- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
adı üstünde bu bir dizi diğer dizilerdede çok sahne var ama millet çoluğuyla izliyor bazı dizilerde ne olduğunu anlarsınız...yengeye taciz amcaya boynuz sahnelerini var ...onlar ayıp değil ama değil mi? izlerken..konusuda oyuncularıda mükemmel bir dizi...beğenmeyen boş yere bahane aramasın...taciz tecavüzmüş neden üzerinize alınıyorsunuz..neden çocuklarımız böylemi? olur diye düşünüyosunuz...artık 2000 yıllardayız bunun bir dizi olduğunu izlenmesi içiinde bazı konuların özellikle gündeme getirilmesi gerektğini biliyoruzz...tabiki herkesin çocukları bunları yaşayacak diye bir kanun yok..ayrıca bu dizide çocuğu için çırpınan ama yanlış hareketlerdede yanlış fikirleride olan bir annede var..hepimizin annesi aynımı? oldu şimdi...çok saçma...lmaz: ben bu diziye bu şekilde çamur atanların görüşlerini asıl beğenmiyorum..başka bahaneler bulun....:umursamaz:
süper ben bayılıyorum...ve çoğuda bir hayat dersi bize.......opuyorumnanaktan
benim_olan ben kendi adima konusayim ve anladigim kadariyla burdaki yazanlarin demek istedigi,dizi artik bbir noktadan sonra tekrarlamaya basliyor..ipege biri tecavüze kalkisir ipek vurur adam düser ama ölmez tabi,olabilir ipek dizide daha ön planda ama sürekli ayni olaylarin ipek etrafinda dönmesinden skiliyoruz yoksa aman kötü izlenmesin,izlemeyin demiyoruz canim sadece elestri yapiyoruz..