- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.681
bendende sevgiler arkadaşım nasılsınherkese günaydınlar nasılsınız hanımlar umarım iyisinizdir..
minik kuşlarım sana çooook teessüf ederim herkesi saymışsın beni unutmuşsun.. aşk olsun...
efsunuefe baban nasıl oldu canım hayırlı haberlerini bekliyorum..
kübra ,rüya,ader,lahana bebek, belinay, marveyn,ceren2006, kahve delisi ,mihriban hepiniz kocamannnnnnnn öpüyorum. muckkkkkkkkkkkkkkkkk
bendende sevgiler arkadaşım nasılsın
şekerim minik çok dalgın heralde merak etme benide unutmş yalnız değilsin
miniğe ceza verelim:roflol::roflol:
günaydın arkadalara.s.ben ikibuçuk yaşındaki kızımı bir türlü tuvalete alıştıramıyorum:1no2:kızım her derdini anlatıyor hatta fazla bile anlatıyorfisfisfisyaşıtlarına göre çok düzgün konuşuyor ve hareket edebiliyor kendi kendine soyunabiliyor ve bazı şeylerini giyebiliyor fakat çişini canı istediğinde söylüyor:1no2:suyla oynamayı çok seviyor ben bunu deneyip alıştırmak istedim ama su olayını abartıp banyo olayına çevirmeye kalkıyor her seferinde bezsiz gezdirdim fakat evin muhtelif yerlerine yapıp anne bak yaptım temizle diye gösterince bende sinirlerime hakim olamamaya başladımklava:beze geri döndüm.şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum bana lazımlık almamı tavsiye etmediler bende klozet üstüne oturak aldım annem normal tuvaleti denettirdi yanımdayken ama orayı sırf suyla rahat oynamak için istemeye başlayınca yasakladımgamyoncuiremsubirde biz geçtiğimiz bir seneyi dışarda geçirdik eşim askere gitti biz bir süre annemin yanında istanbulda kaldık daha sonra diyarbakıra askerlik yapmaya gittik askeriyede kaldık kalaballık ve çok farklı bir ortamdan çok sakin bir yere geldik ikibuçuk aydır kendi evimizdeyiz sanırım yeni adapte oluyoruz ikimizde:çok üzgünüm:işte böyle arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler...
afiyet olsun canım..bende kzıımı uyuttum..pc başındayım..yabitürlü iyileşemedim..şimide öksürük gitti ağır grip geri geldi.of ne zaman iyileşicem bensenağlama
afiyet olsun canım.sağol bizim yerimize bir bardak fazla iç olurmu?
derslerde bitmiş maşallah.benim kızın yarın hayat bilgisi sınavı varmış,sınava çalışıyo.