Melekler Korusun Show Tv

ben o sarılma sahnelerinden sonra hah dedim şimdi yazacak ekranda bir yerde 2 yıl sonra diye... ama yazmadılar...ee dedim onca olay var detayına girmeleri gereken herşeyi 2 yıl sonradan başlatamazlar bu dizinin mantığına aykırı diye düşündüm... sabah her zamanki gibi köprü ve gökkuşağı görüntüsü ile başladı...

şaşırdım ama iyi oldu... en azından sanırım daha entrikasız ve daha normal bir hayata döndüler...
sanırım esin - masal hepsi birlikte yaşıyor... esin evlenmedi başkasıyla...
ipek de en sonunda doğru bir ilişkiyle ciddi bir adım atmış görünüyor...

toparlıyorlar gibi... bakalım haftaya ne görücez...

Bu bölüm toparladılar hakikaten, kaç bölümdür sinir oluyordum, bence ıpek in damat adayı Barış değil, Barış Özgür e aşıktı çünkü...

Esin Erkan a dönmedi galiba ama meyhanede babasız çocuk büyütmenin zorluğundan bahsetti babanın yerini kimse tutmuyormuş dedi, ısterdim ki Mert e aşık olsun ama Mert olanlardan sonra onu kabul eder miydi orası da var.

Bence dizideki son yaşananlar tepki aldı izleyici oranı düştü o yüzden senaryoyu toparladılar.

2 yılmı ya kesin bi 3 -4 yıl atlamıştır herhalde masal 2 yaşında kadar küçük değil..
65. bölümde final yapacak diyorlardı..bakalım..merak ettim bende damat beyi.barışmıdır sizce bence süpriz başka bir isim çıkabilir karşımıza.

bitmesin dizi ne güzel izlioduk ya :/ 2 yıl sonraki hallerini bnde çok merak ediorm bi an önce salı gelse :bbo:

Bu bölüm toparladılar hakikaten, kaç bölümdür sinir oluyordum, bence İpek in damat adayı Barış değil, Barış Özgür e aşıktı çünkü...

Esin Erkan a dönmedi galiba ama meyhanede babasız çocuk büyütmenin zorluğundan bahsetti babanın yerini kimse tutmuyormuş dedi, İsterdim ki Mert e aşık olsun ama Mert olanlardan sonra onu kabul eder miydi orası da var.

Bence dizideki son yaşananlar tepki aldı izleyici oranı düştü o yüzden senaryoyu toparladılar.

Aklimdan gecenleri yazmissin. Bolumu izlerken dedim bunlar senaryo yu toparliyorlar, cunki daha 'namuslu' olaylar oluyordu sırnaşık şey

Simdi de merak uyandirdilar diger bolum icin, yani izleyici cekmeye calisiyorlar..

Baris copten hatiralari toplarken aceba tekrar Ipege mi yonelmek istedi, yoksa hala aklinda Ozgur varmi? Ipek ogrenince bu durumlari ne yapacak aceba ohaoldumsmile

bence ipekle baris birlikteler
dikkat ettiyseniz ipegin odasindaki duvarlarda her yerde romeo ve juliet posterleri var

ipek baskasiyla birlikte olsa o posterler olur muydu sizce

bence ipekle baris birlikteler
dikkat ettiyseniz ipegin odasindaki duvarlarda her yerde romeo ve juliet posterleri var

ipek baskasiyla birlikte olsa o posterler olur muydu sizce

hiç dikkat etmemişim.bir dedamada götürmek üzere bi tablo vardı belki oda romeo julyetin resmidir.
barış eğer diziden çıkmayacaksa ya özgürün yada ipeğin sevgilisi

uzun zamandır izlemiyordum diziyi..
fena halde baymıştı beni..akannehir
ama geçtiğimiz salı izlediğim en güzel bölümlerinden biriydi..opuyorumnanaktan
bencede ipek barışla birlikte..benimde dikkatimi çekti posterler...:jeyyar:
çoooook merak ediyorum..delikafadulden

bide araştırdım 65 değil 73. bölümde final yapacaklarmış..63. bölüm sonunda zaman kayması yapacakları önceden de belliymiş forumlarda yazmışlar..ağustosa kadar ara vermeyeceklermiş..10 bölüm daha devam sonra finish

ya bitiyormuymuş ben bu diziyi seviyordum . entrika sı cart curtu yoktu keyifle izliyorduk. kavak yellerine o leylayı meylayı soktular sinir geriyor.

2 hafta önce falan sabah erkenden kalkmıştık uykumuz kaçmıştı tv izledik eşimle..
kanald de bir dilim aşk diye dizi vardı bir dönemler..berna laçin vardı..barış orda bir kızın sevgilisydi ve saçlar kısaydı,yüzüne nur gelmiş :))) aaa ne kadar yakışıklıymış dedik eşimle..tekrar kessin saçını böyle çok kötü dedik..

Back
X