• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

ben pek gülemedim canim bu bölümde.... ama kendimi tam diziye veremedim ondanda kaynaklaniyo olabilir

kizlar dikkatinizi cektimi bilmem ama mac oynarken kapicinin giydigi üniformaya dikkat eden var mi? yerimseniben

nie ki canımmm nolmus formaya fisfisfis

bende küçük şeylere güldüm zaten
özgürün repliklerine meselaa kaydirigubbakcemile3

ya ben de hocaların hepsine sinir oldum... hepsi ön yargılı...

halbuki cavidan baksa ipeğin kağıdına anlayacak... kızın doğru cvapları silinmiş... niye doğru olanı silsin ki ipek kendi kağıdından...

ya da ipek dese ya benim ihtiyacım yok... çalıştım yaptım ; isterseniz tekrar şimdi sınav yapın diye... ben olsam öyle derdim...

tamam dizi ama ... yine de sinir oldum...

halbuki cavidan baksa ipeğin kağıdına anlayacak... kızın doğru cvapları silinmiş... niye doğru olanı silsin ki ipek kendi kağıdından...

ya da ipek dese ya benim ihtiyacım yok... çalıştım yaptım ; isterseniz tekrar şimdi sınav yapın diye... ben olsam öyle derdim...

bende cok sinir oldummm benneyaptımki :kızgın: direk yargıladılar :kızgın:

ben pek gülemedim canim bu bölümde.... ama kendimi tam diziye veremedim ondanda kaynaklaniyo olabilir

kizlar dikkatinizi cektimi bilmem ama mac oynarken kapicinin giydigi üniformaya dikkat eden var mi? yerimseniben
aimecim;bana göre bu bölümün en güzel sahnesi olan,halı saha maçı:lepi:nda fevzi efendi'nin üzerinde; turuncu renkli,5 numaralı,önünde kocaman EFEM yazan bir forma vardı..ve başında da beyaz bir bant..çok komikti..kaydirigubbakcemile3bunun haricinde bir ayrıntı hatırlamıyorum ben yerimseniben

beni bu bölümde,en çok güldüren bu sahneyi kısaca anlatmam gerekirse;
özgür; hakem..deniz onu görünce olmaz bu erkek işi dedi..bana bak deniz..deniz'misin,yoksa özgür'ün sana taktığı isimle deniz fenerimisin..gelirsem yanına döverim seni:mymeka:zaten yaptıklarından ötürü sana çok kızgınım..birde kız,erkek ayırımı yapma gelirsem yanına varya:mymeka: neyse..
hakem özgür; ofsayt verdi ve hemen deniz itiraz etti; ''halı saha maçında ofsayt mı olur ya'' diye..özgür'de; ''artık var burda hakem benim canım'' deyince birde üstüne deniz'e sarı kart gösterince ortalık karıştı..o fırsattan istifade eden mualla, hemen sahaya girip fevzi efendi'nin sırtına çok terledi diye havlu koydu..kaydirigubbakcemile3 ve işte benim en çok güldüğüm sahne: fevzi efendi; ''hakem hanım sahaya yabancı madde girmiş,burda resmen tacize uğruyorum,bütün konsantrem bozuldu,mualla dur'' diye bir kafa atışı vardı ki :roflol::roflol:görülmeye değer..şuna bir kırmızı kart gösterde toptan çıksın hayatımdan ya'' :roflol::roflol:demezmi ilahi fevzi efendi..kaydirigubbakcemile3mualla'dan öyle kolay kolay kurtulamazsın bunu bil..o sana resmen aşık:asigim:

cavidandan önce bir önceki bölümde sarisin hoca görmeliydi cevaplarin silindigini :oklava:

ondanda geçtim eğerki yanlış yaptığı için silmiş olsa yerine yenisinide yazmadan boşmu bırakırdı yani.
saçmalık işte.
kızın haklı olduğunu bile bile yapacak bişey yok diyolar. sinir oldum bende.

