• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Bende Özgür'e uyuz olmaya başladım.iyiki bi aşık oldu arkadaşlarını düşünmüyo artık fazla varsa yoksa Deniz.Oda eskisi gibi değil önceden ne yaparsa yapsın Özgür'e sesini çıkarmıyodu.Özgür aşık olunca saldı kendini iyi bi kazık yicek gibi sanki Özgür kız lülülülülülü

Cok seviyorum ben diziyi yaa :sm_cool:
Özellikle Mualla ve Fevzi´si gülmekten kirip geciriyor :teytey:

Bende Özgür'e uyuz olmaya başladım.iyiki bi aşık oldu arkadaşlarını düşünmüyo artık fazla varsa yoksa Deniz.
Oda eskisi gibi değil önceden ne yaparsa yapsın Özgür'e sesini çıkarmıyodu.Özgür aşık olunca saldı kendini iyi bi kazık yicek gibi sanki Özgür kız lülülülülülü

Canim olur mu bak benim de asil su olay dikkatimi cekti:

Sabah Esinin yanina gitti onu aldi otelden simit aldilar yediler, ordan Ipek'in yanina gitti ordan da Deniz'un yanina gitti,
oradan da tekrar kizlarin yanina gitti oradan da tekrar Denizin yanina gitti. Sabahtan aksama kadar hepsi icin kosturdu yani,
hic mi kendi hayati yok yav kendini sefil ediyor herkes icin. kaydirigubbakcemile3

Su Esinin abisinin arkadasi ve Eylul'u ikisini bir temiz dayaktan gecirmek gerekiyor arkadaslar, bu iste bana katilan var mi. :oklava:

Canim olur mu bak benim de asil su olay dikkatimi cekti:

Sabah Esinin yanina gitti onu aldi otelden simit aldilar yediler, ordan Ipek'in yanina gitti ordan da Deniz'un yanina gitti,
oradan da tekrar kizlarin yanina gitti oradan da tekrar Denizin yanina gitti. Sabahtan aksama kadar hepsi icin kosturdu yani,
hic mi kendi hayati yok yav kendini sefil ediyor herkes icin. kaydirigubbakcemile3

Su Esinin abisinin arkadasi ve Eylul'u ikisini bir temiz dayaktan gecirmek gerekiyor arkadaslar, bu iste bana katilan var mi. :oklava:

Ulen bu Eylül ne fesat kadınmış yaaaa...
Verseler elime de şöyle dinlene dinlene bi dövsem..

Tek başına parçalayamazsın efem bende varım Çok üzgünüm çoook

valla benim de yolasım geldiii az önceeee!!!!!!:oklava:

ayy gebertirim ben bu Eylül şeysini..

bi rahat verdirtmiyor kıza yav.

eylülü bende parçalamak istiyrum:oklava:

:roflol: sensi bak çok katılan var bide ben varım :lepi:
DÜn misafir geldi izleyemedim tamamnı bulamadılar demi kız benneyaptımki

Tamam Eylul kolay da su kazma herif icin yardim istedim,
birlik olursak onun hakkindan da geliriz evelAllah. :roflol:

dün akşam çok güzel bir bölümdü ipekte kendini savunmaya başladı

üzüldüm senin adına güzel bir bölümdü

Tamam Eylul kolay da su kazma herif icin yardim istedim,
birlik olursak onun hakkindan da geliriz evelAllah. :roflol:

:1closedeyes: onların hakkından ben gelirim sengözlerimebaksanab
Güçlü kuvvetliyim evelAllah Çok üzgünüm çoook

dünkü bölüm çok heycanlı bitti yaa delikafadulden
o eylülüde allah yarattı demicem saçını başını yolcam yetti yaptıkları yaa kaydirigubbakcemile kötükedihüso

Ya kız ne sınsı bılerek ıkametgah adresleırnı yazdırdı sınsı yılan ınŞ eın bebeĞını dÜŞÜrmez

Özette verıyorlar zaten canım esını ızını eylÜl sayesınde abısı buldu ıpek ev arkadaŞlarıyla baŞı dertte denız ÖzgÜrÜ burakıp amerıkaya amelıyat olmaya gıdıyor kolunda bır problem olmuŞ kehrıbar kızlarını affetmedı bÖyle canım

Özette verİyorlar zaten canım esİnİ İzİnİ eylÜl sayesİnde abİsİ buldu İpek ev arkadaŞlarıyla baŞı dertte denİz ÖzgÜrÜ burakıp amerİkaya amelİyat olmaya gİdİyor kolunda bİr problem olmuŞ kehrİbar kızlarını affetmedİ bÖyle canım

VERMEZLER PERŞEMBEYE KADAR:umursamaz:

annem de anlattı ama olmaz öyle tadı çıkmaz... film tadında reklamsız izlicem ben zemuszemus

Tamam canım ızle merakın gıtsın acuk dedım

Back
X