Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhabalar hanımlar
benim yerimde olsanız ne yapardınız en büyük kızım 5,5 ortanca 4 küçük 2 yaşında zor değilmi bakması evet zor ama allah sabrınıda gücünüde veriyo.bende çocukların arasında fazla yaş farkı olmasını doğru bulmuyorum.şimdi benimkiler birbirinin arkadaşı en küçükde seneye aralarına karışır zaten şimdiden oynuyo ablalarıyla.fazla yaş farkına aldanmayın hanımlar o zamanda rahata alışırsınız 2. ye bakmak çok zor gelir bu benim düşüncem tabi aranızda en tecrübeli olanınız benim galiba dikkate alın beni derim
wc eğitimine gelince ben 3 yaşından önce öğretmiyorum ikizler benim en küçük kızım seninkilerden 1 ay büyük ben daha altını bağlıyorum yaza öğretmeyi düşünüyorum.bu konuda çok acele etmemek gerek bence 3 yaş iyi
bu arada bugün giremedim burda hava çok güzeldi ailecek pikniğe gittik.akşamda misafirim vardı yeni gittiler bu saat oldu yani
meleklerinizi ve sizi öpüyorum
iyi geceler herkese

mihriban senin yerinde olmayı düşünemiom bile kız ben 1 taneyle baş edemiom baba delisi resmen eger 2-3 tane olosa adamcıgımla oturmaya vaktim olmaz.......

a.s.sağol canım........
ara,ara girebiliyorum topiğe
herkes arkadaş olmuş birbirleriyle
ben daha kimseyi tanımıyorum ama zamanla
tanışacağız:1hug:

sagolasın canım tesekkur ederım guzel dusuncelerın ıcın
valla cesaretı bılememde tecrubelerıme dayanarak soyluyorum
ılerde pısman olmaktansa bence dusun derım :jeyyar::jeyyar:
hepımız arkadasız canım bız kız analarıyızzz :sm_cool::sm_cool:

herkese iyi gecelerr bugün yoktum
cimcimemi aldım ayağıma vee burdayım sizler nasılsınızzz

herkese iyi gecelerr bugün yoktum
cimcimemi aldım ayağıma vee burdayım sizler nasılsınızzz

ay canım benım allah kolaylık versın canım benım
bende yatacagım benımkıler 8de yattılar sabah 7 8 de kalkarlar bende yatayımda dınleneyım
yoruldum baya.gorusmek uzere canım ıyı geceler dılıyorum
ınsaallah hemen uyur da sende dınlenırsın canım benım
allah yardımcın olsun canım
:1hug::1hug::1hug:

mihriban senin yerinde olmayı düşünemiom bile kız ben 1 taneyle baş edemiom baba delisi resmen eger 2-3 tane olosa adamcıgımla oturmaya vaktim olmaz.......

inan benim hiç öyle problemim olmadı canım benimkilerde babaya çok düşkünler ama kıskanma olayımız yok şükür.benim en küçüğüm bana düşkün o beni babasından kıskanırdı şimdi o da düzeldi sayılır yani eşim bana kalıyo onlar birbirleriyle oynayınca babayı kıskanmıyolar sanırım.belki seninki tek diye babayı kıskanıyo olabilir
iyi geceler hanımlar tekrardan

minik kuşum saol canım yeni yatağına koydum uyudu çok şükürr
herkese güzel uykular görüşmek üzere
mucxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Günaydın,günaydın Pozitif Düşün Bugün önce Gülümse Sonra Gül Kahkaha At Ve Hatta, Ve Hatta... Katıla Katıla Gül Korkma Siyah Renk Gidecek önce Günün Pozitifleşecek Gökkuşağı Gibi Aynen Renk Renk Bil Ki 7 Renkten Oluşan Renk Beyazdır... Ve Gülmek Bulaşıcıdır Haydi, Bulaştır!