yaa efem yazınca noluo kavakl yellerindeki efe nin mi yaa biri sölesin kafam karstı :))
malibu ; kavak yellerini seyretmediğim için inan bilmiyorum??:1no2: en azından bu bölümde yüzümü güldüren bir sahneydi bu halı saha maçı a.s
ama diğer sahnelerde kafam çok karıştı..:bbo:bu 16.bölüme kadar herşey yolunda gitmişti,ama her ne olduysa senaristin yazdığı bu bölümde benim kafamda cevaplanmamış,cevabını bir türlü bulamadığım o kadar çok soru oluştu ki işin içinden bir türlü çıkamıyorum..:1no2:

küçük böcük; senin yazdıklarına sonuna kadar katılıyoruma.s
ayrıca senin yazdıklarına ilaveten bu bölümde benimde kafama takılan ve bir türlü cevabını bulamadığım soruları ekliyorum..ve kafamda oluşan bu soruların cevabını bir türlü bulamıyorum:uhm:
1) bir önceki bölümde; 15.bölümde ipek; sınava girerken ve sınavdan çıktıktan sonra,sınav sonucunun 30 olduğunu öğrendiği anda,barış'la konuşurken ipek'in boynunda kolyesi yoktu..taki ipek funda hocanın odasına giripte sınav sonucuna itiraz edinceye kadar...ipek'in kafası bu kadar karışıkken hangi arada derede bu kolyeyi taktı?
2) ipek;suçsuzken odada bulunan ipek'e ait olan bir kolyeden yola çıkılarak neden suçlu konumuna düşürüldü? ve neden sadece ipek savunma yaptı? oysa ipek başından,arkadan darbe almışken,yaralı halde yerde baygın bir vaziyette iki kişi tarafından cavidan hocanın odasında bulunmuşken..neden ipek'i bulan kişilerde görgü tanığı olarak onlarda dinlenmedi..barış; eda ve gülşah'ı birlikte okuldan çıktıklarını görmüşken neden barış'ta dinlenmedi? ve özellikle eda ve gülşah,ipek tarafından suçlanırken.. hocalar onları da çağırıp bu olay hakkında onlarla da konuşmadı? ve neden hocalar ipek,eda ve gülşah'ı yüzleştirmedi ???
3) en önemli ayrıntı şu ki; bir kaç bölüm öncesinde ailesi tarafından zorla evlendirilmek istenen özlem balıkesir'den evinden kaçıp ipek'e sığındığında,ipek'le okula gittiğinde bir erkekle tanışıp onun peşi sıra gittiğinde ortalıktan kaybolduğunda...ipek,melek teyze ve barış;özlem'i nasıl bulmuşlardı? okulun güvenlik kamerasındaki kayıtlara bakarak...peki şimdi neden barış'ın aklına yada diğer kişilerin aklına okulun güvenlik kayıtlarına bakmak gelmiyor??? bu güvenlik kamerası sadece girişlerde ve çıkışlarda mı kullanılıyor?? okulun diğer iç mekanlarında güvenlik kamerası yokmu??
şimdiye kadar seyrettiğim hiç bir bölümde bu kadar çok soru kafama takılmamıştı?
ayrıca eylül hocanın erkan hocayla olan telefon konuşmasıda ilginçti?? zamanında eylül hoca da sınav sorularını çaldığını ve yakalanmadığından bahsetti..erkan hoca da ben bunu çoktan unutmuştum yakalanmadığın için olabilir mi? dedi...
tamam neticede bu bir dizi ama en azından şimdiki 16.bölüme kadar güzel mesajlar vermişti..bu bölümde verilmek istenen mesajı ben anlamadım:utangac:
ve bu böyle giderse çok saçmalamış olacaklardır ki inşaallah böyle yapmazlar diğer bölümlerde bu sorularıma cevap bulabilirim...yoksa bu dizide diğer diziler gibi izlemediğim diziler kervanına girecek üzgünüm...

