• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

48 bölüm özeti melekler korusunun kendi sitesinde 2 fragmanda var.
Erkan ve Eylül’ün nikâhında fenalaşan Esin erken doğum yapar. Erkan doğuma girerken Eylül ise, yarım kalan nikâhın kıyılması için onu beklemektedir! Masal, Esin ve Erkan’ın kollarına doğar!

Masal’ın doğumu Esin ve Melek arasındaki buzları eritirken, Salih ve Melek’in arasını açar. Bu sırada hastaneye gelen Mert, Esin’e olan aşkını Kehribar’a açıklar.

Annelik duyguları depreşen Mualla, hamile kalamamasını Fevzi’ye bağlar. Fevzi, erkeklik sınavından geçmek için sıkı bir hazırlık yapar.

Melek’in bomba ihbarıyla, sahil güvenlik Barış ve İpek’in teknesini kuşatır! Barış, İpek’i aldattığını bir türlü itiraf edemez. İpek gerçeği Hale’den öğrenir!

Eylül’ün evlilik için elinde kalan tek kozu, hamile olma ihtimalidir. Ancak Masal, Erkan’ı Esin’e iyice yaklaştırır. Bunu gören Eylül’ün aniden kanaması başlar! Bu sırada, Kehribar Esin’e Mert’le evlenmesini teklif eder!

çok teşekkürlr canım
eylülle erkn evlenemiyo yaşasın
evet fragmandaki ses eylülün
ama hamile değil hamile kalmauı istiyo
hani aşılama yapıldı ya
bebeğim olsun o benim tek kozum gibisinden diyor bence eylüll

acaba erkan ile esin evlenecek mi?
çok sinirli ama haklı.
eczacı adamlamı evlenecek acaba ?
ya da evlenmiyecek mi?
işte dizi dizi oldu beeee kötükedihüso

2. fragmanı çıkmışşşş:)
Eylülle erkan evlenmiyo.. Eylül ''Erkan nikahımız ne olucak'' diyo süper yaa hihoyyyt

ayyy yerim ben o bebegi ya
nasıl tatlı nasıl güzelll
benimde olsun öyle bir kızım yaaa
maşallahhh o bebişee.

o erkan ş... sizine gıcık oluyorum
hale şaş gözlü mısır patlagı eylül le evlenme peşinde
bide esine kızıyo
yahu
tamam o ana kadar bilmiyodun da ögrendin insan hastane masraflarını öder bebege bişeyler alır kzın durumu ortada
onun yapacagı babalıgı mert yapıyo
babalık öylee kızıım yalnız bırakmıycam aman da ne güzel demekle bitiyo mu
koşa koşa geri evlenmeyeegidiyo angut

Allahım bir dizidekierkekler bu kadar mı karaktersiz olur erkan desen yarı yolda bırakmamak adına esini reddediyo üstelik kariyeri için erkani terketmiş hayatı yalanlar üzerine kurulu biri için kızına babalık yapacakmıs uzaktan kumanda mı bu iş ya,barısla deniz desen kavga edince hemen aldatmak lazım zaten içkinin tesiriyleymiş iyi valla zorla mı içirdiler kızlar silah mı dayadılar bizle beraber olun diye yoksa ölürsünüz diye birinin bunlara hayatta sadakat ve mertlik gibi güzel davranıslar oldugunu ögretmesi lazım..

Erkan'a ders olsun diye böyle bir kadınla evlenmesi lazım yani O Eylül cadısı tam onluk bir kadın bence, karaktersiz.. yok böyle birşey!

Ya şu Eylül bi atlasa camdan falanda beni katil olmaktan kurtarsa :mymeka: Erkan'da atlasın hatta alsanaalsanasmile

eylülün kanaması başladı insan bu kadar fesat olursa öyle olur gıcık eylül
oyyy masal ne kadar tatlıydı ya

Çooook güzeldi yaa opuyorumnanaktan
Yoksa esin kabul mu edicek mertle evlenmeyi :bbo:

bende tam bunu düşünmüştüm dün biz erkanla eylül evlenmesin derken esin mertle evlenirseakannehirgerçi erkandan daha ilgili,karakterli bi adam ama erkanda babası sonuçta

o erkan denen biyolojik baba hastaneden evlenmeye koşuyodu şaş gözle hemde herşeyi ögrenmesine ragmen
insan hastanenin önünde yatar be cocugun olmuş git masrafları öde şaş göz eylüle koşuyo hemen
tabi mert le evlensin esin ne güzel olur erkan düşünüyo mu esini
erkanla eylülde ne halt yerse yesin
l

Back
X