Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin çok güzel canım Allah güle güle oturmak nasip etsin....
ay bide mutfağınızı ekleseydiniz keşke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah nazarlardan saklasın evın çok güzel,önemlı olan huzurlu yaşamak Allah mutlulugunuzu daım etsın.Bebek odasına bayıldım.Mutfagınıda merak ediyorum dogrusu. a.s.
devamını merakla bekliyorum çok beğendim çok değişik bir tarzın var evinde çok güzel kullanışlı görünüyor mutfağını merak ediyorum..
bebişin odasını biliyordum zaten allah mutlu mesut oturmanızı nasip etsin...
istanbul olsaydı hemen soracaktım eviniz kendinizin mi diye? ankara daymışsın....
çok güzel bir evin var canım allah huzuru sağlığı eksik etmesin. bebeğini de analı babalı büyüt devletine milletine ailesine faydalı bir birey olsun inşallah, allah acısını göstermesin. bu arada mutfağınıda bekliyorum.
çok şeker bir evin var canım....
mutluluklar dilerim sizlere...
bu arada salon mobilyaların arpi mobilyamı,orta sehpan ve diğer sehpaların benimkiyle aynı,arpiden aldık bizde...
bu arada mutfağıda çok merak ettim ben..
güle güle oturun cok güzel bı ev diğer arkadaşların dediği gibi mutfağı bende merek ettim mahsuru yoksa orayıda görsek süpper olur:)
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah nazarlardan saklasın evın çok güzel,önemlı olan huzurlu yaşamak Allah mutlulugunuzu daım etsın.Bebek odasına bayıldım.Mutfagınıda merak ediyorum dogrusu. a.s.
eve bayıldım!!
bu evin de bir karakteri var, çok değişik, çok özgün.
sıradışı olmuş bu nedenle çook sevdim:hooray:
minik bebişin odası çok tatlı..
yatak odasına bayıldım!! çok ağır, şıkır şıkır aşk dolu sanki kaydirigubbakcemile3
giriş de güzel... otele giriyormuş gibi çok ağır orası da.
salondaki mobilyalar da çok güzel ama birkaç tavsiyem olacak.
koltuların yerlerini pek beğenmedim.
şöyle yapsan nasıl olur?
![]()
en karşıda üçlü koltuk var ya o ya onu birazcık daha yana kaydır, duvara çok dayama, sonra diğer yandaki üçlü kanepenin yanındaki tekli koltukla kırmızı koltuğun yerini değiştir.
tekli koltuktan boşalan yere de diğer üçlü koltuğu kaydır. kırmızılı koltuğu ise karşıdaki duvarın (kaloriferin olduğu duvarın oraya, köşeye koy. yani tam köşeye koy, düz durmayacak böylece çok tatlı duracak.
yeni plan şöyle yani
karşıda üçlü koltuk bana göre sol tarafta yan bir şekilde köşeye yerleşmil bir kırmızı koltuk. onun yanında soldaki duvarda üçlü koltuk. karşısında tekli koltuk ve yanında da sehpa.
emin ol böyle çok daha tatlı olacak...
![]()
bu koltuğun yerinde tekli koltuk yani...
ve diğer üçlü koltuk duvara yapışık olmıcak, onu tekli koltuğun yerine kaydırıcaksın ve boşalan yere de kırmızı gelecek.
böyle cidden daha tatlı olacak inan bana:jeyyar:a.s.
tabi benimki sdece bir tavsiye ev senin canım a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...adaslar-bunlar-da-benim-evimin-resimleri.htmlcanlarım hepnize teşekkür ederim evin kalan kısımlarını kısmetse akşam ekliycem
çiçekcim güzel duaların için sana ayrıca teşekkür ederim. Allah cümlemize hayırlı evlat nasip etsin, acılarını göstermesin.
özloşcum arpiden almamıştık sitelerde bi yerdendi ama hatırlamıyorum nerdeyse 2 yıl oldu. evinin resmi varmı sitede merak ettim eminim senin evinde çok güzeldir bu arada gelinlikli resminide gördüm çok şeker olmuşsun![]()
Değişik bir dekorasyon şekli olmuş klasik ve modern içiçe.
Mutluluğunuz daim olsun cnm.
:eviniz çok güzel canım allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin sevgiler![]()
canim benim evin cok ama cok güzel tertemiz düzenlii koridorundaki o tekli koltuk ayri bir hava katmiss kizinin odasina bittim zaten diger verdigin linkede baktim cok ama cok gzl herseyi okdr özeenip yapmissiniz ki agzim acik kaldi benm yigenimin odasina benziyor öyle perdeli ve pembiss cok sevmli oluyor grcekten güle güle yavrunu büyüt icinde cimcime pembisler icinde büyück masallah..
canim oturum odanda cok gzl cok begendim oturum odanin sehpanin üstnedkilerin aynisi bendee var yesillerden belki grmüssndr cok begeniliyor o takim send egüle güle kullan mutluluklar canim size evinizde..
canım evin çok güzel, çok beğendim...
objelerin, tabloların çok güzel..
bebişinin odasına bayıldım..
Allah huzur ve mutluluk içinde oturmanızı nasip etsin inş.
çok güsel ve zevkli döşenmiş evin çok beğendim cnm.hele bebeğinin odasına ayrıca beendim.Allah güle güle sağlıkla oturmayı nasip etsin
bu ev dehşet ya... mükemmel dekorasyon çok güzel ve çok farklı.. cok begendim güle güle otur
gerçekten çok güzel eviniz var
kalite kokuyor desem sanırım yanlış olmaz
evin her kısmı ama her kısmı ayrı güzel, ama o yatak odasının yatak kısmına bayıldım vallahi
bebeğinizle güle güle huzurlu ve mutlu günlerde oturun inş
canım herşey çok güzel...
kızının odasına bayıldım
güle güle otur![]()
gule gule oturun eviniz sahane ozellikle salondaki renkler en sevdigim renkler :) harika kanimca
çok güzelmiş canım gülerek oturrr
meltocum evin cok güzel.güle güle otur. kızının odasını nerden aldın yazarsan sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...adaslar-bunlar-da-benim-evimin-resimleri.html
hmm..canım bak bakalım evimin resimlerine...sehpalar hemen hemen aynı...
özloşcum cici evinde güle güle otur Allah huzurunu eksik etmesin![]()