- 6 Şubat 2008
- 6.642
- 2
-
- Konu Sahibi minik kuslarim
- #1.641
arkadaşlar benim kızımda 26 aylık bende tuvalet eğitimine başlamak istiyorum.
lazımlık aldım ama korkuyor nasıl alıştırıcam?
efsunefe canım nasılsın görüşemiyoruzz
babacıın nasıl oldu
mini kuşum inş. sende daha iyisindir
öpüyorum kızlar görüşmek üzere
iyi geceler kızlarrr nasılsınız
miniğim iyii yapmışsınız canım biraz açılmışsındır
hepinizi öpüyorum şekerler
tinkimi kızzz nerelerdesin
canım keyfinizin yerinde olmasına sevindim allah mutluluğunuzu arttırsın rüya nasıl iyidir tabii kuzuummm babacııı yanında allah ayırmasın canım öpüyorum
ceren canım hakkınızda herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım
ama sunu bılkı cocukların yas farkı ne kadar kucuk olursa o kadar ıyı oluyor.kızlarımın arası 3.5 yas ve ben keske daha erken olsaydı dıyorum sımdı
ılk cocugun zorlugu acemılık yasadıklarımız ınsanı korkutuyor ama ınan en ıyısı bence kucuk yasta ıkısı bırde buyusun
kızım sımdı oyun oynamak ıstıyor kardesı anlamıyor cok.kardesı buyuyup oyun cagına geldıgınde ablamız okullu olacak arkadas cevresı olacak derken senkronu tutturamayacaklar takı ortaokul lıse cagına kadar.
herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım
bırde ben ılk cocuk neyse ıkıncısıde o olsun dusuncesındeyım.arkadas olmaları acısından.kıza kız erkege erkek kardes gerek dıye dusunuyorum bır omur boyu.
hakkında herseyın hayırlısı olsun ınsaallah canım
benimde kızımdan çok gözüm korktu canım.kızım 5 yaşına gelmeden
ikiciyi düşümüyorum.ama yazdıklarında çol doğru.benim erkek kardeşimle aram
22 ay annem ikiniz beraber büyüdünüz der hep.
cesaret meselesi birazda demi?
hava çok güzel valla komşular kısır çay yapmışlar parka yedik içtik eve geldik şimdi....
ONU ÇOK ZOR BÜYÜTTÜM BELİNAYCIM..İLK GÖZ AĞRIM KIYAMAM...:1no2::CüvCüv::asigim:
a.s.sağol canım........
ara,ara girebiliyorum topiğe
herkes arkadaş olmuş birbirleriyle
ben daha kimseyi tanımıyorum ama zamanla
tanışacağız:1hug:
maşallah canım..allah bağışlasınselam canım
buyuk kızım 5 kucuk kızım 17 aylık teyzesı
ıyı pazarlar dılıyorum canıma.s.
kız sen ne biçim annesin karnındakine kıyıyor cerenine kıyamıyor bak sen ikiside aynı değil mi kız?şaka canım şaka allah evlatlarını sana bağışlasın canım allah hep beraber uzun ömürler versin.:1hug:[/QUOTE]
:roflol: ilki planlıydı cadı:roflol:
ikinci planda olmayan bi bebk olucak,tabi varsa..allahım sana versin inş..bende olmasın şimdilik:Saruboceq:
kız sen ne biçim annesin karnındakine kıyıyor cerenine kıyamıyor bak sen ikiside aynı değil mi kız?şaka canım şaka allah evlatlarını sana bağışlasın canım allah hep beraber uzun ömürler versin.:1hug:[/QUOTE]
:roflol: ilki planlıydı cadı:roflol:
ikinci planda olmayan bi bebk olucak,tabi varsa..allahım sana versin inş..bende olmasın şimdilik:Saruboceq:
bende cesaret olsa olucak da bende cesaret yok ikinciye miniğin dediği gibi ikincinin arasını uzatma canım eğer hamileysen olsun canım.bak benim kızım 7 yaşında rahata alıştım yok dersleri var diyorum yok okul var diyorum cesaret edemiyorum küçükkende çok cadıydı kızım o yüzden yapamadım şimdide zor geliyor açıkçası ne diyelim allah hepimize hayırlısını versin.