Melekler Korusun Show Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
Showtv yeni dizlerle dizi severlerin karşısına yine mükemmel bir dizi ilke çıkacak her yaş gurubunun izleyebileceği izlerken dersler çıkaracagı bir dizi

Bir anne ile gençlik çağındaki kızının çatışmalarını ekrana taşıyacak olan dizinin başrolünde Avrupa Yakası'ndan ayrılan Hümeyra var. Dizinin yapımcısı ise Tim's-Timur Savcı.

Son düzenleme:
Bir anne ile gençlik çağındaki kızının çatışmalarını ekrana taşıyacak olan dizinin başrolünde Avrupa Yakası’ndan ayrılan Hümeyra (ifot) ve çatışma yaşadığı fakat canı gönülden sevdiği kızı Özge Özpirinççi var. Dizinin yapımcısı ise Kavak Yelleri ile de yakından tanıdığımız Tim’s-Timur Savcı.

Dizi büyük ses getirecek ve kaliteli bir prodüksiyona sahip… Zaten Kavak Yellerinin yapımcı şirketine( Tim’s) de bu yakışır. Özge Özpirinççi’nin Kavak Yelleri dizisinde Ada ismiyle birkaç bölümde görünmesinin sebebi de bu. Deniz ve Ada aşkının ilgi görmesiyle Dolaylı yoldan hem bu kızımızın hem de bu dizinin reklamı yapıldı. Özge Özpirinççi gerçekten çok başarılı bir oyuncu..Cesaretin Var mı Aşka?’ isimli diziden sonra, şöhret basamaklarında yükselmeye başlayan Özge Pirinççi’nin Melekler Korusun ile yıldızı parlayacak göreceksiniz. Ayrıca dizinin müzikleri ve fragmanı da çok etkileyici. Gençleri kısa zamanda etkisi altına alacak gibi görünüyor. Dizi ekibine başarılar diliyoruz ve Türkiye’de tek gecelik aşkların özendirildiği ya da namusun paraya satıldığı diziler yerine bu tür dizilerin hakim olması dileğiyle yazımızı noktalıyoruz

Bende bu diziyi bekliyorum.inşallah güzel bi dizi olur.perşembe akşamları Son Ağa dizisine bakıp eğleniyodum bitti.ama aynı gün bu dizi başlicak.inşallah çok severim de bu eksikliği hissetmem :)

kavak yellerınde bır donem rol alan Ada basroldekı kız..
zaten aynı yapımcıya aıt her ıkı dızıde..:delphin:
en az kavak yellerı kadar basarılı olacak bu dızı de bence..
baslamasını beklıyorum yerimseniben

Son düzenleme:
bu akşama başlıyor hadi hayırlı olsun
güzel bi dizye benziyor inşallah çabuk harcanmaz
günde kaç dizi başlayıp bitiyor

Benimde çok hoşuma gitti bu dizi ama başroldeki kızı yani ipek i çok saf rolünde oynatmışlar, birazcık abartmışlar sanki ama yinde güzeldi dizi.

Ben çok beğendimm.. Hem gençlik dizisi hemde bir anne kız ilişkisi söz konusu.. Umarım bununda kavak yelleri gibi cılkını çıkarmazlar...

dün hiç bi dizinin yeni bölümü yokken bu dizinin başlaması bence çok akıllıcaydı en azından alıştığımız diziler olmadan rahat rahat izledik ve gayette başarılıydı

çok beğendim akşam seyrettim ama baş roldeki kız şu eti kek reklamından gıcık olmuştuk bu saflık pek olmamış zamanla alışılır heralde..

ben bu gece tekrarını izledim güzel bi genlik dizisi olmuş zaten fragmanları ve müzik de başarılıydı..

bide kıvırcık ama kısa saçlı kız soruo ya başroldeki kıza:)isimleri unuttm

sen kimsin

ev arkdaşıyım..

oo o da güzelmiş ya..

ev yok ama arkdaşı var...burası çk güzeldii:)

Back
X