Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Özgür'e uyuz olmaya başladım.iyiki bi aşık oldu arkadaşlarını düşünmüyo artık fazla varsa yoksa Deniz.
Oda eskisi gibi değil önceden ne yaparsa yapsın Özgür'e sesini çıkarmıyodu.Özgür aşık olunca saldı kendini iyi bi kazık yicek gibi sanki Özgür kız lülülülülülü
Canim olur mu bak benim de asil su olay dikkatimi cekti:
Sabah Esinin yanina gitti onu aldi otelden simit aldilar yediler, ordan Ipek'in yanina gitti ordan da Deniz'un yanina gitti,
oradan da tekrar kizlarin yanina gitti oradan da tekrar Denizin yanina gitti. Sabahtan aksama kadar hepsi icin kosturdu yani,
hic mi kendi hayati yok yav kendini sefil ediyor herkes icin. kaydirigubbakcemile3
Su Esinin abisinin arkadasi ve Eylul'u ikisini bir temiz dayaktan gecirmek gerekiyor arkadaslar, bu iste bana katilan var mi.klava:
Ulen bu Eylül ne fesat kadınmış yaaaa...
Verseler elime de şöyle dinlene dinlene bi dövsem..
Tek başına parçalayamazsın efem bende varım Çok üzgünüm çoook
valla benim de yolasım geldiii az önceeee!!!!!!klava:
ayy gebertirim ben bu Eylül şeysini..
bi rahat verdirtmiyor kıza yav.
eylülü bende parçalamak istiyrumklava:
Tamam Eylul kolay da su kazma herif icin yardim istedim,
birlik olursak onun hakkindan da geliriz evelAllah. :roflol:
Ya kız ne sİnsİ bİlerek İkametgah adresleİrnİ yazdırdı sİnsİ yılan İnŞ eİn bebeĞİnİ dÜŞÜrmez
Esİn ne yapacak acaba
VERMEZLER PERŞEMBEYE KADAR:umursamaz:
Özette verİyorlar zaten canım esİnİ İzİnİ eylÜl sayesİnde abİsİ buldu İpek ev arkadaŞlarıyla baŞı dertte denİz ÖzgÜrÜ burakıp amerİkaya amelİyat olmaya gİdİyor kolunda bİr problem olmuŞ kehrİbar kızlarını affetmedİ bÖyle canım
VERMEZLER PERŞEMBEYE KADAR:umursamaz: