• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meltoo'nun evi..

bu da 2. hali..

DSC07721.jpg

DSC07720.jpg

Allah sağlık ve huzurlu uzun yıllar nasip etsin. herşey çok güzel olmuş. Rabbim olmayana da hayırlı birer evlat versinde bizlerde bebek odaları hazırlayalım inşallah .

canım evinizi modern döşemişsiniz ben mutfağına bayıldım benim mutfağım dar olduğundan büyük görünce içim gidiyor, birde kırmızı ve siyah döşediğiniz odanızda başka bir arkadaşın yorumuna katıldım ve yaptığın değişiklikde 1.resmi beğendim daha ferah durmuş.
Yüce Rabbim ağız tadınızı bozmasın bir ömür mutlulukla yaşayın... a.s.

çok teşekkür ederim canım senin evinde çook güzel:nazar: Allah hepimize evlerinde sağlıklı huzurlu oturmayı nasip etsin:CüvCüv:

evin gerçkten harika canım.bayıldım valla.çok güzel döşenmiş.senmi seçtin mobilyalarını?
inşallah rabbim bizede şöyle zevkimize göre döşeyebileceğimiz bir ev nasip eder.hele bebişinin odası çok şeker olmuş.
iyi günlerde güle güle oturun.

Ankaralı hemşerim
çok zevkli döşenmiş eviniz
güle güle oturun

Canım eviniz çok güzel bayıldım..kaydirigubbakcemile2
çok zeckli döşenmiş gerçektende..şutarafagitti
hele miniğin odasına bittim:utangac:
güle güle oturun.. a.s.

Allah sağlık ve huzurlu uzun yıllar nasip etsin. herşey çok güzel olmuş. Rabbim olmayana da hayırlı birer evlat versinde bizlerde bebek odaları hazırlayalım inşallah .

amin canım inşallah Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin, inşallah seninde hayırlı haberlerini duyarız:Saruboceq:

evin gerçkten harika canım.bayıldım valla.çok güzel döşenmiş.senmi seçtin mobilyalarını?
inşallah rabbim bizede şöyle zevkimize göre döşeyebileceğimiz bir ev nasip eder.hele bebişinin odası çok şeker olmuş.
iyi günlerde güle güle oturun.

teşekkür ederim canım, mobilyaları ben seçtim. amin canım Allah olmayan herkese gönlüne göre nasip etsin

Ankaralı hemşerim
çok zevkli döşenmiş eviniz
güle güle oturun

sağolasın hemşerim :1rolleyes:

Canım eviniz çok güzel bayıldım..kaydirigubbakcemile2
çok zeckli döşenmiş gerçektende..şutarafagitti
hele miniğin odasına bittim:utangac:
güle güle oturun.. a.s.

teşekkür ederrriiimma.s.

meltoo cum bir ev bu kadar mı güzel olur??bayılıyorum ebeveyn banyolu evlere bende böyle bir ev istiyorum..
eviniz kendinizin mi dayanamayıp soruyorum..eşyaları nasıl böyle uydurabildiniz yetenek meselesi işte ben hayatta uyduramam ya:(

meltocum çocuk odasının halısı süper nerden aldınız onu sorabilir miyim:)))))))))))

vaaaov, çok göz alıcı, şıkır şıkır bi ev olmuş, mutlu mesut yaşamanız dileğiyle...

canım evin çok güzel gerçekten çok zevkle döşenmiş bir ev
mutluluğunuz bebeğinizle bin kat daha katlansın
iyi günlerde oturun evinizde

Back
X