• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Pis kılıksız hain Sarp :olmaz:

Şimdi romantik Romeonun da başı yanıcak...ızlerken nsl küfür ettim ya :1ninca:
Muallaya da gıcık oluyorum zavallı Kasım'ın canına ot tıkamak üzere :umursamaz:

ben çok seviyorum bu diziyi yaa... biri ağlarken benim de ağlayasım geliyor... en çok özgüre üzüldüm ben dün... ne biçim bir aile ya onunkisi de... annesi de nasıl bir kadın ... kızına inanacağına kocasına yani bir erkeğe inanıyor ...

aferin ipeğe resti çekti...
özgürle denize de çok sevindim
esin hamileyse vay haline...yandı gülüm keten helva...

ay bide şenerin tişörtlere bitiyorum ben yaa..
en çok cumaya gittim gelicem yazana gülmüştüm..
bide zıkkımın köküne..onu face de görmüştüm ama tişörte uyarlanacağı aklıma gelmemişti..bende yaptırcam eşime öyle bi tane tişört..şimdi üstünde ne yazsa diye düşünüyorum

vay esin hamile mi ya kızlar? eyvah eyvah işler karışıcak. şu sarp' a çok ii oldu ama garibim romeonun başı yandı, mualla da ne buluo şu yağlı kafada anlayamadım...

kızlar iki haftadır izleyemedm kısaca özet gecermisinzz :)))

2 haftadır izleyemediysen sen ipekle barışın sahnede öpüştüğü yerde kaldın..işte kehroş kalktı bağırdı bu ne reziillik dedi melek susturdu..oyuna devam edin dedi hocalar.bittikten sonra oyunda böyleydi diye kandırdılar melekle süt nineyi..hocalarada repliği unuttuğu için yanlışı kapatmak amacıyla yaptık dediler.neyse..melek beğendi ama savundu aferin kızıma o bunun işi dedi ben şok oldum tabi..ipek sarptan ayrıldı sarp delirdi..sarptan ayrıldığını duyunca şener ipeğe baharla ilgili gerçekleri anlattı..barışı kandırdığını falan..ipekte sırf baharı üzmemek içinmi beni harcamış diye daha da kızdı.özgüre doğum günü partisi hazırladılar barışla şeneride çağırdılar..ipek ve barış orda barıştılar sarıldılar falan..sevgili oldular yani..bu arada şener gülşaha yanık-tatlicadiarzu-
ertesi gün okula elele gittiler sarp bunları görünce delirdi eve gitti..sarpın arkadaşıda ipeğe kızdı hayatını mahvettin dedi.saf ipekte konuşmak için sarpın evine gitti:olmaz:
sarp buna kızdı bana saf kız ayakları yaptın dedi.kapıyı kilitledi...hırpaladı..tecavüze kalkıştı..ipekte takımlara bi tekme attı koşarak cama gitti 2. kattan atladı..sarp peşinden gitti beni affet diye ipek sakın bana dokunma diye bağırdı..üstü başı harap biçimde sokoaklarda gezdi..heryeri ağrıyor..başı döndü bayıldı.hsataneye götürdüler.kendine gelince özgürü aradı..özgür ve esin yanına geldi onlara olanları anlattı..ama kaza diyeceğiz kimseye söylemek yok dedi..ipek erkeklerden tırsar hale geldi..barışa bakmaya bile korkuyordu..barışta bunun kaza olmadığını anladı..ipek çantam çalındı demişti..ama sarp okula getirdi ve barış gördü..sarp özür dilemeye çalıştı ama ipek bana dokunma sakın diye bağırdı yine..barış oyundan önce ipeğe gerçekleri söyle bana diye çıkıştı..ipekte hepinizden korkuyorum sendemi canımı yakacaksın dedi.barışta sarpın yediği haltı anladı koşa koşa sarpın evine gitti..kavga gürültü..sarp yere düştü şuur gitti.orda bitti..
hee bide ipek esine erkan ve eylül gerçeğini anlattı..öpüşüyorlardı eskidende beraberlermiş dedi.esin inanmadı çok bencilsin dedi..ipekte neye inamak istiyorsan ona inan dedi.esinin içine kurt düştü okula gidip yıllığı okudu..erkana gidip saydı bi güzel..sen ne ahlaksız adamışsın dedi..kendimi bu kadar aptal hissetmemeiştim dedi..zaten sonra bu hastane olayı oldu esinde ondan gitti.barıştılar özür diledi..
esin eylüle de saydı..allah belanızı versin sizin dedi..
özgür denizle birlikteyten babasını bi kızla gördü..taksiyle takip etti..kızın saçını başını yolacaktı deniz sakinleştirdi..ertesi gün annesine anlattı..kadın 2 göz 2 çeşme gitti..sonra özgürün çalıştığı yere gitti.sen ne yalancı bi insansın,başkalarını mutsuz etmekten zevkmi alıyorsun dedi..babana sordum yok öyle bişey dedi hatta öğrencisiymiş kızla tanıştırdı çok mahçup oldu kız benide rezil ettin dedi..ayrıca babana şantaj yapmışsın..bana para ver yoksa anneme sevgilin var diye yalan söylerim demişsin..banka dekontuna baktım hesabına para yatırmış adam dedi..özgürde defol git diye bağırdı..bu yani
ay ne uzun anlatmışım inşallah sıkılmazsın..özet değil senaryo olmuş biraz.

Son düzenleme:
Bide erkana iyi oldu
Esin kapıyı suratına kapadı
Diğer öğretmen olan hatunda hiç havamda değilim diye tersledi(adı neydi yaw bu hatunun CADIARZU)
Haha iyi oldu erkana iyi
Hiç sevmiyorum ya erkanı deli ediyor beni:mymeka:

Bide erkana iyi oldu
Esin kapıyı suratına kapadı
Diğer öğretmen olan hatunda hiç havamda değilim diye tersledi(adı neydi yaw bu hatunun CADIARZU)
Haha iyi oldu erkana iyi
Hiç sevmiyorum ya erkanı deli ediyor beni:mymeka:

aa evet ya ben de çok sevindim... ohh esin gitti nasılsa elinde eylül var diye düşünüyordu eşşek kafalı ... erkek işte :olmaz:

şimdi şekerler şöleee oluooo, romeo hapiste; sarp hastanede. ipek yanına girip sen şikayetçi olursan bende senin yaptıklarını herkese anlatırım rezil olursun senide yakalarlar dioo. özgürde sevgilisiyle elele sanırım o da çocuğa aşık oldu.. ve esinnn elinde ajandası regl gününün geçtiğini farkediyor ve acaba dioooooo...hani hamile olduğundan şüpheleniyor..bu kadar...

esin hamile patron babalığı üstlenir sanırım aayyy bütün türk dizileri gibi bununda tadı kaçtı
ipeğin sahnede üpüşmesi bile çok doğal karşılandı

ya ben bu diziye yeni bakmaya basladim ama ilk bölümlerden degil oynadigi bölümlere anlayamadim mualla ile melek kardes degil mi?
ipek teyze degilde abla diyor bu haftadada melek ipekle yatacakti ona hadi sen git annenle yat bende ipekle yataym dedi de sanki tuhaf geldi..üvey kardesler mi yoksa?

yok o yaslı kadın melegın süt annesi..

mualla da melekle süt kardeş...

öz kardes degıller :)

Back
X