• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

adı üstünde bu bir dizi diğer dizilerdede çok sahne var ama millet çoluğuyla izliyor bazı dizilerde ne olduğunu anlarsınız...yengeye taciz amcaya boynuz sahnelerini var ...onlar ayıp değil ama değil mi? izlerken..konusuda oyuncularıda mükemmel bir dizi...beğenmeyen boş yere bahane aramasın...taciz tecavüzmüş neden üzerinize alınıyorsunuz..neden çocuklarımız böylemi? olur diye düşünüyosunuz...artık 2000 yıllardayız bunun bir dizi olduğunu izlenmesi içiinde bazı konuların özellikle gündeme getirilmesi gerektğini biliyoruzz...tabiki herkesin çocukları bunları yaşayacak diye bir kanun yok..ayrıca bu dizide çocuğu için çırpınan ama yanlış hareketlerdede yanlış fikirleride olan bir annede var..hepimizin annesi aynımı? oldu şimdi...çok saçma...:olmaz: ben bu diziye bu şekilde çamur atanların görüşlerini asıl beğenmiyorum..başka bahaneler bulun....:umursamaz:

süper ben bayılıyorum...ve çoğuda bir hayat dersi bize.......opuyorumnanaktan​

benim_olan ben kendi adima konusayim ve anladigim kadariyla burdaki yazanlarin demek istedigi,dizi artik bbir noktadan sonra tekrarlamaya basliyor..ipege biri tecavüze kalkisir ipek vurur adam düser ama ölmez tabi,olabilir ipek dizide daha ön planda ama sürekli ayni olaylarin ipek etrafinda dönmesinden skiliyoruz yoksa aman kötü izlenmesin,izlemeyin demiyoruz canim sadece elestri yapiyoruz..

adı üstünde bu bir dizi diğer dizilerdede çok sahne var ama millet çoluğuyla izliyor bazı dizilerde ne olduğunu anlarsınız...yengeye taciz amcaya boynuz sahnelerini var ...onlar ayıp değil ama değil mi? izlerken..konusuda oyuncularıda mükemmel bir dizi...beğenmeyen boş yere bahane aramasın...taciz tecavüzmüş neden üzerinize alınıyorsunuz..neden çocuklarımız böylemi? olur diye düşünüyosunuz...artık 2000 yıllardayız bunun bir dizi olduğunu izlenmesi içiinde bazı konuların özellikle gündeme getirilmesi gerektğini biliyoruzz...tabiki herkesin çocukları bunları yaşayacak diye bir kanun yok..ayrıca bu dizide çocuğu için çırpınan ama yanlış hareketlerdede yanlış fikirleride olan bir annede var..hepimizin annesi aynımı? oldu şimdi...çok saçma...:olmaz: ben bu diziye bu şekilde çamur atanların görüşlerini asıl beğenmiyorum..başka bahaneler bulun....:umursamaz:

süper ben bayılıyorum...ve çoğuda bir hayat dersi bize.......opuyorumnanaktan​

dizide ipeğin sürekli tecavüze kalkışılması ve sürekli adamları yere yığıp acaba öldümü ipek hapsemi girecek gibi düşüncelere bırakılması dizinin senaryosunun tekrara dönmesi insanı bayıyor,emin gelecek bölümlerdede özgüre tecavüz girişimi olacak...
başka bir dizide izlemiyorum ben ,olacak o kadar ve çok güzel hareketler bunları izliyorum sadece kaydirigubbakcemile4
hem çamur ve bahane değil ben bu diziyi 1 senedir izliyorum artık kemikleşmiş izleyicisi oldum ama senaryo artık tekrarlanmasın...hem dizi bazı konuların dile getirilmesi gerekir demişsiniz o zaman siz dizilerde gerçek hayatla harmanlanmasının normal olduğunu düşünüyorsunuz...bir taraftanda adı üstünde bu bir dizi diyorsunuz bende bunu anlamadım yerimseniben

canım olay sadece ipegin sürekli olarak tacize ugraması nerdeyse her bölüme bir taciz
baska bir dünya kız varken
diziye degil senaryo daki kısır döngüye eleştiriler

dizi kalkiyor ya ondan saman sacma sebepler uzerinde donuyor kucuk kadinlara donderdiler hergun bir olay

Bence Eylül hamile değil...

Erkan bebeği öğrenecek ama arada kalacak....

İpek i Barış ailesi tersleyecek...

Zengin adam Özgür e ahlaksız teklifte bulunacak...

Ama ben hala Esin le patronun yakınlaşmasını istiyorummafoldumben

balıkçıya gelen zengin adam özgür kıza pis pis baktııııııııı delikafadulden delikafadulden kesin tecavüz falan etcek ona

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum iyce sıktılar milleti
her hafta bi olay önceden güldürüyordu şimdi can sıkıyo dizi :mymeka:

bencede..
senaristlerde iş yok yaaa...
bıktım her hafta ipeğin kaçırılmasından tacize uğramasından :umursamaz:

bencede..
senaristlerde iş yok yaaa...
bıktım her hafta ipeğin kaçırılmasından tacize uğramasından :umursamaz:

Evet bende bıktım ne ipekmiş belayı çekiyo resmen delikafadulden
bence bu dizinin adı artık "korumalar korusun olmalı" ipeğin sıkı bir koruma ordusuna ihtiyacı var :roflol:
biteceksede bitsinde kurtulalım bari iyi şekilde bitsin -tatlicadiarzu-

senarist duy bunlarıııııııııııııııııııııı :dilcikar:

Evet bende bıktım ne ipekmiş belayı çekiyo resmen delikafadulden
bence bu dizinin adı artık "korumalar korusun olmalı" ipeğin sıkı bir koruma ordusuna ihtiyacı var :roflol:
biteceksede bitsinde kurtulalım bari iyi şekilde bitsin -tatlicadiarzu-

senarist duy bunlarıııııııııııııııııııııı :dilcikar:

:roflol: :roflol:
korumalar korusun

kaydirigubbakcemile3 doğru valla..
bilmiyorumda böyle saçmalamaya devam ederlerse izlemicem çok sıkıldım çünkü..
şu erkanın aptallıkları esinin inadı baydı artık..

kaydirigubbakcemile3 doğru valla..
bilmiyorumda böyle saçmalamaya devam ederlerse izlemicem çok sıkıldım çünkü..
şu erkanın aptallıkları esinin inadı baydı artık..

Kesinlikle Katılıyorum Dizi dediğinde birazcık gerçek hayata yakın olmalı kaldıki ben bu diziyi bu yüzden izlemeye başlamıştım öğrenci durumlarını ilk zamanlar gayet güzel işlemişlerdi a.s
ama şimdi saçmaladılar hatta dahada öteye gittiler türk filimlerinden farkı kalmadı sositososito
Esini ele alalım Allah korusun hangimiz başımıza böyle talihsiz bir olay gelse gurur budalalğı yaparız :1ninca:
ben olacamda evde onu bekleyen biri var diye söylemeyeceğim bebeğin babasına onda olduğunu onun yerine bebeğimi riske atıcam :umursamaz: vay yavrum vayyy bırak söylememeyi yolarım ben o kadını bee :mymeka:

Back
X