malibu ; kavak yellerini seyretmediğim için inan bilmiyorum??:1no2: en azından bu bölümde yüzümü güldüren bir sahneydi bu halı saha maçı a.s
ama diğer sahnelerde kafam çok karıştı..:bbo:bu 16.bölüme kadar herşey yolunda gitmişti,ama her ne olduysa senaristin yazdığı bu bölümde benim kafamda cevaplanmamış,cevabını bir türlü bulamadığım o kadar çok soru oluştu ki işin içinden bir türlü çıkamıyorum..:1no2:
küçük böcük; senin yazdıklarına sonuna kadar katılıyoruma.s
ayrıca senin yazdıklarına ilaveten bu bölümde benimde kafama takılan ve bir türlü cevabını bulamadığım soruları ekliyorum..ve kafamda oluşan bu soruların cevabını bir türlü bulamıyorum:uhm:
1) bir önceki bölümde; 15.bölümde ipek; sınava girerken ve sınavdan çıktıktan sonra,sınav sonucunun 30 olduğunu öğrendiği anda,barış'la konuşurken ipek'in boynunda kolyesi yoktu..taki ipek funda hocanın odasına giripte sınav sonucuna itiraz edinceye kadar...ipek'in kafası bu kadar karışıkken hangi arada derede bu kolyeyi taktı?
2) ipek;suçsuzken odada bulunan ipek'e ait olan bir kolyeden yola çıkılarak neden suçlu konumuna düşürüldü? ve neden sadece ipek savunma yaptı? oysa ipek başından,arkadan darbe almışken,yaralı halde yerde baygın bir vaziyette iki kişi tarafından cavidan hocanın odasında bulunmuşken..neden ipek'i bulan kişilerde görgü tanığı olarak onlarda dinlenmedi..barış; eda ve gülşah'ı birlikte okuldan çıktıklarını görmüşken neden barış'ta dinlenmedi? ve özellikle eda ve gülşah,ipek tarafından suçlanırken.. hocalar onları da çağırıp bu olay hakkında onlarla da konuşmadı? ve neden hocalar ipek,eda ve gülşah'ı yüzleştirmedi ???
3) en önemli ayrıntı şu ki; bir kaç bölüm öncesinde ailesi tarafından zorla evlendirilmek istenen özlem balıkesir'den evinden kaçıp ipek'e sığındığında,ipek'le okula gittiğinde bir erkekle tanışıp onun peşi sıra gittiğinde ortalıktan kaybolduğunda...ipek,melek teyze ve barış;özlem'i nasıl bulmuşlardı? okulun güvenlik kamerasındaki kayıtlara bakarak...peki şimdi neden barış'ın aklına yada diğer kişilerin aklına okulun güvenlik kayıtlarına bakmak gelmiyor??? bu güvenlik kamerası sadece girişlerde ve çıkışlarda mı kullanılıyor?? okulun diğer iç mekanlarında güvenlik kamerası yokmu??
şimdiye kadar seyrettiğim hiç bir bölümde bu kadar çok soru kafama takılmamıştı?
ayrıca eylül hocanın erkan hocayla olan telefon konuşmasıda ilginçti?? zamanında eylül hoca da sınav sorularını çaldığını ve yakalanmadığından bahsetti..erkan hoca da ben bunu çoktan unutmuştum yakalanmadığın için olabilir mi? dedi...
tamam neticede bu bir dizi ama en azından şimdiki 16.bölüme kadar güzel mesajlar vermişti..bu bölümde verilmek istenen mesajı ben anlamadım

ve bu böyle giderse çok saçmalamış olacaklardır ki inşaallah böyle yapmazlar diğer bölümlerde bu sorularıma cevap bulabilirim...yoksa bu dizide diğer diziler gibi izlemediğim diziler kervanına girecek üzgünüm...