Son düzenleme:
kızlar bu bölüm çok heycanlı izleyin özetini çok seviyorum ipekle barışı

malibu ; kavak yellerini seyretmediğim için inan bilmiyorum??:1no2: en azından bu bölümde yüzümü güldüren bir sahneydi bu halı saha maçı a.s
ama diğer sahnelerde kafam çok karıştı..:bbo:bu 16.bölüme kadar herşey yolunda gitmişti,ama her ne olduysa senaristin yazdığı bu bölümde benim kafamda cevaplanmamış,cevabını bir türlü bulamadığım o kadar çok soru oluştu ki işin içinden bir türlü çıkamıyorum..:1no2:

ayrıca senin yazdıklarına ilaveten bu bölümde benimde kafama takılan ve bir türlü cevabını bulamadığım soruları ekliyorum..ve kafamda oluşan bu soruların cevabını bir türlü bulamıyorum:uhm:
1) bir önceki bölümde; 15.bölümde ipek; sınava girerken ve sınavdan çıktıktan sonra,sınav sonucunun 30 olduğunu öğrendiği anda,barış'la konuşurken ipek'in boynunda kolyesi yoktu..taki ipek funda hocanın odasına giripte sınav sonucuna itiraz edinceye kadar...ipek'in kafası bu kadar karışıkken hangi arada derede bu kolyeyi taktı?
2) ipek;suçsuzken odada bulunan ipek'e ait olan bir kolyeden yola çıkılarak neden suçlu konumuna düşürüldü? ve neden sadece ipek savunma yaptı? oysa ipek başından,arkadan darbe almışken,yaralı halde yerde baygın bir vaziyette iki kişi tarafından cavidan hocanın odasında bulunmuşken..neden ipek'i bulan kişilerde görgü tanığı olarak onlarda dinlenmedi..barış; eda ve gülşah'ı birlikte okuldan çıktıklarını görmüşken neden barış'ta dinlenmedi? ve özellikle eda ve gülşah,ipek tarafından suçlanırken.. hocalar onları da çağırıp bu olay hakkında onlarla da konuşmadı? ve neden hocalar ipek,eda ve gülşah'ı yüzleştirmedi ???
3) en önemli ayrıntı şu ki; bir kaç bölüm öncesinde ailesi tarafından zorla evlendirilmek istenen özlem balıkesir'den evinden kaçıp ipek'e sığındığında,ipek'le okula gittiğinde bir erkekle tanışıp onun peşi sıra gittiğinde ortalıktan kaybolduğunda...ipek,melek teyze ve barış;özlem'i nasıl bulmuşlardı? okulun güvenlik kamerasındaki kayıtlara bakarak...peki şimdi neden barış'ın aklına yada diğer kişilerin aklına okulun güvenlik kayıtlarına bakmak gelmiyor??? bu güvenlik kamerası sadece girişlerde ve çıkışlarda mı kullanılıyor?? okulun diğer iç mekanlarında güvenlik kamerası yokmu??
şimdiye kadar seyrettiğim hiç bir bölümde bu kadar çok soru kafama takılmamıştı?
ayrıca eylül hocanın erkan hocayla olan telefon konuşmasıda ilginçti?? zamanında eylül hoca da sınav sorularını çaldığını ve yakalanmadığından bahsetti..erkan hoca da ben bunu çoktan unutmuştum yakalanmadığın için olabilir mi? dedi...
tamam neticede bu bir dizi ama en azından şimdiki 16.bölüme kadar güzel mesajlar vermişti..bu bölümde verilmek istenen mesajı ben anlamadım:utangac:
ve bu böyle giderse çok saçmalamış olacaklardır ki inşaallah böyle yapmazlar diğer bölümlerde bu sorularıma cevap bulabilirim...yoksa bu dizide diğer diziler gibi izlemediğim diziler kervanına girecek üzgünüm...

