• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

çok güzeldi herkes bir araya gelse ben ipek böcüme üzüldüm ev arkadaşları çok zalim

neler olsu biri özet geçebilirmi
ben esinin bursaya gittiği yere kadar izleyebildim devamında noldu??

esin bebeği aldıramadı annesiyle tlf görüşüp rest çekti ist döndü - kaçtı
melekte annesinin huzur evine yerleştiğini öğrenince ist döndü
barışda ailesini ist getirdi -tatlicadiarzu-
ipek özgürle fenerin aynı evde yaşayacağını öğrenince kendine uyuz 2 tane ev arkadaşı bulup oraya yerleşmeye karar verdi
esinin ceyyar abisi (hocayla şeytan kılıklı hocanın evinde sarılıp uyuyorken) hocanın kapısını çalıp esin kaçtı bana yardım edermisin dedi tabi hocanın gözleri parladı birden orda bittiiii...

umarım yeterli olmuştur :hulya:

ayy ya en çok o entelin o kadından çocuk istemesine şaşırdım bence esinin hamile oldugun ögrenicek ve birleşicekler gibime geldi
o yılan başlı kadın yok muuu nasıl da insanların zaaflarından faydalanıp kendine yol yapıyoo pesss:sm_confused:

ayy ya en çok o entelin o kadından çocuk istemesine şaşırdım bence esinin hamile oldugun ögrenicek ve birleşicekler gibime geldi
o yılan başlı kadın yok muuu nasıl da insanların zaaflarından faydalanıp kendine yol yapıyoo pesss:sm_confused:

bence o entel mertten sanıcak bebeği tıpkı esinin ailesi gibi.... şakkıdı mertte bir şekilde kabul edicek gibime geliyor..esin entelin bilmesini istemiyor ya..zaten oyuna sponsorda oldu dörtlü tamamlanır işte...hihoyyyt ya var ya o eylülede o entelede öyle gıcık oluyorum ki ikisinide bir kaşık suda boğcam yaaaaa kötükedihüso

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

Erkan hocada mannak zaten yaaa kaydirigubbakcemile
Yok evlenmem ama yanımda ol kafamçokkarıştı hem iki dkkada esini unuttu eylül hocayla çocuk yapmaya karar verdi delikafadulden

konunun başlığında neden atv yazıyor atv yemi gecti dizi aman oraya gecmesin o kanal hep bititriyor dizileri

herkes favorisini söylemişş benimki de özgür kızz
hani kavak yellerinde orjinal adamm var ya bunda da orjinal sözler var bir anakart bellek almış başını gidiyor çok tatlı yaa:lepi:

Back
X