubbakcemile3
giriş de güzel... otele giriyormuş gibi çok ağır orası da.
salondaki mobilyalar da çok güzel ama birkaç tavsiyem olacak.
koltuların yerlerini pek beğenmedim.
şöyle yapsan nasıl olur?

Resim153.jpg

en karşıda üçlü koltuk var ya o ya onu birazcık daha yana kaydır, duvara çok dayama, sonra diğer yandaki üçlü kanepenin yanındaki tekli koltukla kırmızı koltuğun yerini değiştir.

tekli koltuktan boşalan yere de diğer üçlü koltuğu kaydır. kırmızılı koltuğu ise karşıdaki duvarın (kaloriferin olduğu duvarın oraya, köşeye koy. yani tam köşeye koy, düz durmayacak böylece çok tatlı duracak.

yeni plan şöyle yani

karşıda üçlü koltuk bana göre sol tarafta yan bir şekilde köşeye yerleşmil bir kırmızı koltuk. onun yanında soldaki duvarda üçlü koltuk. karşısında tekli koltuk ve yanında da sehpa.
emin ol böyle çok daha tatlı olacak...

Resim148.jpg

bu koltuğun yerinde tekli koltuk yani...
ve diğer üçlü koltuk duvara yapışık olmıcak, onu tekli koltuğun yerine kaydırıcaksın ve boşalan yere de kırmızı gelecek.

böyle cidden daha tatlı olacak inan bana:jeyyar:a.s.

tabi benimki sdece bir tavsiye ev senin canım a.s.

canım dediğin gibi yaptık 2 kere yer değiştirdik bakalım hangisini daha çok beğeneceksiniz??

Back
X