güvenlik kamersaı hariç diğer sorular benim de aklıma gelmişti...yerimseniben

ama en çok sinir olduğum kısmı buydu ... haklısın yapılabilecek çok şey vardı... ama heyecan katmak istediler heralde... bu haftaki fragmanda sanki ipek hocalara karşı biraz daha karşı çıkıyor gibi gördüm ben ama bakalım... :sm_confused:

canım kolye sınavdada ipeğin boynundaydı.
kamera olayı ise benim 9 yaşındaki kızımın bile ilk söylediği şeydi.diziyi devamlı izlemesede bu bölümü izlerken kameraya baksınlar dedi.
ayrıca evet barışış o kızları ordan çıkarken gördüğüne göre, onlarda sorgulanmalıyıd. ispat edilemiyor diye iftira atmayın dendi.

güvenlik kamersaı hariç diğer sorular benim de aklıma gelmişti...yerimseniben

ama en çok sinir olduğum kısmı buydu ... haklısın yapılabilecek çok şey vardı... ama heyecan katmak istediler heralde... bu haftaki fragmanda sanki ipek hocalara karşı biraz daha karşı çıkıyor gibi gördüm ben ama bakalım... :sm_confused:

diziye heyecan katmak istemiş olabilirler ama bir seyirci olarak ben böyle bir heyecan bu dizide istemiyorum..:1no2:
çünkü ben bu diziyi diğer dizilerden farklı olduğu için sevdim..süt ninenin verdiği nasihatlarına,melek teyzenin kızı ve ailesi için sarfettiği çabasına,ipek'in saf vede masumluğuna,fevzi efendinin ve mualla'nın arasındaki tatlı aşka,özgür'ün her olaya bir bilgisayar profösörü gibi yaklaşmasına,salih amca ile burhan hocanın melek teyze için girdikleri tatlı rekabete,barış'ın ipek'e olan aşkını şiirlere,şarkılara dökmesine rağmen bunu ona dile getirmeyişine,bunu da ipek'in,kendisini yanlış anlarda aralarındaki arkadaşlığın,dostluğun,bitmesinden korktuğu için yapmasına,barış'ın ipek'i her daim koruyup kollamasına hayran kaldığım için sevdim..:asigim:
böyle diziye heyecan katacağız diye,olayı araştırmadan soruşturmadan tek taraflı bir savunma dinleyerek,haklı birini haksız yere suçlayarak,diziye heyecan katmıyorlar..aksine ben ve benim gibi düşünen insanların tepkilerini alıyorlar..dediğim gibi bana göre bu diziyi diğer dizilerden ayıran bir çizgisi var ve bu çizgiyi bozmadan devam ettirsinler lütfen..:Saruboceq:
inş.bu hata bu bölümde kalır ve ilerleyen bölümlerde bu tür hatalar yapılmaz..ne kadar bu bölümde ipek'e yapılan haksızlıklar beni kızdırsa da ipek ne demişti;''güneş balçıkla sıvanmaz'' elbet gerçekler açığa çıkacak,ipek'te herkese suçsuz olduğunu ispatlayacak..süt ninenin bu bölümde ipek'e söylediği sözde çok güzeldi; ''eğilme soysuzun,namussuzun karşısında,doğrudan ayrılma,hak her zaman mazlumun yanında,içini ferah tut,sığın Allah'a ''..böylesi güzel sözleri bünyesinde barındırdığı için seviyorum bu diziyi..ve bu dizinin de zaman içerisinde bozulmasını istemiyorum..:Saruboceq:
dizinin senaristlerine,yönetmenine,oyuncularına,önemle duyurulur..a.s.

kızlar özetini okuudummmm
söyle yazıoo
galiba pek barış a aşıktırrrrrrrrrrr yaşasınnnn hihoyyyt

ayy nihayett ipek barış a aşık olmuşş..

ya cocukkk hem yakışıklıı hem sempatik.......
üstelik güzel gözleri var... aynı okulda... okul kabataş ta , okulun manzarası ıstanbul Boğazı...

oohh sevgilin yanında , okul da , evi yakın gez toz , Aşk Ve ıstanbul...

ıPEK kızım gözünü aç, insan daha ne ister :)))

Back
X