Melekler Korusun Show Tv

guzelim dizi mahvettiler tek keyif alarak izledigim diziydi

melekler korusunuda kavak yellerine benzettiler sonundasempatiksalakcinni
dizilerin son trendi şu önce kanka olun sonra sevgili daha sonra tekrar kanka olun sonra yine sevgili...olmadı birbirinizin kankalarıyla sevgili olunkafamçokkarıştıdünyada başka kız erkek yok yaa.normal yani bunlar:1closedeyes:
midem kalkıyor böyle şeyleri gördükçe:sinifsinif::sinifsinif:

esine,ipeğe,erkana ve tabiki özgüre gıcık oluyorum....
ipek gitti eski sevgilisiyle öpüştü sonra pişman oldu barışın peşine düşdü akannehir
özgürün içi rahatladı onları görünce vicdan yapmıyor artık barışı hak ettiğin düşünüyor
kanımcasempatiksalakcinni
esin hala erkana umut vermeye devam ediyor mert saf saf ona iyilik yapma peşinde
eylülün yapacaklarını esin hak etti çok seviyorsa erkanı merti kullanmayacakdı

hele şu özgürün barışla dolandığı zamanlarda takındığı o tuhaf kendini sevimli gibi gösermesi nahoş hareketleri sinirimi zıplatıyor ki özgürü severdim eskiden. bence bi değişiklik yapsınlar özgürle barışı birleştirceklerine özgür barışa aşıkolsun ama barış yine ipeği sevdiği için özgüre bakmasın daha üzel olmazmı ipeği sevdiğim için söylemiyorumda bunu kanka aşkları demode oldu çünkü

ya sorma sevgili oldu iki kanka,esinin ve erkanın aklı sonradan geliyor Çok üzgünüm çoook çok benzeşiyorlar bu konuda,mert gerçekten hiç haketmedi bu durumu demek fazla iyi olmamak gerekiyomuş:umursamaz:

ya sorma sevgili oldu iki kanka,esinin ve erkanın aklı sonradan geliyor Çok üzgünüm çoook çok benzeşiyorlar bu konuda,mert gerçekten hiç haketmedi bu durumu demek fazla iyi olmamak gerekiyomuş:umursamaz:

Esin'de Erkan'da insanlari kolay harciyan tipler.

Gerci Eylul kendine yapti, ama Mert herseyi bildigi halde bekledi Esini.. Mutlulugu icin ugrasip durdu. Ailesini karsisina aldi..

Esin napti..? Masal'i Merte birakip Erkanla bulusup durdu :kızgın:

ne oldu melekler korusuna?
yok mu bugün?

bugün yok senaristler ve yapımcılar yaptıkları şoklara biraz ara vermek istedi heralde:hulya: izleyenlerin kafası yeterince karışdı zaten.....fragmanı da izledim...barış ve özgür yapışmışlar resmen...
aklı başlarına sonradan gelen erken ve esin gene ortalığı karıştırıyor...
mert böyle bir riski sırf sevdiği için göze almışdı..ama esinde başkasını
severek evlenmemeliydi...eylül çıldırıyor bu sefer haklı kanımca...

Kizlar kimse seyretmedimi yeni bolumu? Bu sefer gercekten tum bolum boyunca gicik oldum Esine.. Mert Birolu getirip Esinle baristirdigi halde yaranamadi Esine, hala kiz Erkana gitme derdinde..

Eylul psikopat psikopat geziniyor, sonunda Esinle Erkanin optustugu resmi tutusturdu eline Esinin, biz Erkanla tatile gidiyoruz dedi.. cok merak ediyorum Esin simdi napacak

yaa şu özgürün barışla dolanmaya başladıktan sonra ki çocukcu kız tavırlaı beni deli ediyodor. ama gerçektede böle kızlar normalde vardırçok erkeksidir çılgındır ama bi erkek görünce kendilerini sevimli kız edasına bürünüverirler

ben geçenki bölümü izlemedim ne olduki bilmiyorumkismileşimdi öbür fragman çıkmış biri özet geçebilirmi netten izleyene kadar

ben geçenki bölümü izlemedim ne olduki bilmiyorumkismileşimdi öbür fragman çıkmış biri özet geçebilirmi netten izleyene kadar

aslında hep aynı şeyler oldu geçen haftada...erkan ev tutmuş anahtarı esine verdi
boşanalım ikimizde akşama sende evimize gel dedi..esin tabi atladı hemen eşyaları felan hazırladı...
ama mert abisini istanbula çağırdığı için ve abisi esini affedip onlarda bikaç gün kalmaya
karar verdiği için o akşam kaçamadı esin hanım erkanı arayıp iki üç bekleyelim gelicem dedi kafamçokkarıştı
bu arada özgür ve barış iyice yakınlaşmaya başladı..
ipeğin hala aklı barışda ...bu arada okuldaki oyunda başrol barışa verildi ipekle oynaycaklar başrolleri..

ipeğin aklı başına gelecek mi bilmem ama..özgür; özgür kız olayını baya abarttı...
resmen barışa yapışıyor..yani meydan ona kaldı ipeğe asla bırakmaz barışı
dizideki sevimli kız özgürü saçma hale getirdiler ya pes diyorum..
benneyaptımki

Back
X