• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

gece fragmanını gördüm... esin annesine hamile olduğunu söylüyordu... süt nine muallayı evden kovuyordu... ipek barışla otobüse binmemiş ama daha sonra tekrar bir otobüs sahnesi vardı...annesine keşke bu hale gelmeseydik diyordu...özgür denize gidiyordu...

bu kadar hatırlıyorum...galiba güzel olacak bu bölüm de...

gece fragmanını gördüm... esin annesine hamile olduğunu söylüyordu... süt nine muallayı evden kovuyordu... ipek barışla otobüse binmemiş ama daha sonra tekrar bir otobüs sahnesi vardı...annesine keşke bu hale gelmeseydik diyordu...özgür denize gidiyordu...

bu kadar hatırlıyorum...galiba güzel olacak bu bölüm de...

bencede çok güzel bir bölüm geliyor delikafadulden delikafadulden

özetinde acı ölüm haberi yazıyo kim öldü kü acaba?? yuhh bide özgürde hamile yuuhh iyice şaşırdı bunlar..esinde aldıramıcak zaten bebeği o adamla evlencek o adamda yani fırat hiç beğenmedim beyfendi kendi kendine gelin güvey olma konusuna doktora yapmış

özetinde acı ölüm haberi yazıyo kim öldü kü acaba?? yuhh bide özgürde hamile yuuhh iyice şaşırdı bunlar..esinde aldıramıcak zaten bebeği o adamla evlencek o adamda yani fırat hiç beğenmedim beyfendi kendi kendine gelin güvey olma konusuna doktora yapmış

özgür hamile değil ki:uhm:

o sadece esini korumak için numara yaptı sanırım izlemedin tam olarak

ben kısaca anlatayım yine ...ayy evet yaaa hep acıklıydı... bir son sahneden hemen önce gülümsemelik bişey oldu o kadar...

barışın babasının ölüm haberi geldiği için ipekle istanbula gidemediler... intihar etmiş borçları yüzünden...ipek de annesiyle özgürün yanına gitti...gidecek yerleri olmadığı için akşama kadar sahil kenarında bir bankta oturdular... annesini istanbula gitmek için ikna etmeye çalıştı ipek ama olmadı... ıstanbul defteri kapandı dedi annesi... sonra annesinin yardımcısının dükkanında yattılar gece ; ertesi gün de o baktıkları dökük evi tuttular...

özgür sabah esinin yanına gitti... esinle tartıştılar ; ailesine hayır demediği için... esin de özgüre onları kızdırdığı için kızdı... sonra ağlaya ağlaya ayrıldı özgür ... yazık ya çok içten ağlıyordu... sonra hemen istanbul otobüsüne bindi...

esini akşam istemeye geleceklerdi... eczaneye ilaçlar geldi... esin erkanı aradı ; telefonu eylülaçtı ; erkan duşta aradığını söylerim dedi... prova yapıyorlardı sahnede; prova sonrası erkan duşa gitmişti gerçekten... esin deilaçları görüp intihar etmeye kalktı ama ipek geldi engel oldu...

ipek eve döndü annesini tekrar ikna etmeye çalıştı ama baktı olmuyor aldı çantasını çıktı...2 bilet aldı istanbula ... esin ve kendisi için... esine de haber verdi ...

melek teyze ipeğin yokluğunu farketti ; hemen anladı ; otogara gitti... esin gelmeyeceğini söyledi ipeğe...o sırada görücüler de eve geldi...

ipek otobüse binerken annesi geldi...indirmeye çalıştı ama ikna edemedi... polis geldi amaipek birgün önce 18 yaşına girdiği için birşey yapamadı...ipek annesine birlikte gitmeyi teklif etti ama annesi kabul etmedi ...ipek bindi otobüse ve otobüs hareket etti...melek teyze de yürüyerek ayrıldı... öyle bitti...

bundan önce özgür istanbula gitti...denize gitti... deniz özgürü görünce kapıyı kapattı... özgür bir sürü şey anlattı denize kapının önünde ; onun için duygularını filan... tam evine gidecekken kapı açıldı... o da orda kaldı... işte burda gülümseyebildim sadece...

tabii mualla ve süt nine olayı da var... mualla ne yapsa açtıramadı kapıyı... süt nine birileriyle telefonda görüştü filan... sanırım huzurevi gibi bir yere gidiyor... sütnine kasıma muallanın evlendiğini söyledi...adam üzüldü tabii ;sütnine mahcup...

benden bu kadar ... :)

Back
X