Melek Yüzlü Ayse Serra'm Hoşgeldin :)

gözünüzyadın olsun.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin analı babalıı.. hayılrıı evlat olsun inş.. çok güzel anlatmışsın canım duygularını yaşadıklarını.. Rabbim bizleride sasalim kavuştursun inşş amin..

Canım başı ümitsiz ama sonu harika biten bir hikaye... Allah kuzundan ayırmasın seni. Sağlıkla büyüt inşallah a.a.

çok duygulandım okurken göz yaşlarımı tutamadım
rabbim analı babalı sağlık bi ömür versin inş
hoş geldin ayşe serra

gözünaydın hayatım. Allah sizi başından eksik etmesin ayşemizin. hep birlikte sağlık ve huzurla yaşayın inşallah...

mutahhara şuan 4 aylık hamileyim ve ağlamama sebeb oldun kızıyorum sana:)
çok duygulandım ne kadar güzel bi yazı olmuş..bebeğinle azimli azimli ilerleyişine hayran kaldım herkese örnek olsun işte bu..
maşallah ikinize de..
umarım hayat bütün güzellikleri yavruna ve sizlere nasip eder
rabbim evladını hayırlı kullarından etsin inş
.

cok güzel yazmışsın canım ya daha dün gibi yaşadım yazdıklarını cok güzel zaman geçirdik birlikte sen mutlu sona ulaştın darısı bize inşallah.Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi....

gözünüz aydın..tebrıkler..

allahım ayşeserrayı analı babalı buyutsun.. hayırlı uzun ömürler versin..

keşke daha uzun yazsaymışınız bi çırpıda okudum çok güseldi ağzınıza sağlık
allah yavrunuzu size bağışlamışş
rabbim hayırlı yazılar yazsın
analı babalı büyütsün

tebrik ederim hayırlısı olsun
allah uzun ömür versinnn anneli babalı büyütsün
allah' ım nazrlardan korusun

gözlerim yaşararak okudum
bende bu günleri görebilecekmiyim acabaa şimdi cok uzak geliyor bana

rabim sizi nazarlardan korusun
analı babalı büyüt bebişini canım

allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün vatana millete anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah ... a.s.

hepinize ayri ayri teşekkür ederim hanimlar a.s. a.s. a.s.

Rabbim tüm isteyenler saglikla mutlulukla tez zamanda nasip etsin inşaAllahhhh yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…