Melekler Korusun Show Tv

genel anlamıyla fena olmayan bi finaldi ama dikkatimi çekti esinle erkanda esin sanki zorla öpüp sarılıyordu gerçi sarılmıyordu hep erkan sarılıyordu ama rol gereğide olsa insan biraz özen gösterir ama değilmi öpüşmelerinde filan aşık gibi gelmedi bana

ayrıca o aslı şırfıntısınıda nasıl sepetledi barış orayı gösterselerdi keşke şöyle iyi bi laf söyleyip bozsaydı tekmeyi bassaydı yüreğim buz gibi olurdu kötükedihüso

Bana samimi geldi ya sarilmalari felan, ya da ben oyle gormek istedim boshayallersmile

Bende su Asli cadisinin sepetlenmesini gormek isterdim. Guya Baris niyetini anlamadi kizin, bayilip dusecektim valla bi kac bolumdur akannehir

Son sahneler guzeldi ama.. yani tiyatro full felan kaydirigubbakcemile3 sonra gerceklesen dogum.. Keske Ozgurde biriyle felan tanisiyor olsaydi gozumuz arkada kalmazdi kaydirigubbakcemile3

Bana samimi geldi ya sarilmalari felan, ya da ben oyle gormek istedim boshayallersmile

Bende su Asli cadisinin sepetlenmesini gormek isterdim. Guya Baris niyetini anlamadi kizin, bayilip dusecektim valla bi kac bolumdur akannehir

Son sahneler guzeldi ama.. yani tiyatro full felan kaydirigubbakcemile3 sonra gerceklesen dogum.. Keske Ozgurde biriyle felan tanisiyor olsaydi gozumuz arkada kalmazdi kaydirigubbakcemile3

ne bileyim özellikle öpüşmeleri filan bana pek samimi gelmedi anacımm pek bi yarım yamalak öpüyordu esin herhalde gerçek hayatta sevgilisi var ki bu fazla yakınlaşmıyor mesela ben ipekle barışın en son ne zaman öpüştüğünü de hatırlamıyorum -tatlicadiarzu-

Kizlar sizde nelere dikkat etmissiniz, duyanda opusme sahnesi bekliyorsunuz zanneder kaydirigubbakcemile3

Ben Esin'in kacamak yaklasimlarini yakistirdim tersine.. Yani o kadar zaman gectikten sonra tekrar asik olup yeniden alisiyor gibiydi. Urkekce yani

Kizlar sizde nelere dikkat etmissiniz, duyanda opusme sahnesi bekliyorsunuz zanneder kaydirigubbakcemile3

Ben Esin'in kacamak yaklasimlarini yakistirdim tersine.. Yani o kadar zaman gectikten sonra tekrar asik olup yeniden alisiyor gibiydi. Urkekce yani

anam insan yıllarca ayrı kalmış sevdiğinden ben şahsen tutkulu bi öpüşme bekledim yani ama beklediğimle kaldım Şeniz

anam insan yıllarca ayrı kalmış sevdiğinden ben şahsen tutkulu bi öpüşme bekledim yani ama beklediğimle kaldım Şeniz

Benim hic aklima bile gelmedi, o kadar opusme gorduk bu boyle urkekce bana daha da romantik ve samimi geldi, ne bilim.. bende bi terslik var galiba boshayallersmile

kzlar final bölümünü bana kısaca anlatacak bir güzelllll hatun varmı aranızda?opuyorumnanaktan

[COLOR="Blue"esin evlendi ipek evlendi,]özgür kız dizinin finalindi yalnızda ne bilim deniz feneri çıkıp gelse idi kavusamasalarda olurdu actıon olurdu [/COLOR]sırnaşık şey

barisla ipegin arasi bozuktu ya, düzeldi iste. kizlari oldu. dizide hastahanede bitti zaten
ipek yataginda bebisiyle, basinda melek komiser

Benim hic aklima bile gelmedi, o kadar opusme gorduk bu boyle urkekce bana daha da romantik ve samimi geldi, ne bilim.. bende bi terslik var galiba boshayallersmile

evet öpüşürken yanağına doğru öptü erkan esini hep, tam anlamıyla öpüşme olmadı

esini oynayan rojda demirer bi röportajında zaten isminden anlaşılacağı üzere ben aşiret kızıyım öpüşemem demişti. gerçektende o kızın öpüştüğü hiç bi sahne yok yanaktan öpüşür gibi yapıyor

esini oynayan rojda demirer bi röportajında zaten isminden anlaşılacağı üzere ben aşiret kızıyım öpüşemem demişti. gerçektende o kızın öpüştüğü hiç bi sahne yok yanaktan öpüşür gibi yapıyor

O zaman yalan soylemis cunki opusmeleri vardi dizide. Hatirladigim kadariyla hem Erkan'la hemde Mert'le opustu.. Hele Erkan'la oyle boyle opusmedi baya bi girismisti kaydirigubbakcemile3

Ustelik ikisiyle de yari ciplak bir vaziyette yatakta yatti, sarilarak felan.. yanlis anlamayin, kinadigimdan degil, ama bu da opusme gibi birsey bence...

güya ipeğe her şey yasaktı ama mantıklı yasaklar vardı sonra maşallah evlenmeden çocuğu oldu .. erkek arkadaşlar felan en son da barışla evlenmeler..

masumiyetini yitirdi dizinin başındaki o tatlı kız..bozulmaya başlayınca da bakmadım zaten arada denk gelirse bakıyodum

güya ipeğe her şey yasaktı ama mantıklı yasaklar vardı sonra maşallah evlenmeden çocuğu oldu .. erkek arkadaşlar felan en son da barışla evlenmeler..

masumiyetini yitirdi dizinin başındaki o tatlı kız..bozulmaya başlayınca da bakmadım zaten arada denk gelirse bakıyodum

masumiyet? yitirmek?
nedir masumiyeti yitirmek:kahve:

Merhaba o yüzüklerden ben de çok istiyorum ama maalesef burda accessorize yok.Siteden araştırırken gördüm 3 yüzük birlikte satılıyor sanırım o yüzüklerdendi bi bakarsanız sitesinde var.Dizide kızlarda olan yüzükten bahsediyorum bu arada ilgilenenleer vardı.

Son düzenleme:

konu zaten üniversiteye giden kızların ana kuzusu olması değildi.
konu her genç kızın kendi hayatının var olmasıydı, onları biraz da özgür bırakmak gerektiğiydi, tamam dizi gereği abarttılar ama, ''çok sıkıp kısıtlarsan ters teper her şeyi gizli yapar'' anlayışını ailelere aşılamaktı.

a.s.

Back
X