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepımıze guzel bır hafta dılıyorum canlarım benım
hersey gonlumuzce olsun ınsaalllah canlarım benım
gonca canım uzulme yaaa benımkılerde aksam 7 8 dıyınce uyuyorlar sabah 7de kalktılar bugun.
bende gec yatınca tabı zor kalkıyorum sabahta.
az sonra kahvaltısını yapar ve yenıden yatarlar bende yatmak ıstıyorum bıraz
havada cok kapalı yagmurlu kıs havası var.
sızlerı bırakabılırsem bende uyumak ıstıyorum bırazcıkkkkk
gorusmek uzere canlarım hepınızı kucak dolusu muckkkkkkkkkk

günaydın kızlar bizde kalktık prenssimle bugun okula gitçek kızım 15 gündür gitmeiodu çok istiyo hastalıkta atlatıldı sayılır göndercem bugun.........

günaydınlar canım melek annelerim ve dünyalar güzeli melekler.okullular için hafta başı allah onlara zihin açıklığı versin. :Saruboceq:bizim içinde çiş denemelerinde hafta başı sayılır.oğlumdan vazgeçtim arkadaşlar onu dün bezledim çünkü hiç haberi bile yok donuna yapıyor öyle dolanıyor etrafta almıyayım belki rahatsız olur diyorum ama nafile.oturağa oturtursan yapıyor ama tabi ki ben oturtursam ama kendi söylemiyor.neyse onu biraz daha erteleyeceğim.gelelim kızıma maşallahı var ilk gün biraz kaza yaptı ama ikinci günden itibaren söylemeye başladı.anne çiş deldi diyor hemen yapıyor hatta artık donlarını bana bile indirtmiyor.kendi yapmak istiyor.dün hava çok güzeldi burda biz de gezdik yanı başımızda çimenlik bir alan var orada top oynadık balon uçurduk bisiklete bindik kızım bu esnada da bezsizdi ve çişini söyledi bizde çiçekleri suladık biraz.
mihribancım
evet haklısın canım bende yaza düşünüyordum ama benimkiler bezlerini hiç istemiyorlar hele birde büyük tuvaletlerini yapınca.peşimde dolanıyorlar.kızım zaten olayı çözmüştü azıcık çiş yapsın ben de odada olmayayım donlarını çıkarıp bezini açıyor du.bende acaba alışırlarmı diye deneyeyim dedim kızım dünden razıymış.belki oğlumda ondan göre göre oda söyleyiverir.senin üç kızın var demek cennetlik olmuşsun arkadaşım bizim buralarda arka arkaya üç kızı olana cenetlik derler. a.s
valla biz de dört kardeşiz üç kız bir erkek ben herzaman anneme iyiki bu kadar çok doğurmuşsun bizi derim inanın biz hiçbir kötü yanını görmedik en güzelide aşırı paylaşımacıydık.
çok uzattım değilmi arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor.bir yaramazlık yoktur umarım.
hepinizi öpüyorum a.s. meleklerinizi de kucaklıyorum.Şeniz

günaydın arkadaşlar ..

nasılsınız meleklerinizde iyidir inşallah....

güzelliklerle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum....

hayırlı günler..

ikizler merhaba arkadaşım Allah kolaylık versin...

tuvalet eğitiminde kızlar daha çabuk öğreniyorlar sanırım...
kızım 1,5 yaşında tam manasıyla kurtulmuştu bezden...ama oğlum 2,5 yaşında daha niyeti yok söylemeye(( yazın biraz üstüne düşeyim konun dedim ama bütün gün elimde bezle dolaştığımı farkedince vazgeçtim..:))erkek işte hazıra alışık rahatına düşkün :))

belki dediğin gibi senin oğlunda kızından görerek daha çabuk alışır..umarım tez zamanda kurtulursunuz..bizde tabii:))

efsun sekerım canım benım gunaydınnnnnnnnnna.s.
nabersın canım benım?
betul canım sen nasılsın?mısafır telasından bızı unuttun kıssssssssss
ruya bebegım sana bu aralar takılmıyacagım.benden ızınlısın sekerım.esın gıdene kadarrrr:roflol:
gul nerelerdesın hıc gorunmedın hayırdır ınsaallah kotu bısey yoktur umarım.:Saruboceq:
lahanaaaa sekerım nerde cıceklerım kıs kacakkkkkkkkkkkk:roflol::roflol:
herkese kucak dolusu opucukler sekerlerım
ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…