• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Yeni fragmanda Barışla Özgür yakınlaşıyo Salihi kötülemeye devam ediyo kızı iyice saçmalamaya başladılar ipek görünmüyo pek bu bölüm fragmanında :S

barıs zaten bi isim koyduysa kesin asık olr pinokyo gitti peter pan geldi bu çocugun sevgilileri hep masallar aleminden Allah bilir gecmişinde alice,pamuk prenses ve uyuyan güzelle de cıkmıstır

yaa barışla özgür aaşık olmasın yakışmilerrr..:umursamaz:
mert'de kişilik değiştirmesin lütfen...

olamaz barış ve özgür :olmaz:
bu dizininde tadı kaçtı ya eskiden ne güzeldi oyuncular kolay kolay diziden çıkmazdı dizi bitene kadar aniden öldürmezlerdi oyuncuları, olmadı yaprak dökümü gibi bunuda izlemeyi bırakıcam anlaşılan, saçma sapan sarpa sardı aynen :1closedeyes:

Tüm dizilerde bi arkadaş yakınlaşmasıdır gidiyo anlamadım.. akannehir
Artık konu kalmadı.. ohaoldumsmile

özgürle barış arasında yakınlaşma oluyo ipek kesin bişi demez...sümsük erkan derdine yansın nikaha kadar gitti baktı geri döndü.eylülünde saçını yolasım geliyor sinir basıyor walla o hatunu görünce :mymeka:

ya bu diziyle kavakyelelrinin yapımcısı tims.kavakyellerinde de aynı şeyi yaptı.2 sevgili zorluklarla sevgili oluyor ee sevgili olunca senaryo ilerlemiyor. konu bulamınca ayrılıyorlar.
anlamadığım bu tims pintilkten mi yapıyor bunu. yeni oyunucu alıp sevgili yapacağını eşleri değiştiryor.
bu numarayı kavak yellerinde yaptın . e bu dizye niye soktun bu kanki sevgili olayını

eylul cadisina sinir oluyorum valla yanimda olsa bir kasik suda bogarim onu hic ama hic acimam....ne gicik yafffffffffffffffff.....erkanla evlenseydide orta yerinden catlasaydi hih.... artik heyecan girdi diziye eskiden normal heyecansiz biterdi bu 1 aydir cuma gununu heyecanla bekliyorum :D

ShowTv - Dizi

Show tv sitesinde değişik fragman var kızlar..
Erkanla Esin öpüşüyolar,Barış'la Özgür'de elele.. bilmiyorumkismile

akannehir delikafadulden
özgürle barışı tahmin etmişdim...ama olmasaydı böyle bişey yeni bir oyuncu diziye alıp
özgürü aşık edeceklerine işleri sarpa sarıp diziyi uzuatma peşindeler..
ama esin napıyor ya neden evlendi mertle o zaman :bbo:

tamam erkanda seviyor hala ama artık çok geç olayı bu boyuta getirmeseydi senaristler
keşke esin merte aşık olmuş gibiydi :umursamaz:

Senaristler olayı bu boyuta getirirler tabi, baktılar yasak aşk prim yapıyor sonunda diziyi Aşk-ı Memnu ya bağladılar...

Her haftada muhakkak yeni olaylar gelişiyor, hep entrika hep entrika...
Dizinin özetini okudunuz mu? Eylül ile Mert in babası birlik oluyolarmış...

Barış ve Özgür ün elele tutuşması da umarım yanlış anlaşılmadır, aksi halde gerçekten iğrenç bir boyut alacak :sinifsinif:

Back
X